Be be be fe fe fe skundikės kokios pavyduolės Pavydas, kad būt kita laimėjus ar ko čia taip... gaila prizo siurpizo ???
Pati esu ne kartą mačiusi agitacijas, bet nė minties nebuvo skusti ir kartais kai pažiūriu konkursų laimėtojus tikrai būna žymiai šaunesnių foto, aišku tai tik mano SUBJEKTYVI NUOMONĖ....
Neteisingai pašalinta oi neteisingai...jei jau taip siūlau tada sekti visus kas įdeda foto ir bando SĄŽININGAI laimėti...fe kai atsiranda tokių seklių morkų keliančių sumaištį tai supranti, kad sėdi bobų tinklapy...kurio dalis pati esu ...
sorry tai buvo MANO NUOMONĖ
Agitacija, mano manymu, kai reki uz savo nuotraukele, oi balsuokit uz mane idejau savo nuotraukele, mes esam konkurse ir pan. (tokius postus tenka matyti, bet ju neuzsipuola)
Mano atveju as ne zodelio nepratariau, taip kad tikrai agitacijos nebuvo, o kad kita mamyte pamacius norejo kitom pranest as tikrai nekalta
Nesvarbu, yra tikrai graziu nuotraukeliu ir be sitos
Papildyta:
P.S. Prizas tikrai siuo atveju ner svarbus, o tuo labiau uzimta vieta siaip, norejosi prisiminti laukimo dieneles, kai visos gyvenom laukimo svajone
Mano atveju as ne zodelio nepratariau, taip kad tikrai agitacijos nebuvo, o kad kita mamyte pamacius norejo kitom pranest as tikrai nekalta
Nesvarbu, yra tikrai graziu nuotraukeliu ir be sitos
Papildyta:
P.S. Prizas tikrai siuo atveju ner svarbus, o tuo labiau uzimta vieta siaip, norejosi prisiminti laukimo dieneles, kai visos gyvenom laukimo svajone
QUOTE(Strika @ 2006 04 19, 13:31)
Ai mano nuomone vistiek saziningai nebutumet laimeje tai ko cia taip pykstat? Aptarimuose nebuvo pagyru jusu nuotraukai, tai jei butumet laimeje - labai nustebciau. Yra taisykles, taigi ju reikia laikytis
QUOTE(mamius @ 2006 04 19, 12:26)
zinoma nea
bet klausimas ar renkam graziausia foto, ar graziausia kompanija?
QUOTE(garbane @ 2006 04 19, 13:42)
Ai mano nuomone vistiek saziningai nebutumet laimeje tai ko cia taip pykstat? Aptarimuose nebuvo pagyru jusu nuotraukai, tai jei butumet laimeje - labai nustebciau. Yra taisykles, taigi ju reikia laikytis
cia ne laimejime esme
o kad aptarimuose niekas nesnekejo apie musu foto, tai taip iseina kad buvo aptariamos kitos fotkes, gal cia neakivaizdi agitacija
Ai, viskas gerai, yra kaip yra
QUOTE(she @ 2006 04 19, 12:43)
graziausia pilvuku kompanija
o siaip pamastymui jeigu Strika idejo nuotrauka, o as ja susizavejau ir paagitavau kitas ja paziureti pabalsuoti, tai cia kieno beda - mano, ar to kas ikele nuotrauka. tokiu atveju piktybiskai galima paagituoti uz kokios mamytes nuotrauka jai vargsei nenutuokiant ir tada ja bac ir panaikins
Dar mastau (mastymu diena darbe ). o mamytes kurios pazymi uz kokis nuotraukas nubalsavo ar nedaro siokios tokios mamytes mini reklameles
is tikruju gavos kazkoks kriminalas is konkurso
geriausiai tai lai moderatores iveda konkurso dalyvavimo mokesti tada nebus nei "bele kokokiu" nuotrauku ir visos agituosim balsuoti uz savo drabus, kad pinigai vejui nebutu nueje
tada bus visom gerai
geriausiai tai lai moderatores iveda konkurso dalyvavimo mokesti tada nebus nei "bele kokokiu" nuotrauku ir visos agituosim balsuoti uz savo drabus, kad pinigai vejui nebutu nueje
tada bus visom gerai
QUOTE(garbane @ 2006 04 19, 12:42)
nu logika tai tokia, ka as zinau. jeigu cia nelendi, vadinasi ir nebalsuoji? ar kaip? ir nebutina pult girt.
ir siaip, taigi zmogus saviems uzrode nuotrauka, be jokiu piktu keslu, garantuoju, kad net nezinodamas, kad toks pasakymas jau agitacija. nu perspejo, visos suprato, isidemejo,. tai ne, reikejo butinai paskusti, kad ismestu.
bile kaimyno tvartai dega.
nu ką, šventos šventės praėjo - moteros toliau pasikapokim o tai nebus ką sakyti per Kalėdines išpažintis )
išvis mano supratimu nereikėtų jokių nuotraukų aptarimų - bent vienu skyreliu mažiau koliojimosi nu arba teisingausia į jį nelysti... ale gi neišeina
išvis mano supratimu nereikėtų jokių nuotraukų aptarimų - bent vienu skyreliu mažiau koliojimosi nu arba teisingausia į jį nelysti... ale gi neišeina
ale man tai kvailai atrodo, kai moterytės viena kita skundžia Gaunasi a la vaikų darželis Ir nuotraukos išmestos man gaila Juk nieko blogo niekas nenorėjo
Pritariu Linadai . Jau siūliau, kad reikėtų uždrausti nuotraukų aptarimus. Tuomet bus taika ir ramybė. Akivaizdu, kad kai kurios mamytės labai audringai reaguoja į kitų pasisakymus. Kartais išties nekaltus.