Įkraunama...
Įkraunama...

Belaukiant gandrų

Nubalsavau už dvi rolleyes.gif trečios vertos neradau g.gif atiduodu savo balsą toms, kurioms pritrūko lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Virdzinija: 15 balandžio 2006 - 06:02
QUOTE(Virdzinija @ 2006 04 15, 07:01)
Nubalsavau už dvi  rolleyes.gif trečios vertos neradau g.gif atiduodu savo balsą toms, kurioms pritrūko  lotuliukas.gif

Imu lotuliukas.gif
Atsakyti
Visos nuotraukos yra savotiškai gražios. 4u.gif wub.gif Man buvo lengva apsispresti. Labiausiai mėgstu menines nuotraukas. Tegul nesupyksta kiti dalyviai, toks jau mano skonis. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo valiute: 15 balandžio 2006 - 10:35
agitacija balsuoti vyksta, balsuojama uz savus, fe schmoll.gif
Atsakyti
Prabalsavau už šias 4u.gif Man jos tokios šiltos... svajingos... wub.gif

•Mamytės šypsena, Tau, mažiuk, geriausia dovana smile.gif
•Vasarą sugrįšime trise
•Mažas svajoklis, bet didelė svajonė
Atsakyti
PRABALSAVAU
1. Mama, negi Tu manai, kad brolį mums atneš gandrai? ( NES LABAI GRAŽI MAMKA)
2. Pižamų vakarėlis belaukiant broliuko ( nes labai miela foto)
3. Didelė Meilė dideliam pilveliui ( nerealiai šilta foto. Švytinti laime mamytė)
Dar daugelis nuotraukų tokios gražios, kad net ašarą išspaudžia. Gaila, jog yra balsų limitas verysad.gif

Papildyta:
QUOTE(Kite @ 2006 04 15, 12:36)
agitacija balsuoti vyksta, balsuojama uz savus, fe  schmoll.gif

Balsavau nė neįtardama kas yra kas blink.gif . Pati nedalyvauju schmoll.gif
Gaila, neturiu foto verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2006 04 15, 13:59)
Balsavau nė neįtardama kas yra kas blink.gif . Pati nedalyvauju schmoll.gif
Gaila, neturiu foto verysad.gif

ilindau i bendraamzius todel taip ir sakau
http://www.supermama...ic=81538&st=492
turbut ner ko ten landziot, tada viskas graziai atrodys doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kite @ 2006 04 15, 14:22)
turbut ner ko ten landziot, tada viskas graziai atrodys  doh.gif

Nenustebau schmoll.gif . Yra kaip yra, o yra taip pastoviai, visuose konkursuose verysad.gif . Tik stebiuosi, kad per makaulę negavai įlindusi į bendraamžius, nes kai aš kažkada bandžiau pasisvečiuoti, vos nesuvalgė su plaukais ir nagais cool.gif Pasirodo, "nebendraamžėms" ten vaikščioti ni-ni schmoll.gif , negalima
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2006 04 15, 14:35)
Nenustebau schmoll.gif . Yra kaip yra, o yra taip pastoviai, visuose konkursuose verysad.gif . Tik stebiuosi, kad per makaulę negavai įlindusi į bendraamžius, nes kai aš kažkada bandžiau pasisvečiuoti, vos nesuvalgė su plaukais ir nagais cool.gif Pasirodo, "nebendraamžėms" ten vaikščioti ni-ni schmoll.gif , negalima

negavau lotuliukas.gif , nes siandien ten tustoka, o as neturiu ka veikt tai visur landzioju blush2.gif
Atsakyti
Tokius dalykus jus praneskit moderatoriams, nes agitacija yra draudziama, man atrodo geriausia rasyti tiesiai jiems i AZ g.gif

As balsavau uz graziausias tris nuotraukas biggrin.gif Ir dar daug graziu palikau, nes nebeturejau balsu. O balsavau uz nestuke su raudonu audeklu, nestuke ant sieno, ir meskiukus.
Atsakyti
QUOTE(Kite @ 2006 04 15, 15:22)
turbut ner ko ten landziot, tada viskas graziai atrodys  doh.gif

GĖDA didžiausiom ir ryškiausiom raidėm rašau toms, kurios taip elgiasi. O dar bandėt rašyti, kad mamos įsižeidė dėl mūsų komentarų. Negaliu pakęsti neteisybės.
Atsakyti
QUOTE(Krisliukas @ 2006 04 15, 16:29)
GĖDA didžiausiom ir ryškiausiom raidėm rašau toms, kurios taip elgiasi.

Čia kam gėda blink.gif cool.gif
Atsakyti