Įkraunama...
Įkraunama...

Belaukiant gandrų

QUOTE(Puiki_mamyte @ 2006 04 12, 17:52)
"Tu palauk, jis jau greitai ateis
Dar minutė, sekundė trumpa,
Dar atodūsis ilgas, sunkus
Nesvarbu ar sūnus, ar dukra <...>

dėl foto tai tikrai nesiginčiju, graži wub.gif O va žodžiai man kažkaip jau pabodę ir labai dažnai sutinkami, va ir mano mama juos gavo prieš 24 metus, kai gimiau blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Veitė @ 2006 04 13, 08:08)
dėl foto tai tikrai nesiginčiju, graži  wub.gif O va žodžiai man kažkaip jau pabodę ir labai dažnai sutinkami, va ir mano mama juos gavo prieš 24 metus, kai gimiau  blink.gif

As tokia pacia nuotrauka maciau ###### puslapyje. Tik ten matyti visa mamyte. Aisku negaliu sakyti, kad cia ta pati mama.
Atsakyti
Man ta nuotrauka, kur ant pilvuko tupi meškiukai tai tikras atvirukas wub.gif
Atsakyti
[vakar idejau namudine foto i konkursa, o va sendien paskambino fotografas ir pasake kad musu foto jau paruostos doh.gif ar imanoma pakeisti nuotrauka ? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(BooMe @ 2006 04 13, 14:10)
[vakar idejau namudine foto i konkursa, o va sendien paskambino fotografas ir pasake kad musu foto jau paruostos  doh.gif  ar imanoma pakeisti nuotrauka ? ax.gif

Įmanoma, jei tik nenusivėlinsite iki vėlaus vakaro. Būtų gerai, kad dar iki 22 val. pakeistumėt nuotrauką. Ji bus prie "Neužpildytų" paraiškų.
Atsakyti
Paskaiciau komentarus, dar karta paziurejau nuotraukas ir pagalvojau, kad uzsimirstate, ponios mamos, kad cia graziausios nuotraukos konkursas, o ne empatijos nesciosioms forumas:oh
Niekas nekalba apie tai, kad tos, kuriu nuotraukos, sorry, be rysio, yra blogos mamos ar dar kazkas tokio - esu tikra, kad savo vaikams jos pacios ypatingiausios, etc. Bet.
Cia yra konkursas! Ir renkama ypatingiausia nuotrauka, o ne ypatingiausia mama!
Ech, grazios nuotraukos, kuriose nestukes linksmos, grazios, svytincios, etc. thumbup.gif Tada pradedi tiketi, kad nestumas ypatinga busena, kuria isties verta patirti, ir kada nors dziaugsmingai pasakoti vaikams, kaip linksmai ju laukeme wub.gif
Taciau koks biesas itikino nesciasias fotografuotis buitinemis salygomis su apatiniais rubais ir didziuliu nuogu pilvu - mistika cool.gif Arba dar geriau - apnuoginti pilva, kai pacios prisirenge saltajam metu laikotarpiui - taigi salta! blink.gif
Ko gero, reikia naujo konkurso: "Dokumentine mano didelio pilvo nuotrauka" tongue.gif

Atsakyti
Kol kas turiu tris favorites ir nuomonė dėl jų nesikeičia wub.gif wub.gif wub.gif

O tie meškiukai mastau.gif gražūs wub.gif bet pati mama (pilvelis) paskutiniame plane ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurėja @ 2006 04 13, 16:09)
Įmanoma, jei tik nenusivėlinsite iki vėlaus vakaro. Būtų gerai, kad dar iki 22 val. pakeistumėt nuotrauką. Ji bus prie "Neužpildytų" paraiškų.

labai aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Minerva @ 2006 04 13, 17:05)

... etc hihihi.gif

Ale pastebėjot, kad nėštukės tik juodus liemenukus nešioja mastau.gif Ir prašyčiau manęs nepult, čia tik statistika smoke.gif
Atsakyti
QUOTE(Agotukas @ 2006 04 13, 21:08)
nėštukės tik juodus liemenukus nešioja mastau.gif Ir prašyčiau manęs nepult, čia tik statistika smoke.gif

Na, pastabumas - geras bruožas. O jo tau netrūksta smile.gif
Tarp kitko. Moterytės, norit sumažinti tokių ir anokių ligų? Meskit šalin juodą ir raudoną apatinį trikotažą biggrin.gif Tas spalvas pasilikit išeiginėm mirksiukas.gif

Tuoj balsuoti galėsim... na na na nanana thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Starbust @ 2006 04 13, 21:23)
Tas spalvas pasilikit išeiginėm  mirksiukas.gif

O kokia spalva geriausiai? Žalia gerai? bigsmile.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Patieška @ 2006 04 13, 22:34)
Žalia gerai?  bigsmile.gif tongue.gif

Geraiiii lotuliukas.gif
Spalvų daug, o atspalvių dar daugiau irnesakyk.gif
Atsakyti