Įkraunama...
Įkraunama...

Belaukiant gandrų

Be be be fe fe fe skundikės kokios pavyduolės doh.gif doh.gif Pavydas, kad būt kita laimėjus ar ko čia taip... g.gif gaila prizo siurpizo ??? g.gif
Pati esu ne kartą mačiusi agitacijas, bet nė minties nebuvo skusti unsure.gif ir kartais kai pažiūriu konkursų laimėtojus tikrai būna žymiai šaunesnių foto, aišku tai tik mano SUBJEKTYVI NUOMONĖ....
Neteisingai pašalinta oi neteisingai...jei jau taip siūlau tada sekti lens.gif visus kas įdeda foto ir bando SĄŽININGAI laimėti...fe kai atsiranda tokių seklių morkų keliančių sumaištį tai supranti, kad sėdi bobų tinklapy...kurio dalis pati esu tongue.gif ...
sorry tai buvo MANO NUOMONĖ 4u.gif
Atsakyti
Agitacija, mano manymu, kai reki uz savo nuotraukele, oi balsuokit uz mane idejau savo nuotraukele, mes esam konkurse ir pan. (tokius postus tenka matyti, bet ju neuzsipuola) unsure.gif
Mano atveju as ne zodelio nepratariau, taip kad tikrai agitacijos nebuvo, o kad kita mamyte pamacius norejo kitom pranest as tikrai nekalta ax.gif
Nesvarbu, yra tikrai graziu nuotraukeliu ir be sitos 4u.gif
Papildyta:
P.S. Prizas tikrai siuo atveju ner svarbus, o tuo labiau uzimta vieta tongue.gif siaip, norejosi prisiminti laukimo dieneles, kai visos gyvenom laukimo svajone wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Strika @ 2006 04 19, 13:31)

Ai mano nuomone vistiek saziningai nebutumet laimeje tai ko cia taip pykstat? bigsmile.gif Aptarimuose nebuvo pagyru jusu nuotraukai, tai jei butumet laimeje - labai nustebciau. Yra taisykles, taigi ju reikia laikytis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mamius @ 2006 04 19, 12:26)
biggrin.gif 
nors ne prizai esme  smile.gif  gera mums ir taip visoms, iki siol kartu  smile.gif

zinoma nea smile.gif
bet klausimas ar renkam graziausia foto, ar graziausia kompanija?
Atsakyti
QUOTE(garbane @ 2006 04 19, 13:42)
Ai mano nuomone vistiek saziningai nebutumet laimeje tai ko cia taip pykstat? bigsmile.gif  Aptarimuose nebuvo pagyru jusu nuotraukai, tai jei butumet laimeje - labai nustebciau. Yra taisykles, taigi ju reikia laikytis  mirksiukas.gif

cia ne laimejime esme mirksiukas.gif
o kad aptarimuose niekas nesnekejo apie musu foto, tai taip iseina kad buvo aptariamos kitos fotkes, gal cia neakivaizdi agitacija lotuliukas.gif
Ai, viskas gerai, yra kaip yra 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(she @ 2006 04 19, 12:43)
zinoma nea smile.gif
bet klausimas ar renkam graziausia foto, ar graziausia kompanija?

graziausia pilvuku kompanija biggrin.gif

o siaip pamastymui 4u.gif jeigu Strika idejo nuotrauka, o as ja susizavejau ir paagitavau kitas ja paziureti pabalsuoti, tai cia kieno beda - mano, ar to kas ikele nuotrauka. g.gif tokiu atveju piktybiskai galima paagituoti uz kokios mamytes nuotrauka jai vargsei nenutuokiant ir tada ja bac ir panaikins doh.gif

Dar mastau (mastymu diena darbe lotuliukas.gif ). o mamytes kurios pazymi uz kokis nuotraukas nubalsavo ar nedaro siokios tokios mamytes mini reklameles ax.gif cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamius: 19 balandžio 2006 - 12:59
is tikruju gavos kazkoks kriminalas is konkurso tongue.gif

geriausiai tai lai moderatores iveda konkurso dalyvavimo mokesti lotuliukas.gif tada nebus nei "bele kokokiu" nuotrauku ir visos agituosim balsuoti uz savo drabus, kad pinigai vejui nebutu nueje tongue.gif
tada bus visom gerai drinks_cheers.gif
Atsakyti
Yra įstatymas - yra ir apstatymas. Jei yra konkurso taisyklės, visuomet atsiras vienas ar daugiau norinčių, o gal nesąmoningai bandančių jas "sulaužyti". Pretekstai būna patys įvairiausi... Džiaugiuosi, kad nedalyvavau šitame konkurse doh.gif tik aptarimuose lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(garbane @ 2006 04 19, 12:42)
Ai mano nuomone vistiek saziningai nebutumet laimeje tai ko cia taip pykstat? bigsmile.gif  Aptarimuose nebuvo pagyru jusu nuotraukai, tai jei butumet laimeje - labai nustebciau. Yra taisykles, taigi ju reikia laikytis  mirksiukas.gif

nu logika tai tokia, ka as zinau. jeigu cia nelendi, vadinasi ir nebalsuoji? ar kaip? ir nebutina pult girt.

ir siaip, taigi zmogus saviems uzrode nuotrauka, be jokiu piktu keslu, garantuoju, kad net nezinodamas, kad toks pasakymas jau agitacija. nu perspejo, visos suprato, isidemejo,. tai ne, reikejo butinai paskusti, kad ismestu.
bile kaimyno tvartai dega.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tinka: 19 balandžio 2006 - 14:24
nu ką, šventos šventės praėjo - moteros toliau pasikapokim laugh.gif laugh.gif o tai nebus ką sakyti per Kalėdines išpažintis smile.gif)
išvis mano supratimu nereikėtų jokių nuotraukų aptarimų - bent vienu skyreliu mažiau koliojimosi biggrin.gif nu arba teisingausia į jį nelysti...g.gif ale gi neišeina hihihi.gif
Atsakyti
ale man tai kvailai atrodo, kai moterytės viena kita skundžia lotuliukas.gif lotuliukas.gif Gaunasi a la vaikų darželis doh.gif Ir nuotraukos išmestos man gaila blink.gif Juk nieko blogo niekas nenorėjo unsure.gif
Atsakyti
Pritariu Linadai drinks_cheers.gif . Jau siūliau, kad reikėtų uždrausti nuotraukų aptarimus. Tuomet bus taika ir ramybė. biggrin.gif Akivaizdu, kad kai kurios mamytės labai audringai reaguoja į kitų pasisakymus. Kartais išties nekaltus. ax.gif
Atsakyti