O man dabar to sniego nereikia - nebuvo gruodį, tai tegul ir nebebūna - pffff
Aš dirbu, darbinius kursus lankau, nėra kada prie kompo prieit.
Tiesa, labas
Labas visoms (net juokas sueme, nes kiek jau cia musu beuzsuka... )
Nesusalote?
Nesusalote?
QUOTE(Raile @ 2012 01 27, 19:15)
Labas
Kaip sveikos? Kaip vaikai?
Mane vakar jau griebtelėjo šaltukas Vėjo jei nebūtų, tai dar pusė bėdos, nes kai vėjuota labai žvarbu
Vakar Rugilė išsikomandiravo pas senelius, tai mes filmą pasižiūrėjom su MB, pavakarojom Eisiu ramiai padirbt, nes prisinešiau kalną
Raile, rekomenduoju pažiūrėt "Našlaitę" - "Orphan" Nu net šiurpuliai lakstė nuo įtampos
QUOTE(Sinuhas @ 2012 01 28, 12:00)
Labas
Mane vakar jau griebtelėjo šaltukas Vėjo jei nebūtų, tai dar pusė bėdos, nes kai vėjuota labai žvarbu
Vakar Rugilė išsikomandiravo pas senelius, tai mes filmą pasižiūrėjom su MB, pavakarojom Eisiu ramiai padirbt, nes prisinešiau kalną
Raile, rekomenduoju pažiūrėt "Našlaitę" - "Orphan" Nu net šiurpuliai lakstė nuo įtampos
Labuka
Mes sergam . Musu abiems panoms uzsitese kosuliai, tad Barborytes nuo pirmadienio i darzeli neleidziam. Nors tempos nera, bet ir sloga islindo.. Musu vyresnele kosuliai apsede gal menesi, tempa laikosi 37 - 37,2.. Tai padare infekcineje krauja, rado mikoplazma. Kadangi abi panos kosuliuoja, tai abiems antibiotikai Klaritromicinas, nes ta bakterija labai atspari.. tai va
Nervina tas saltis, nemegstu storu rubu, kai pajudet negali
Rugile sveika? Cia svarbiausia.. O Meskiaus mergytes kaip ? Irina pirmadieni parase sms, kad drauges (Neda ir Goda) Barboros labai laukia
QUOTE(Raile @ 2012 01 28, 22:43)
Labuka
Rugile sveika? Cia svarbiausia.. O Meskiaus mergytes kaip ? Irina pirmadieni parase sms, kad drauges (Neda ir Goda) Barboros labai laukia
jos tikrai dau kalba apie ją ir spintelę jos rodo visada
QUOTE(meskius_0417 @ 2012 01 28, 22:46)
jos tikrai dau kalba apie ją ir spintelę jos rodo visada
Maniske vakar sake, kad kai tete vasara nupirks batuta , tai ji pasikvies i svecius Neda ... O paskui pridure- Neda ir Goda Va taip, va
Nors ir antibiotikus geriam, bet siandien beveik valanda ant kalniuko davemes Taip smagu buvo, nerealu...
QUOTE(Raile @ 2012 01 28, 21:43)
Aha sveika - tfu tfu tfu... Sveikatos jums
Eisiu prisėsiu, nes jau nusikaliau šiandien - su MB išsikuopėm šaldytuvą, paskui agurkinės katilą priviriau, vištą iškepiau, kol Rugilė miegojo dar filmą pažiopsojom - Raile, ar matei lietuvių "Artimos šviesos" ? Toks šyzovas
Ryt jau darban galėtų būti trys dienos savaitgalio
QUOTE(Sinuhas @ 2012 01 29, 17:24)
Aha sveika - tfu tfu tfu... Sveikatos jums
Eisiu prisėsiu, nes jau nusikaliau šiandien - su MB išsikuopėm šaldytuvą, paskui agurkinės katilą priviriau, vištą iškepiau, kol Rugilė miegojo dar filmą pažiopsojom - Raile, ar matei lietuvių "Artimos šviesos" ? Toks šyzovas
laba,
As turiu triju dienu savaitgali, bet zinok, vistiek neuztenka, vistiek kokio pusdienio pritruksta..
Ne, as to filmo nemaciusi Reikes paprasyti, kad parsiustu man.. Kazkaip si savaitgali nieko nepaziurejau, bet uztai 3-ju klasiu kontrolinius iveikiau
Siandien chorus ziuresiu.. Sergu patriotiskai uz savus, uz krastiecius.. As uz kedainiecius, nors man jie... Zmogiukai ten labai faini, bet jau generoles , tai atsiprasau.. Ir dar, kai papasakojo visa virtuve, tai viskas aisku pasidare.. Bet vistiek as jus juos balsuosiu
QUOTE(Raile @ 2012 01 29, 16:49)
Siandien chorus ziuresiu.. Sergu patriotiskai uz savus, uz krastiecius.. As uz kedainiecius, nors man jie... Zmogiukai ten labai faini, bet jau generoles , tai atsiprasau.. Ir dar, kai papasakojo visa virtuve, tai viskas aisku pasidare.. Bet vistiek as jus juos balsuosiu
Aš irgi žiūriu - praktiškai tik klausau besiuvinėdama, bet nebalsuoju už nieką
O kuom tos generolės blogos?
QUOTE(Sinuhas @ 2012 01 29, 20:27)
aš irgi žiūriu, man chorai visada labi labai labai patinka, kokie bebūtų.
Labai laukiu PNV pasirodymo.
QUOTE(meskius_0417 @ 2012 01 29, 19:36)
Čia to tiuremščikių? Aš tai pikta, ypač kai praėjusią laidą reportažą rodė, jau tokią muziką uždėjo, jau tokios visos atseit vargšės, geros Labai neskaniai pasirodė Gal čia ir mano darbo specifika kalta, bet man iškart atmetimas...
QUOTE(Sinuhas @ 2012 01 29, 20:27)
As irgi ten taip ziuriu.. Va, skalbinius lyginsiu prie TV..
O generoles, tai eina sau Giulijos ir Monikos stiliukas- neduok Die... Kartu su jomis viename mieste gyvenau, tom paciom gatvelem vaiksciojau.. Dar ir Monikute mokiau vienuerius metus... Nejauciu jokios simpatijos ir tiek... Atgrasios jos man... O is choro tai tik poros zmogiuku nepazistu.. Visi labai saunuoliai Papasakojo apie choro "virtuve", diktata, nuorodas, aprengima, makiazus ir t.t. Bjauru ten..