Įkraunama...
Įkraunama...

Aukštųjų Šančių Kaimynės

Sergam.. verysad.gif Liudna..... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Raile @ 2012 09 21, 12:17)
Sergam.. verysad.gif  Liudna..... verysad.gif

Tai kokios ligos dabar užpuolė? verysad.gif Sveikit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sinuhas @ 2012 09 22, 16:35)
Tai kokios ligos dabar užpuolė? verysad.gif Sveikit 4u.gif

Aciu 4u.gif
Matyt virusas uzpuole visus... Damutei temperatura buvo, dabar jau lyg ir geryn einam...
Oras baisingas, silumos norisi.. Uosvis jau vaiksciodamas bamba, kad laikas bustu krosni kurti... O tada tai jau tikrai is ligu neissikapstysim doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Raile @ 2012 09 23, 14:29)
Aciu 4u.gif
Matyt virusas uzpuole visus... Damutei temperatura buvo, dabar jau lyg ir geryn einam...
Oras baisingas, silumos norisi.. Uosvis jau vaiksciodamas bamba, kad laikas bustu krosni kurti... O tada tai jau tikrai is ligu neissikapstysim doh.gif

Tai, va kodėl panos sako Baiboja nebūna. Sveikite, su kuo bepakalbi, visi serga...
Atsakyti
Baisu kas daros - į darbą tokie ateina virusuoti, kad baisu parnešti namo kokią kvarabą wacko.gif
Atsakyti
QUOTE(meskius_0417 @ 2012 09 24, 10:11)
Tai, va kodėl panos sako Baiboja nebūna. Sveikite, su kuo bepakalbi, visi serga...

Ryt jau busim biggrin.gif Kazkaip labai jau greitai issikapstem si karta g.gif Daktare pagyre, kad imuniteta sustiprinom thumbup.gif , paziuresim-ar ilgam doh.gif
O Baiboja biggrin.gif biggrin.gif irgi kalba apie seses, ypac Neda wub.gif Jau isaugo is to amziaus, kai budavo "Goda-Neda" biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Sinuhas @ 2012 09 24, 20:01)
Baisu kas daros - į darbą tokie ateina virusuoti, kad baisu parnešti namo kokią kvarabą wacko.gif

Tai va, kad... Musu brolis pirmas susirgo, tai net antibiotikus skyre.. Kitaip negalejo, nes abitura, tai su tempa i mokykla zygiavo doh.gif O pas mus darbe irgi daug serganciu, klasese 3-4 truksta.. Kazkaip anksti siemet persalimo sezonas g.gif
Atsakyti
bye1.gif

Kaip sveiki gyvi?
Atsakyti
džiaugiamės fantastišku oru....
Atsakyti
Man kol nereikia patamsiais lietuje lįsti lauk į darbą ryte, tai nemaišo tokie orai kažkaip - sėdi sau šiltai namie knygą ir arbatos puodą apsikabinus, už lango lyja, medžiai visokiom spalvom švyti - super wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Sinuhas @ 2012 10 06, 20:30)
Man kol nereikia patamsiais lietuje lįsti lauk į darbą ryte, tai nemaišo tokie orai kažkaip - sėdi sau šiltai namie knygą ir arbatos puodą apsikabinus, už lango lyja, medžiai visokiom spalvom švyti - super wub.gif

Jau kaip tu čia poetiškai vazdelį nupiešei wub.gif thumbup.gif O aš kažkaip nespėju, vis lekiu lekiu... Vis krūvos darbų, nėra aplink tvarkos, ramybės... Noriu puodo arbatos ir knygos smile.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Raile @ 2012 10 08, 11:47)
Jau kaip tu čia poetiškai vazdelį nupiešei wub.gif  thumbup.gif  O aš kažkaip nespėju, vis lekiu lekiu... Vis krūvos darbų, nėra aplink tvarkos, ramybės... Noriu puodo arbatos ir knygos smile.gif  tongue.gif

Bandžiau paskaityti ir aš kurią dieną knygą... baigėsi ties kokiu 5 lapu, nes suprataiu, kad akys skaito, o mintys galvoja ką padaryti valgyti arba kaip čia ką savaitgalį nuveikus ar dar kokią nelaimę biggrin.gif - tad spjoviau į skaitymą ir nulėkiau išrinkti grupei pataliukų biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(meskius_0417 @ 2012 10 12, 16:04)
Bandžiau paskaityti ir aš kurią dieną knygą... baigėsi ties kokiu 5  lapu, nes suprataiu, kad akys skaito, o mintys galvoja ką padaryti valgyti arba kaip čia ką savaitgalį nuveikus ar dar kokią nelaimę biggrin.gif - tad spjoviau į skaitymą ir nulėkiau išrinkti grupei pataliukų biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Na tavęs ramiai sėdinčios ir skaitančios nelabai ir įsivaizduoju mirksiukas.gif lotuliukas.gif

Pagaliau penktadienis yahoo.gif
Atsakyti