Įkraunama...
Įkraunama...

Belaukiant gandrų

MAno manymu nuotrauka ismesti is konkurso buvo neteisinga nes:

" Siekiant lygių teisių visiems konkurso dalyviams, draudžiama atidarinėti naujas forumo temas, kviečiančias balsuoti už vieną ar kitą nuotrauką konkurse, taip pat patalpinti informaciją apie dalyvavimą konkurse ir prašymą balsuoti asmeninio profilio parašuose, bendraamžių temose ir pan.
Draudžiama savo asmeniniame profilyje ( paraše arba logotipo/avataro vietoje) patalpinti nuotrauką (ar labai panašią į ją foto), dalyvaujančią fotokonkurse. Tai galima padaryti fotokonkursui pasibaigus. Už šių taisyklių nepaisymą nuotrauka, už kurią agituota balsuoti, pašalinama iš konkurso." (istrauka is taisykliu)

PRASAU man parodyti kur konkurso dalyvis STRIKA agitavo uz savo nuotrauka! Agitacijos nebuvo, konkurso dalyvis net neperspejo 2005 kovinuku skyrelio narius, kad nuotrauka buvo patalpinta ir visiskai neuzsimine apie tai, kad butu balsuojama uz sia nuotrauka. Man keista, kad del svetimo zmogaus kaltes gali nukenteti nieko detas konkurso dalyvis. JEigu medatoriai turetu galimybe gal galetu atsakyti i klausima, kur jie rado kad konkurso dalyvis STRIKA agitavo uz savo nuotrauka, nes tai yra neteisinga, kad sis konkurso dalyvis buvo ismestas g.gif GAl reiketu tada keisti taisykles ir issireiksti tinkamai, kas yra agitacija ir kas ne. g.gif
Atsakyti
LAbuka

Baikit cia agitacijas uz visas nuotraukas. Visi zinom kurios geriausios. Negi sumest Linkus jum i kitas "neagitacijas"? Noretumet? Ne skundike as tongue.gif tai gal baikit cia nesamonem uzsiimineti ir neismetinekit tu nuotrauku tik del to, kad kazkam pavydas bamba griauzia.

tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(mamius @ 2006 04 19, 13:58)
Dar mastau (mastymu diena darbe  lotuliukas.gif  ). o mamytes kurios pazymi uz kokis nuotraukas nubalsavo ar nedaro siokios tokios mamytes mini reklameles  ax.gif  cool.gif

O aš išvis nelabai suprantu prasmės tokių pasisakymų kaip "o aš balsavau už tą, tą ir aną" g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingridele @ 2006 04 19, 15:52)
MAno manymu nuotrauka ismesti is konkurso buvo neteisinga nes:

thumbup.gif labai viska taikliai parasei
as taip nesugebejau blush2.gif aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Strika @ 2006 04 19, 16:14)
thumbup.gif labai viska taikliai parasei
as taip nesugebejau  blush2.gif  aciu 4u.gif

nedekok 4u.gif as tik issakiau savo nuomone smile.gif
Atsakyti
O čia linksma , net manęs nereikia bigsmile.gif Nugi nepereikit, moterys, į asmeniškumus mirksiukas.gif Jei taip laiko turint, tai kiekviename konkurse tooookių dalykų gali atkast... Nors dažniausiai prizines vietas vis tiek laimi tos fotkės, kurios nors truputį to būna vertos. Balsavimas yra anoniminis, tai ne kiekviena ir prisipažįsta, kad šį kartą balsiuką atidavė ne pagal reikalą hihihi.gif
Atsakyti
niu pabusiu skundike blush2.gif si karta, kita karta irgi tongue.gif jei yra taisykles ju reikia laikytis, kai turesiu laiko, tai visur landziosiu ir skusiu kiek galesiu ir negalesiu tongue.gif
ka pamatysiu ta ir kopinsiu i konkursu skyriu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(garbane @ 2006 04 19, 16:30)
Na ir kose uzvire  lotuliukas.gif Dabar nukentejusios galesit SM i teisma duot  hihihi.gif nors siaip tai man gaila..  unsure.gif Per jusu intrigas sito konkurso turbut nebeliks.. gal ir jokiu konkursu nebeliks mad.gif  bebe.gif  cray.gif

kokios cia intrigos, man tai nei pavydo, nei intrigu, nedalyvauju konkurse ir net nebalsuoju biggrin.gif tik skusti megstu lotuliukas.gif karta paragaves negali sustot biggrin.gif cia bus mano hobi SM forume lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kite @ 2006 04 19, 17:37)
kokios cia intrigos, man tai nei pavydo, nei intrigu, nedalyvauju konkurse ir net nebalsuoju  biggrin.gif  tik skusti megstu  lotuliukas.gif karta paragaves negali sustot  biggrin.gif cia bus mano hobi SM forume  lotuliukas.gif

