Įkraunama...
Įkraunama...

Belaukiant gandrų

QUOTE(Erina @ 2006 04 19, 15:11)
O aš išvis nelabai suprantu prasmės tokių pasisakymų kaip "o aš balsavau už tą, tą ir aną" g.gif

biggrin.gif g.gif čia turbūt su viltimi, kad padėkos tas, už kurį balsavai lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Kažkuri mamytė rašė, kad jai patiktų, kad būtų galima pamatyt, kas už tave balsavo doh.gif doh.gif , vat tada tai būtų čia tikras "kud kudak" bigsmile.gif: "ačiū a, b, c ir dar x.....y..., kad už mane balsavot" notworthy.gif notworthy.gif , o kokiuose nors bendraamžiuose - "ei, b, d, f ir dar z, kodėl už mane neprabalsavot?", susipliektumėm bobos negyvai, akis viena kitai iškapotumėm tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lietuvos saulele: 19 balandžio 2006 - 18:36
Nu žinokit skaitau kai kurias jūsų mintis ir nesuprantu jūsų:
*jeigu žmogus pasako, kad nuotrauka kažkuo nepatinka - reiškiasi pavydi; tik nelabai suprantu KO doh.gif Aš galvodavau kad pavydėti galima gražių dalykų, bet pasirodo ne.
*surado agitavimą balsuoti - reiškiasi nori sukiršinti. Nematau aš čia jokio noro sukiršinti, o ypač jei dar žmogus net nedalyvauja konkurse.
Tvarka turi būt.
Atsakyti
Idomi padetis....Jeigu pamatau, kad nuotrauka labai super nors tos nuotraukos autorius nei mano kolega nei draugas pradedu agituoti, kad balsuotu, ir giliai sirdi zinau, kad ta nuotrauka salins is konkurso ir man bus laivas kelias laimeti...tai cia teisinga? g.gif Kodel zmogus turi atsakyti uz kazkokio zmogaus veikima ar neveikima? g.gif Jus ieskote lygiu teisiu visiems dalyviams...kyla klausimas kaip jus tai darysite, nes apeiti jusu taisykles ar sukompromituoti viena is konkurso dalyviu labai lengvai imanoma, kaip tik tai teigia siandieninis pavyzdys. SEKMES JUMS VYKDANT TOLIMESNIUS KONKURSUS 4u.gif
Atsakyti
Beje, o uz nuotrauka balsuot agitavusi kovinuke pati toj nuotraukoj buvo? g.gif Nes jei taip tai ji tokia pati konkurso dalyve kaip ir nuotrauka idejusi mama! bigsmile.gif Nu tai tada garantuotai teisetai nuotrauka lauk cool.gif ir nera ko pult moderatoriu!
Atsakyti
Ingridele, tu nesupratai, Strika sumokėjo tam tikrą sumą pinigų kolegei, kad ši agituotu visas supermamas balsuoti už jos nuotrauką. Priežastis - Strika baisiai norėjo torto ar ten kokio puodelio (nežinau koks buvo prizas). Ir iš to godumo ryžosi tokiam skandalingam žingsniui! Manau be TV publicistikos ir vėl neišsisuksim.
Kiekvieną kartą, kai kas nors paskambina į duris, krūptelnu, nes galvoju jog atvažiavo Tv pagalba, Šrovėš ir Teisingųjų Supermamų Rinktinė. Daugiau negaliu taip gyventi. Prašau užbaninti Striką visiems laikams. Ši blogio sėkla turi būti sustabdyta.

Strikinas

p.s. įsivaizduojat kaip man su tokia aferiste gyvent reikia. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(garbane @ 2006 04 19, 20:14)
Beje, o uz nuotrauka balsuot agitavusi kovinuke pati toj nuotraukoj buvo? g.gif  Nes jei taip tai ji tokia pati konkurso dalyve kaip ir nuotrauka idejusi mama! bigsmile.gif Nu tai tada garantuotai teisetai nuotrauka lauk  cool.gif ir nera ko pult moderatoriu!

