Įkraunama...
Įkraunama...

Belaukiant gandrų

QUOTE(Puiki_mamyte @ 2006 04 02, 19:44)
Man irgi grazu, bet kad cia yra nepridengtu  tongue.gif
drinks_cheers.gif  As kazkur visai netycia amerikoniskuose skelbimuose for sale radau nescios nuotrauka kur matosi pilvukas ir krutine ir siulomos kokios tai ne kokios paslaugos,na bet jei mamyte deda tokia nuotraukyte vadinasi jai nieko tokio, o man tuo labiau  ax.gif

Na apie tai dar nebuvau girdėjusi, neteko užklyst.

Uch, vadinasi gal ir ne mano nuotrauka, pas mane nesimato ko nereikia mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Krisliukas @ 2006 04 03, 10:12)
Man kelios nuotraukos yra tikrai negrazios. Man jos sukele liudesi. Ir tie pavadinimai ,,sprogsiu" kas cia dabar...  verysad.gif (cia tik mano nuomone).

As kai laukiausi buvau jautresne nei bet kada ir jei man kas butu pasakes, kad as ,,sprogsiu", buciau vietoje apsiverkusi.

Na tikrai nieko blogo sitam pasakyme nera! mirksiukas.gif Cia tarmiskas pasakymas - gi niekas nesakydavo "tuoj gimdys", sakydavo "tuoj sprogs". Kaimo zmones ir dabar taip sako. Man tai grazu ir nera ko cia kabinetis nono.gif
Beje ar zinot ka reiksdavo toks pasakymas "Antano krosnis griuvo" Reiskia Antano zmona pagimde. Fainiai, ar ne? bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
daug ramaus gražaus laukimo nuotraukų wub.gif

bet "Sprogsiu" sužavėjo bigsmile.gif Kitokia nei visos.. o ir daug teisybės joje- nerimas jaučiasi.. paskutinės dienos.. rolleyes.gif liuks

juk neįdomu žiūrėt būtų jei visos lyriškos, ramios, meniškos, sau tyliai laukia gandrų..
Atsakyti
QUOTE(garbane @ 2006 04 03, 12:31)
Na tikrai nieko blogo sitam pasakyme nera!  mirksiukas.gif Cia tarmiskas pasakymas - gi niekas nesakydavo "tuoj gimdys", sakydavo "tuoj sprogs". Kaimo zmones ir dabar taip sako. Man tai grazu ir nera ko cia kabinetis  nono.gif
Beje ar zinot ka reiksdavo toks pasakymas "Antano krosnis griuvo" Reiskia Antano zmona pagimde. Fainiai, ar ne?  bigsmile.gif  biggrin.gif

Na man tai tikrai negrazu. Jus aisku nesupykit-as cia tik savo nuomone rasau. Kas kaip nori tas taip sneka, o mes cia tiesiog diskutuojam ir viskas. As is savo draugu ir giminaiciu rato tokiu zodziu niekada negirdejau. Man tai per daug grubiai pasakyta. Kalbat apie ta laukimosi paslapti, dziaugsma, grozi ir te kad nori ,,sprogs" lotuliukas.gif Siaubas.

Apie nuotrauka as nieko nesakiau ar ji man grazi ar negrazi. Tik prie pavadinimo prisikabinau.Va. Man nelabai patiko (atsiprasau kad taip grubiai parasiau -,,negrazios") kitos nuotraukos. O cia irgi diskutuotinas dalykas.

Beje, skaiciau apie pavyda. jei pasakai ka nors kas tau nepatinka - pavydi. Nenoriu sutikti su tuo. Juk mes visos turejom pilvelius ir dziuagemes tuo laikotarpiu. Tai ko cia pavydeti nesuprantu. O kad zones laisvai reiskia savo nuomones, tai pagirtinas dalykas. smile.gif
Atsakyti
na favoritai man jau aiškūs...
gaila, kad daugybė gražių foto čia nėra visiškai aptariamos blink.gif
Atsakyti
Man nėštukė ant šieno kupetos- be konkurencijos. Fantastiška nuotrauka thumbup.gif thumbup.gif! Pora nuotraukėlių akies tikrai nenudžiugino. Aš pati tokių niekam nerodyčiau. Man jos pasirodė neestetiškos. Tai tik mano nuomonė. Jei pačioms būsimoms mamytėms patinka- puiku.
Atsakyti
QUOTE(nireglina @ 2006 04 03, 13:56)
Pora nuotraukėlių akies tikrai nenudžiugino. Aš pati tokių niekam nerodyčiau. Man jos pasirodė neestetiškos.

įdomu, kurios foto tau neestetiškai atrodo??Gal kalbi apie nėštukę vonioje?
Atsakyti
QUOTE(Veitė @ 2006 04 03, 14:59)
įdomu, kurios foto tau neestetiškai atrodo??Gal kalbi apie nėštukę vonioje?

baik jau, nėštukė vonioje- padori ir graži plikšė mirksiukas.gif
čia turbūt kalba eina apie nepadorias plikšes biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(nireglina @ 2006 04 03, 13:56)
Man nėštukė ant šieno kupetos- be konkurencijos. Fantastiška nuotrauka  thumbup.gif  thumbup.gif! Pora nuotraukėlių akies tikrai nenudžiugino. Aš pati tokių niekam nerodyčiau. Man jos pasirodė neestetiškos. Tai tik mano nuomonė. Jei pačioms būsimoms mamytėms patinka- puiku.

drinks_cheers.gif
ta foto ant šieno kupetos tikrai nereali wub.gif ir dar ta su batukais mažyčiais.... wub.gif

o kad yra, mano manymu, netinkamų viešinti foto - tai tikrai.... verysad.gif
Atsakyti
Tris iš šio konkurso nuotraukas radau ir kitame konkurse dalyvaujančias ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Flirta @ 2006 04 03, 14:33)
Tris iš šio konkurso nuotraukas radau ir kitame konkurse dalyvaujančias ax.gif

negali būt schmoll.gif O kokiam konkurse jos dalyvauja?? Gal kokiam žurnale, nejau supermamoj??
Atsakyti
Nea. kitame saite. Tik kažko neįdomu pasidarė.
Atsakyti