Kite, o as ne tave turejau omeny! biggrin.gif
Bet jei specialiai taip, tai tada ir tave aggressive.gif ir ant visu baisiu bobu (man joks kitas zodis cia netinka), kurios piktos ant viso pasaulio ateina i toki grazu konkursa ir TYCIA bando visas sukirsint. Tai kaip gali tada konkursai neissigimti? fool.gif Kam to reikia? Fi kokios beee.gif

Na o kad pagal pazintis balsuoti NESAZININGA tai faktas cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo garbane: 19 balandžio 2006 - 17:16
QUOTE(garbane @ 2006 04 19, 16:38)
Kite o as ne tave turejau omeny!  biggrin.gif

tai kad ta kose uzvire del to, kad idejau nuoroda ax.gif
kai dar ka rasiu tai dar idesiu, kad daugiau koses butu biggrin.gif

nekirsinu as nieko, tik paprasciausiai man nepatinka, kai raginama balsuoti ir balsuojam pagal pazintis. nebuciau dejus jokios nuorodos, jei nebutu pasisakiusiu kad paraginai tai ir pabalsavau pagal pazintis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kite: 19 balandžio 2006 - 17:03
Na tikiuosi bus atsakyta kodėl nukentėjo Strika, jei balsuoti ragino kitas žmogus?

ar ir toliau bus palikta teisė daryt "zapadlo"? nors šiuo atveju buvo paprasčiausias nesusipratimas.

Atsakyti
QUOTE(Ingridele @ 2006 04 19, 14:52)
Jeigu medatoriai turetu galimybe gal galetu atsakyti i klausima, kur jie rado kad konkurso dalyvis STRIKA agitavo uz savo nuotrauka, nes tai yra neteisinga, kad sis konkurso dalyvis buvo ismestas g.gif

1. Dar kartą įsiskaitykite į taisyklę:
"Siekiant lygių teisių visiems konkurso dalyviams, draudžiama atidarinėti naujas forumo temas, kviečiančias balsuoti už vieną ar kitą nuotrauką konkurse , taip pat patalpinti informaciją apie dalyvavimą konkurse ir prašymą balsuoti asmeninio profilio parašuose, bendraamžių temose ir pan. Už šių taisyklių nepaisymą nuotrauka, už kurią agituota balsuoti, pašalinama iš konkurso."

Jūs išskyrėte didesniu šriftu "Siekiant lygių teisių visiems konkurso dalyviams", o tai reiškia kad taisyklė ir buvo sukurta tam, kad neatsirastų "gudručių", kurie įvairiais būdais pakvies balsuoti forumo kolegas už vieną ar kitą foto ir taip taps pranašesni kitų atžvilgiu, o mūsų konkursuose siekiama lygių teisių visiems.

2. Galime tik spėlioti, bet taip ir nesužinosime, ar dalyvis X tikrai nieko nežinojo, kad kitas dalyvis Y agituoja balsuoti už jo nuotrauką konkurse. Gali būti, kad tai tik draugiškas gestas ir taisyklių nežinojimas, o kitu atveju tai gali būti sukčiavimas. Ką reikštų palikti nuotrauką konkurse žinant, jog už ją buvo kviesta balsuoti? Tai tas pats, kas duoti kelią kituose konkursuose pasinaudoti "spraga": "žinau, kad negerai taip daryti, bet tegu draugas paagituoja, o mano nuotrauka vis tiek liks konkurse..." cool.gif

3. Kiekvieno konkurso aprašyme įdedam nuorodą į forumo konkursų taisykles, primygtinai kviesdami visus susipažinti su taisyklėmis. Kuo geriau jas žinai, tuo mažiau nemalonumų ir netikėtumų smartass.gif

Tokios situacijos nemalonios visiems. Norėtųsi, kad jų visai nepasitaikytų, bet kartas nuo karto nutinka. Visais atvejais nuotraukos būdavo dikvalifikuojamos. Esame dėkingi pagalbininkams, pranešusiems apie taisyklių pažeidimus. Jei pastebėsite bet kurioje temoje panašių pažeidimų, būtinai parašykite apie tai moderatoriams. Ačiū!
Atsakyti