Įkraunama...
Įkraunama...

Belaukiant gandrų

Man graziausios kur mamyte ant sieno kupetos, mamytes sypsena, pasaulio bamba..ir dar ta kur paskutinis bucinukas pilvukui - tokia labai labai nuosirdi! wub.gif Gaila kad tik viena balsa tegalima atiduot doh.gif
Atsakyti
Man irgi nelabai kur matosi visiskai nuogas pilvukas. Ir labai labai nepatinka posakis sprogsiu! Kai laukiausi ir vienas pazystamas manes sito paklause, net susinervinau! Ir paasikinau, kad as GIMDYSIU
Atsakyti
QUOTE(svistute @ 2006 04 03, 18:12)
Man irgi nelabai kur matosi visiskai nuogas pilvukas. Ir labai labai nepatinka posakis sprogsiu! Kai laukiausi ir vienas pazystamas manes sito paklause, net susinervinau! Ir paasikinau, kad as GIMDYSIU

O juk sakome kad pumpuras sprogsta.. Kaip tik labai grazi metafora gaunasi.. Pumpuras sprogsta - pasirodo ziedas. nestuke.gif "sprogsta" - gimsta kudikis.. wub.gif
Bet aisku cia kiekviena savaip interpretuoja ax.gif
Atsakyti
dar niekur nemaciau tiek daug pilvuku vienoje vietoje.. biggrin.gif thumbup.gif geras vaizdas thumbup.gif
Atsakyti
iš naujų man pati pačiausia "Nuostabu po širdimi nešioti mažylį" drinks_cheers.gif Būtinai už ją balsuosiu wub.gif
Atsakyti
Labai gražus konkursas thumbup.gif nuostabūs pilvukai bigsmile.gif
kadangi man jau viskas praeity, pasigrožėsiu kitom ax.gif
Atsakyti
QUOTE(garbane @ 2006 04 03, 15:29)
Man graziausios kur mamyte ant sieno kupetos, mamytes sypsena, pasaulio bamba..ir dar ta kur paskutinis bucinukas pilvukui - tokia labai labai nuosirdi!  wub.gif Gaila kad tik viena balsa tegalima atiduot doh.gif

kad ne viena, o po tris balsus turime ax.gif
Atsakyti
QUOTE(babuska @ 2006 04 04, 12:02)
kad ne viena, o po tris balsus turime  ax.gif

aga, dabar jau ir as pamaciau kad 3 biggrin.gif bet man vis tiek per mazai!!! doh.gif
Atsakyti
Tuk tuk.
Labas, broliuk. wub.gif wub.gif Labai miela foto 4u.gif
Atsakyti
Daug graziu nuotraukeliu wub.gif thumbup.gif
Bet keleta yra kur nemalonu ziuret schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(babuska @ 2006 04 01, 11:25)
neisidemetina matyt buvo  irnesakyk.gif  hihihi.gif

As isidemejau biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
kitu nestuke.gif pilveliai tokie sukieteja atrodo, biggrin.gif doh.gif ...prisimeni, tai net siurpas smile.gif ...nu ale grazu....nors, kad jau zinociau uz ka balsuosiu, tai dar ne blush2.gif .....daug vienodo pobudzio foto....isskirtiniu keletas yr ax.gif ...lauksim nauju
Atsakyti
QUOTE(Gitatuka @ 2006 04 05, 09:52)
kitu nestuke.gif pilveliai tokie sukieteja atrodo,  biggrin.gif  doh.gif ...prisimeni, tai net siurpas  smile.gif ...nu ale grazu....nors, kad jau zinociau uz ka balsuosiu, tai dar ne blush2.gif .....daug vienodo pobudzio foto....isskirtiniu keletas yr ax.gif ...lauksim nauju

ir aš sutinku, kad nemažai foto yra vienodo pobūdžio drinks_cheers.gif Arba pas profesionalų fotografą, arba namie ant sofutės blink.gif Džiugu, kad yra ir visiškai "kitokių" foto, nei dauguma thumbup.gif Nors iš esmės beveik visos foto man labai gražios wub.gif
Atsakyti