Aš sakiau, dar šiandien nenupuošinėsiu, nu gaila man
Buvom pas gydytoją, jau sveika Rugilė - pirmadienį žygiuosim kas į darbą, kas į darželį. Pagaliau Jau taip pasiilgau darbo, to aplinkos pakeitimo Aišku darbų bus pagerintai, nes "juk kiek laiko dabar ilsėjausi namie"
Susipirkom viską šaltienei, reik eit uždėt virt
QUOTE(Sinuhas @ 2012 01 06, 13:39)
Aš sakiau, dar šiandien nenupuošinėsiu, nu gaila man
Buvom pas gydytoją, jau sveika Rugilė - pirmadienį žygiuosim kas į darbą, kas į darželį. Pagaliau Jau taip pasiilgau darbo, to aplinkos pakeitimo Aišku darbų bus pagerintai, nes "juk kiek laiko dabar ilsėjausi namie"
- kad jau sveikos, tai smagu! Maniske irgi i darzeli nuo pirmadienio Nors dar kosulys, bet daktare nebemato priezasties, net vaistus liepe nutraukti kosuliui, tik arbata pagerti.. Mergina nelabai apsidziauge sia zinia, nes jau labai priprato namie...
Sinuhas, verda saltiena ? Super , o as nemoku. Man atrodo, daug darbo, daug vargo, baisu, kad nepavyks.. Nemoku , o taip megstu saltiena.. Ka dedi, kaip gamini? Issivirciau gal Ryt zuiki pagal Beata kepsiu..
Gavau dovanu limfodrenaziniu masazu komplekta su Roll shaper. Isivaizdavau, kad ten atsipalaiduosiu, atsigulusi pasnausiu , o cia paciai kaip kokiame sport klube teks papluseti .. Na, ir uztaise man sesyte dovana Bandysiu nuo kitos savaites, gal sventini prieaugi pajudins, nes jau oi kaip jauciasi
QUOTE(Raile @ 2012 01 07, 01:10)
Sinuhas, verda saltiena ? Super , o as nemoku. Man atrodo, daug darbo, daug vargo, baisu, kad nepavyks.. Nemoku , o taip megstu saltiena.. Ka dedi, kaip gamini? Issivirciau gal Ryt zuiki pagal Beata kepsiu..
Nesimiega?
Baik jau - visiškai nesunku Paėmiau vakar dvi kojas, dvi ausis, mėsos gabaliuką, ir užstačiau virti. Kai užvirė nugraibiau putas (galima verst lauk, perplaut ir dėt naują vandenį virt), tada druskos, morka, svogūnas, česnakas, pipirai, lauro lapai ir ant mažos ugnies viriau apie dvi valandas (kol mėsa nėrėsi nuo kauliukų). Išėmiau mėsą, nukaulinau, supjausčiau, morką irgi supjausčiau, perkošiau sultinį, sudėjau mėsą, užviriau vėl viską ir supilsčiau į indukus. Viskas
Tik negalima verdant dapilinėt vandens, nes tada nestings, jau kiek nuvirs ir kiek liks, tiek
Reik eit prasisiurbliuot, pietų ruošt nereik, vakare gal reiks pavažiuot kur pasižmonėt
QUOTE(Sinuhas @ 2012 01 07, 11:20)
Nesimiega?
Baik jau - visiškai nesunku Paėmiau vakar dvi kojas, dvi ausis, mėsos gabaliuką, ir užstačiau virti. Kai užvirė nugraibiau putas (galima verst lauk, perplaut ir dėt naują vandenį virt), tada druskos, morka, svogūnas, česnakas, pipirai, lauro lapai ir ant mažos ugnies viriau apie dvi valandas (kol mėsa nėrėsi nuo kauliukų). Išėmiau mėsą, nukaulinau, supjausčiau, morką irgi supjausčiau, perkošiau sultinį, sudėjau mėsą, užviriau vėl viską ir supilsčiau į indukus. Viskas
Tik negalima verdant dapilinėt vandens, nes tada nestings, jau kiek nuvirs ir kiek liks, tiek
Reik eit prasisiurbliuot, pietų ruošt nereik, vakare gal reiks pavažiuot kur pasižmonėt
paskutini sakini perskaiciau "Raile, eik prasisiurbliuot...." Galvoju, is kur Sinuhas zino , kad man reikia kambarius apsitvarkyti
Matai, visai ta saltiena nieko sudetingo, pasirodo Mano mociute ten kiaules galva virdavo kazkaip, tai man KOSMOSAS atrode
Parekomenduokite siandien dirbancia kokia siuvyklele. Reikia siule sijono susiuti, noriu i valykla tvarkinga priduoti.