biggrin.gif tiesa pasakius ir as ten esu, bet tikrai nesijauciu jokia dalyve. Konkurso dalyvis siuo atzvilgiu buvo Strika, nes jos nuotrauka is jos fotoaparato ir jos autorines teises! 4u.gif
Atsakyti
g.gif Po pasiskaitymų šiame skyrelyje nublanko visas nėštukių grožis. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingridele @ 2006 04 19, 20:21)
biggrin.gif tiesa pasakius ir as ten esu, bet tikrai nesijauciu jokia dalyve. Konkurso dalyvis siuo atzvilgiu buvo Strika, nes jos nuotrauka is jos fotoaparato ir jos autorines teises! 4u.gif

Tas nieko nekeicia. Isvis labai nesazininga tada ta nuotrauka det buvo. Gi geras biznis - nufotkini vienoj nuotraukoj kuo daugiau nestuke.gif , tada jos, kaip "nedalyves" viena kita suagituoja, uz ta nuotrauka prabalsuoja - kogi ne! dirol.gif Tik vat kad saziningumo sitoj situacijoj nulis tai nenuneiksit nono.gif
Atsakyti
QUOTE(garbane @ 2006 04 19, 20:54)
Tas nieko nekeicia. Isvis labai nesazininga tada ta nuotrauka det buvo. Gi geras biznis - nufotkini vienoj nuotraukoj kuo daugiau  nestuke.gif , tada jos, kaip "nedalyves" viena kita suagituoja, uz ta nuotrauka prabalsuoja - kogi ne!  dirol.gif Tik vat kad saziningumo sitoj situacijoj nulis tai nenuneiksit    nono.gif

Gerbiu tavo nuomone, nors kaip zinai mano visiskai priesinga! 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, aš ne į temą, bet kur tos konkurso nuotraukytės? blush2.gif Niekur nerandu, labai smalsu pažiūrėt...gal kas nuorodą galit mestelt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingridele @ 2006 04 19, 19:10)
Idomi padetis....Jeigu pamatau, kad nuotrauka labai super nors tos nuotraukos autorius nei mano kolega nei draugas pradedu agituoti, kad balsuotu, ir giliai sirdi zinau, kad ta nuotrauka salins is konkurso ir man bus laivas kelias laimeti...tai cia teisinga? g.gif  Kodel zmogus turi atsakyti uz kazkokio zmogaus veikima ar neveikima? g.gif Jus ieskote lygiu teisiu visiems dalyviams...kyla klausimas kaip jus tai darysite, nes apeiti jusu taisykles ar sukompromituoti viena is konkurso dalyviu labai lengvai imanoma, kaip tik tai teigia siandieninis pavyzdys. SEKMES JUMS VYKDANT TOLIMESNIUS KONKURSUS 4u.gif

nu blyn, tai čia jau visa mafija SM, tokiom diskusijom ir iki tarptautinio aferizmo tinklo daeisim biggrin.gif

lyg tai kažkuri turėtų baisų norą kompromituoti kitas.....atsiprašau, o koks prizas...milijonas? g.gif cool.gif
Atsakyti
na bet juk apie tai ir eina kalba, kad kalta liko nuotraukos autore, nors pati niekur nebuvo uzsiminus apie nuotraukos ikelima.

Jei moderatores dirbtu savo darba, o ne leistu valdyti savo emocijom, tai butu istryne agitacine zinute ir ispeje dalyvi, agitavusi balsuoti. Tuo paciu, galetu istrinti balsus, tarkim gautus is kovinuku, ar tiesiog gautus, nuo agitacines zinutes patalpinimo iki jos istrinimo. Deja savo ribotas galimybes ir toli grazu netobula sistema lengviausia pagristi kertant kirviu. Kazkas pirstelejo - kertam! Juk taip paprasciau.

Siuo atveju Strika pateikta, kaip kazkokia aferiste, o realiai tiesiog visiskai ne i tema patekus i alkanu shakaliu nasrus, kuriom tik duok preteksta, tai istaskys i gabalus.

Strikinas

p.s. beje, kadangi kartu su Strika ziurejom fotkes ir balsavom, tai galit paklausti moderatoriu ar Strika prabalsavo uz "pazistamus nickus", ar uz nuotraukas. Galiu pasakyti tik tiek, kad musu nuomone smaiksti, nevulgari ir pakankamai skoninga buvo fotke, kur moteriske isputus pilva, o josios berniuks itraukes pilva. Deja autores nezinom ir nepazistam.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Strika: 19 balandžio 2006 - 21:50