Įkraunama...
Įkraunama...

Aukštųjų Šančių Kaimynės

QUOTE(Raile @ 2012 02 12, 16:26)
Eina sau, gal koki virusioka pasigavai g.gif  Na, dabar tokie orai idomus, o ir serganciu nemazai.. Baisiausia, kad vaiku neuzkrestum doh.gif 
Ar taviskes eina i darza? Barboriutei tai labai svarbu biggrin.gif  Ziuri vis nuotraukose i savo drauges biggrin.gif

kol kas ėjo, bet nežinau ar jų neužkrėsiu...
Atsakyti
QUOTE(meskius_0417 @ 2012 02 12, 15:06)

Aš pati irgi apsisnargliavusi, nes nepamenu kada taip blogai jaučiausi... kažkokia tragedija, atrodo net rankų neturiu jėgų pakelti sad.gif

Kalk actifedo arba gelomyrtolio su karšta arbata mirksiukas.gif Aš baigiu išsikapstyt thumbup.gif Sveikatėlės 4u.gif

Laukiu stintų bigsmile.gif sakė gerai kimba biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sinuhas @ 2012 02 12, 17:41)
Kalk actifedo arba gelomyrtolio su karšta arbata mirksiukas.gif Aš baigiu išsikapstyt thumbup.gif Sveikatėlės 4u.gif

Laukiu stintų bigsmile.gif sakė gerai kimba biggrin.gif

Tai namai kvepes agurkais thumbup.gif Ui, kaip skanu essen.gif
drinks_cheers.gif gelomyrtolis geras vaistas thumbup.gif
Atsakyti
lithuania.gif Su Švente visus 4u.gif
Ar vėliavos iškeltos, himnas sugiedotas?
Kaip laikotės? Ką veikiate?
Atsakyti
QUOTE(Raile @ 2012 02 16, 10:08)
lithuania.gif  Su Švente visus 4u.gif 
Ar vėliavos iškeltos, himnas sugiedotas?
Kaip laikotės? Ką veikiate?

Labas smile.gif
Vėliava namo pirmininkas turėtų pasirūpinti laugh.gif
Karaliauju viena namie nail.gif ramiai papusryčiavau, dabar truputį dirbu, parsinešiau popierių apsitvarkyt rolleyes.gif
Paskui važiuosiu pas tėvus pietų - valgysim kugelį ir tortą thumbup.gif bigsmile.gif

Geros dienos lithuania.gif
Atsakyti
QUOTE(Sinuhas @ 2012 02 16, 11:18)
Labas smile.gif
Vėliava namo pirmininkas turėtų pasirūpinti laugh.gif
Karaliauju viena namie nail.gif ramiai papusryčiavau, dabar truputį dirbu, parsinešiau popierių apsitvarkyt rolleyes.gif
Paskui važiuosiu pas tėvus pietų - valgysim kugelį ir tortą thumbup.gif  bigsmile.gif

Geros dienos lithuania.gif

Bandau ir aš tvarkinėtis namuose, bet labai lėtai ir sunkiai viskas.. Vakar vėlai parvairavau iš Kedainių, nes pas mus buvo 100-adienis wub.gif ... Paskui užmigti negalejau.. Barbora anksti mane prižadino doh.gif , va net kava pražvalėti nepadeda.. Eisim į ąžuolyną nuo kalniukų biggrin.gif . Čia pas mus po langais sovietmečiu buvo kalniukai suformuoti, tai labai smagu pasivažinėti thumbup.gif

Gero ilgo savaitgalio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Raile @ 2012 02 16, 10:59)

Gero ilgo savaitgalio 4u.gif

Neilgasis šiemet savaitgalis schmoll.gif ryt darban.
Ale ir gerai, nes smagu būdavo kai daug dienų laisvų, bet kai reikėdavo atidirbti ir gaudavosi tik sekmadienis laisvas, tai nors kauk doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sinuhas @ 2012 02 16, 12:02)
Neilgasis šiemet savaitgalis schmoll.gif ryt darban.
Ale ir gerai, nes smagu būdavo kai daug dienų laisvų, bet kai reikėdavo atidirbti ir gaudavosi tik sekmadienis laisvas, tai nors kauk doh.gif

doh.gif matai, man nereikia ryt i darba, tai as cia isivaizdavau, kad visiems 4-iu dieniu savaitgalis blush2.gif .. Atsiprasau, kad suerzinau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Raile @ 2012 02 16, 11:34)
doh.gif matai, man nereikia ryt i darba, tai as cia isivaizdavau, kad visiems 4-iu dieniu savaitgalis blush2.gif .. Atsiprasau, kad suerzinau 4u.gif

Baik tu, visai smagu toks laisvadienis viduryje. Ryt vis tiek darbo diena sutrumpinta, paskui vėl dvi laisvos thumbup.gif
Primarmaliavau peperonatos pagal beatką, bus niam su čiabata bigsmile.gif
Atsakyti
Atšalo vel kaip doh.gif Brrrr... Net i darzeli nedrąsu buvo vežti su rogemis.. Jau maniau, kad neleisiu, bet kai pati lengvai atsikėlė ir dar su noru, tai neturėjau kur trauktis lotuliukas.gif
Bet tik Meškiaus damučių nemačiau.. Gal nevedei g.gif ? Nes šiaip visada sesės pribėga pasitikti Barboros wub.gif O pirmadienį tai pasakojo, kad Neda pribegusi ir išbučiavo wub.gif wub.gif wub.gif (matyt, labai jau pasiilgusi buvo biggrin.gif )
Atsakyti
Tik ryte buvo šalta, paskui vėl fainas oras, toks minkštas thumbup.gif Su rogėm parsitempiau Rugilę iš darželio, tiek laimės vaikui buvo wub.gif o aš visa šlapia grįžau, nes vis šaukė - bėk, mamyte laugh.gif

Kosulys vėl mane kabina verysad.gif ale ot silpna vieta doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sinuhas: 17 vasario 2012 - 19:23
QUOTE(Sinuhas @ 2012 02 17, 20:22)
Tik ryte buvo šalta, paskui vėl fainas  oras, toks minkštas thumbup.gif Su rogėm parsitempiau Rugilę iš darželio, tiek laimės vaikui buvo wub.gif o aš visa šlapia grįžau, nes vis šaukė - bėk, mamyte laugh.gif

Kosulys vėl mane kabina verysad.gif ale ot silpna vieta doh.gif

Iki pietu miego darzelyje Barbora pabuvo, paskui pasiemiau, nes pazadejusi buvau.. Su rogem grizom, tai dar i azuolyna nuo kalno biggrin.gif

O kosuliui pabandyk ka liaudisko.. Man padeda medus ant krutines nakciai thumbup.gif Dar patinka siltos varskes kompresas (geriau paciai varske pasidaryti) Jei nesi alergiska, gali ****** jodu issitepti. Patikrintas reikalas thumbup.gif
Atsakyti