...o lauke zvarbu labai, nors pro lanka super kaip grazu atrodo..Tai ne vakar Vakar rata po rajona 45 min apsukom, paslampinejom, gera gera buvo...
QUOTE(Raile @ 2012 01 07, 10:37)
paskutini sakini perskaiciau "Raile, eik prasisiurbliuot...." Galvoju, is kur Sinuhas zino , kad man reikia kambarius apsitvarkyti
Iš kiaulės galvos MB pusėje nerealiai skanius kukulius su bulvėm daro Tik ten terlionės daug.
Tikrai šiandien šalta, minusas dar - gal žiema po truputį ateina tai žieminių batų dar neteko išsitraukt
Vakar kaip pavasaris buvo - šilta, gaivu
QUOTE(Sinuhas @ 2012 01 07, 12:30)
Iš kiaulės galvos MB pusėje nerealiai skanius kukulius su bulvėm daro Tik ten terlionės daug.
Tikrai šiandien šalta, minusas dar - gal žiema po truputį ateina tai žieminių batų dar neteko išsitraukt
Vakar kaip pavasaris buvo - šilta, gaivu
Namu neprasisiurbiau, bet vonia susitvarkiau Duso kabina buvo uzsistovejusi, ilipau, uzsidariau ir daviau garo- kempinele, dantu sepetuku , viskas tviskete tviska.. Kranaikaip nauji atrodo Vaizdas kaip katik po remonto Gaila, acto neturejau, dar labiau blizgetu Tik, klausimas-kiek ilgai
Reiktu apsikuopti kambarius, juk pirmadieni i darba Va, isgersiu kavyte ir kibsiu toliau..I lauka nekisim nosies, nes baisiai atrodo
Kur musu Meskius prazuvo Ir Nexta neuzsuka Ir kitos merginos... Man tai turbut jau diagnoze-PRIKLAUSOMYĖ, kur buvus, kur nebuvus vis ilendu cia
Aš tai prasisiurbiau, mėgstu siurbt - kai būnu namie tai siurblys veikia n kartų per dieną nu bet pas mane yra šiukšlintojų - Rugilė ir paukščiai
Susidėliojau pagaliau savo visas rankdarbių šmutkes į vieną vietą, prasukau porą skalbimų, sudėjau indus plaut, su Rugile mozaiką paklijavau, dabar užmigo vaiks, eisiu po dušu ir pasikavinti.
Reikia darbo dar pasidaryt, nu bet toks tingulys
Meskius turbūt Kosto gimtadieniui balionus pučia o Nexta metė mus
Susidėliojau pagaliau savo visas rankdarbių šmutkes į vieną vietą, prasukau porą skalbimų, sudėjau indus plaut, su Rugile mozaiką paklijavau, dabar užmigo vaiks, eisiu po dušu ir pasikavinti.
QUOTE(Sinuhas @ 2012 01 07, 15:29)
Aš tai prasisiurbiau, mėgstu siurbt - kai būnu namie tai siurblys veikia n kartų per dieną nu bet pas mane yra šiukšlintojų - Rugilė ir paukščiai
Man irgi patinka siurbti. Tik as beveik po kiekvieno siurbimo filtra plaunu, tai kol isdziusta... Indaploves neturim Bet manau, bresta sis reikalas. Jau maziau priesinuosi, vyras jau ir vieta nuziurejes virtuveje.. Zodziu gyvenu devizu "As ne moteris, as indaplove "
Kostui jau metai Oho vyrutis
Jooo, Nexta mus mete Gaila
Laba ryta, prazuvelems Geros dieneles!
Rytas labas Nauja savaite... Jau nebeuzsuka cia visai merginos, pamirso kelius ir takus
QUOTE(Raile @ 2012 01 16, 06:56)
Rytas labas Nauja savaite... Jau nebeuzsuka cia visai merginos, pamirso kelius ir takus
Moterie, ką tu kalbi, taigi sniego atsirado kokie namai??? kokia kompai??? nėr kada