Įkraunama...
Įkraunama...

Belaukiant gandrų

QUOTE(jėga @ 2006 03 31, 15:17)
O man nuotraukos, kur  nestuke.gif  visiškai apsinuoginusios -  schmoll.gif  schmoll.gif  Išlaikykit šiek tiek moteriškumo paslapties 4u.gif

visokiu nuotrauku reikia juk...man visos nestuke.gif nuotraukeles grazios wub.gif malonu prisimint tas dieneles kai pati su pilvuku vaiksciojau wub.gif O pacios paciausios nuotraukeles siame konkurse
"....nesibaigianti vasara"-labai orginali
"as ir mano pilvukas"silta, jauki nuotraukele
"greit isbegsiu i pasauli" nematyta ir idomi nuotrauka

Puiki_Mamyte, musu nuomone ziuriu sutampa fotkiu atzvilgiu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Subalansuota šeima - pati pukiausia man nuotrauka thumbup.gif Labai labai
Atsakyti
Vakar nuotrauku buvo 21. o sendien tik 20. Kuri nuotrauka dingo? niekaip neatgaminu.
Atsakyti
QUOTE(iingri @ 2006 04 01, 11:10)
Vakar nuotrauku buvo 21. o sendien tik 20. Kuri nuotrauka dingo? niekaip neatgaminu.

neisidemetina matyt buvo irnesakyk.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(ketti @ 2006 03 31, 13:17)
Kaip gerai, kad pakartojo konkursą thumbup.gif
Pernai patingėjau sudalyvauti blush2.gif , tai šiemet galėsiu ištaisyti klaidą bigsmile.gif

as tai siemet patingesiu blush2.gif kitiems metams atidesiu dalyvavima, nes dabar nei fotiko, nei kokios nuotraukos neturiu smile.gif, kuria galeciau viesai parodyti.

QUOTE(jėga @ 2006 03 31, 15:17)
O man nuotraukos, kur  nestuke.gif  visiškai apsinuoginusios -  schmoll.gif  schmoll.gif  Išlaikykit šiek tiek moteriškumo paslapties 4u.gif

visikai sutinku

o dar man kazkaip nelabai isipaiso tos foto, kur pas fotografus atelje darytos g.gif
mano jos tokios saltos kazkokios...
Papildyta:
ir dar smile.gif
siulyciau kita konkursa daryti ne anksti pavasari, o rudeniop, nes dabar visos lydomes laukines geles ir siena matydamos lotuliukas.gif

thumbup.gif: vasarine nuotraukyte
Atsakyti
Man kol kas labiausiai patinka:
Stebuklo belaukiant- tarsi nesibaigianti vasara thumbup.gif wub.gif
Subalansuota šeima lotuliukas.gif
Mamytės šypsena, Tau, mažiuk, geriausia dovana wub.gif
Atsakyti
O kodėl Jūs žiūrite tas apsinuoginusių nuotraukas, jei jos negražios? mano nuomone, jei pilvukas gražus, per daug nesimato, tai viskas čiki. Ir šiaip, kiekvienai dalyvaujančiai Jos nuotraukytė ir pilvukas pats pačiausias. Tegu dalyvauja.
Atsakyti
QUOTE(Flirta @ 2006 04 01, 17:33)
O kodėl Jūs žiūrite tas apsinuoginusių nuotraukas, jei jos negražios? mano nuomone, jei pilvukas gražus, per daug nesimato, tai viskas čiki. Ir šiaip, kiekvienai dalyvaujančiai Jos nuotraukytė ir pilvukas pats pačiausias. Tegu dalyvauja.

O kodėl tu čia savo nuomonę pareiškei dirol.gif Kas leido... g.gif new_russian.gif

Taigi, ir aš sakau, tai ką galvoju. Ir mano nuomonė nebūtinai turi sutapti su kitų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mazhulia @ 2006 03 31, 20:22)
visokiu nuotrauku reikia juk...man visos  nestuke.gif nuotraukeles grazios wub.gif malonu prisimint tas dieneles kai pati su pilvuku vaiksciojau wub.gif O pacios paciausios nuotraukeles siame konkurse
"....nesibaigianti vasara"-labai orginali
"as ir mano pilvukas"silta, jauki nuotraukele
"greit isbegsiu i pasauli" nematyta ir idomi nuotrauka

Puiki_Mamyte, musu nuomone ziuriu sutampa fotkiu atzvilgiu drinks_cheers.gif

drinks_cheers.gif O tavoji nuotraukyte labai labai grazi 4u.gif drinks_cheers.gif

QUOTE(babuska @ 2006 04 01, 03:25)
neisidemetina matyt buvo  irnesakyk.gif  hihihi.gif

mirksiukas.gif O as isidemejau ir zinau kuri ta nuotraukyte biggrin.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif

QUOTE(Onora @ 2006 04 01, 05:05)

o dar man kazkaip nelabai isipaiso tos foto, kur pas fotografus atelje darytos g.gif
mano jos tokios saltos kazkokios...

O man labai grazu, tik viena kur matosi "visos grozybes" ir jokios paslapties tai jau man nea schmoll.gif tongue.gif kazkaip per daug atvertas visas "turtas" doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Paprasčiausiai tos nuotraukos, kuriose "labiau prisidengę" mažiau žiūrimos, juk matosi peržiūrų skaičius, o tos, kurios apnuogintos - daugiau. Taip kad matyt yra kam patinka. Nieko nesakau, kiekviena turim savo nuomonę. tačiau man kažkodėl atrodo, kad kai sakoma "man tai nea", sakoma su pavydu.... Gal ir klystu... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Flirta @ 2006 04 01, 18:27)
tačiau man kažkodėl atrodo, kad kai sakoma "man tai nea", sakoma su pavydu.... Gal ir klystu... mirksiukas.gif

O ko pavydeti? g.gif Visos to grozio turi. Perziuru skaiciaus irgi nepavydu, nes neaisku kas apnuogintas taip jau ziuri, abejoju ar mamos. Nelabai suprantu koks cia pavydas gali buti, o mano nuomone tuo klausimu jau issakyta kitu.
Atsakyti
Man atrodo, merginos ne apnuogintus pilvukus komentavo mirksiukas.gif
Atsakyti