QUOTE(meskius_0417 @ 2014 01 22, 16:20)
na jus jau netokia isvadas pasidarete ir kaltinimai mano darzan nepagrysti, bet kaip sakote manes napazystat del to ir susidaret isankstine nuomone kad pagrindine problema mamoj.
Neesu prikabi mama, oi toli grazu. Tiesiog matau kaip vaikas reguoja kai pamato aukletoja. iskart i asaras.
Ir pvz jum gal normalu atrodo jei aukletoja purto vaika ir rekia ant jo, nes isdykavo prie stalo. Cia ne mano berniuka purte. Tiesiog nepamate kad as laukiu rubinej.
Arba kogero normalu apstaugti mergaite kuri prie stalo nepratare nei zodelio o netycia isliejo arbata..
Arba normalu pastoviai staugti ant trimeciu kad jie graziai nesusideda rubeliu ir dar tokiom frazem kaip " kaliausiu paradas" " ko jus cia siandie visi toki nenormalus" ir tt..
Ir cia tik keli dalykeliai kuriuos pastebejau.
Tai ir sakau gal kam ir normalu, bet kazkam tikrai neatrodo normalu.
O kalbetis bandziau draugiskai, paprasiau gal galetu pabandyt itraukti mano berniuka i bendra veikla, nes mes po operacijos pradejom pora menesiu veliau lankyt negu visi, tai man pareiske kad ji ir taip turi ka veikt ir su mano vaiku nezda uzsiimt.
Pas direktore ejom todel kad pradejo musu vaika vadint atsilikusiu. Tai ka jus norit kad taikstyciaus su tuo???
Juolab kad dar ir privaciai einam i pamokeles, ten yra ir psichologe vaiku tai ji mum pirma liepe greiciau begt nuo tos aukletojos, nes jau pamokelese pradejo matyt neigiamu padariniu.
Zinoma ejom pas direktore su mintim kad keisim darzeli, nesiruosem jai nieko pasakoti. Pati isisklausinejo ir pasiule neskubet ir isbandyt kita grupe.
Tai tiek cia tos mamos blogietes
Manau kiekviena esam pasiryzusios uz savo vaika pakovot.