Man irgi nelabai kur matosi visiskai nuogas pilvukas. Ir labai labai nepatinka posakis sprogsiu! Kai laukiausi ir vienas pazystamas manes sito paklause, net susinervinau! Ir paasikinau, kad as GIMDYSIU
QUOTE(svistute @ 2006 04 03, 18:12)
Man irgi nelabai kur matosi visiskai nuogas pilvukas. Ir labai labai nepatinka posakis sprogsiu! Kai laukiausi ir vienas pazystamas manes sito paklause, net susinervinau! Ir paasikinau, kad as GIMDYSIU
O juk sakome kad pumpuras sprogsta.. Kaip tik labai grazi metafora gaunasi.. Pumpuras sprogsta - pasirodo ziedas. "sprogsta" - gimsta kudikis..
Bet aisku cia kiekviena savaip interpretuoja
dar niekur nemaciau tiek daug pilvuku vienoje vietoje.. geras vaizdas
iš naujų man pati pačiausia "Nuostabu po širdimi nešioti mažylį" Būtinai už ją balsuosiu
Labai gražus konkursas nuostabūs pilvukai
kadangi man jau viskas praeity, pasigrožėsiu kitom
kadangi man jau viskas praeity, pasigrožėsiu kitom
QUOTE(garbane @ 2006 04 03, 15:29)
Man graziausios kur mamyte ant sieno kupetos, mamytes sypsena, pasaulio bamba..ir dar ta kur paskutinis bucinukas pilvukui - tokia labai labai nuosirdi! Gaila kad tik viena balsa tegalima atiduot
kad ne viena, o po tris balsus turime
QUOTE(babuska @ 2006 04 04, 12:02)
kad ne viena, o po tris balsus turime
aga, dabar jau ir as pamaciau kad 3 bet man vis tiek per mazai!!!
Tuk tuk.
Labas, broliuk. Labai miela foto
Labas, broliuk. Labai miela foto
Daug graziu nuotraukeliu
Bet keleta yra kur nemalonu ziuret
Papildyta:
As isidemejau
Bet keleta yra kur nemalonu ziuret
Papildyta:
QUOTE(babuska @ 2006 04 01, 11:25)
neisidemetina matyt buvo
As isidemejau
kitu pilveliai tokie sukieteja atrodo, ...prisimeni, tai net siurpas ...nu ale grazu....nors, kad jau zinociau uz ka balsuosiu, tai dar ne .....daug vienodo pobudzio foto....isskirtiniu keletas yr ...lauksim nauju
QUOTE(Gitatuka @ 2006 04 05, 09:52)
kitu pilveliai tokie sukieteja atrodo, ...prisimeni, tai net siurpas ...nu ale grazu....nors, kad jau zinociau uz ka balsuosiu, tai dar ne .....daug vienodo pobudzio foto....isskirtiniu keletas yr ...lauksim nauju
ir aš sutinku, kad nemažai foto yra vienodo pobūdžio Arba pas profesionalų fotografą, arba namie ant sofutės Džiugu, kad yra ir visiškai "kitokių" foto, nei dauguma Nors iš esmės beveik visos foto man labai gražios