Įkraunama...
Įkraunama...

Belaukiant gandrų

Gražu, bet man panašu į tai, kad tas saulėlydis studijoj buvo biggrin.gif Panašu ir tiek, o kaip ten iš tiesų nesiimu spręst tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Patieška @ 2006 04 11, 23:11)
Gražu, bet man panašu į tai, kad tas saulėlydis studijoj buvo  biggrin.gif Panašu ir tiek, o kaip ten iš tiesų nesiimu spręst  tongue.gif

Vajeeeeeeeeeeee......... Apgavo............ unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Agotukas @ 2006 04 11, 22:18)
Vajeeeeeeeeeeee......... Apgavo............  unsure.gif

Tai aš tau gi neliepiu manim tikėt tongue.gif Gi pletkai ir tiek. Smagu nu bigsmile.gif
Atsakyti
Aptarimai jėga lotuliukas.gif Sveiki atvykę į Žemę, kur šalia gali egzistuoti labai plataus diapazono dalykai tongue.gif
Man patinka šis posakis: "Žodžiai nepriklauso nuo laiko. Turėtum juos tarti ar rašyti, žinodamas, kad jie yra amžini". Verčia susimąstyti? mirksiukas.gif
Dabar apie foto...
Pirmiausia atkreipiau dėmesį į:
O kas tenai gyvena?
Stebuklo laukimas - ... (nu nostalgija vasarai atsiranda, nors kauuuuk biggrin.gif )
Pasaulio bamba (taip ir matau ją kokiame žurnale rolleyes.gif )
Subalansuota šeima (be komentarų tongue.gif )
Noriu puskės...

Po pasiskaitymų ir sukant antrą ratą, pamačiau:
Mažas svajoklis, didelė svajonė (aš truputį apkarpyčiau ax.gif tie krokliukai ir dalis akmenų sienos nebūtini. Graži akimirka smile.gif )
Iš didelės meilės - didelis stebuklas. (kuo daugiau žiūriu, tuo daugiau patinka)
Tuk tuk. Labas, broliuk. (negaliu atsiriboti nuo pojūčio, kad žiūriu į dailininko paveikslą, ne foto. Ant liežuvio galo pavardė, bet neatkrenta doh.gif )
Greit išbėgsi... (jau kai kas apibūdino, nebesikartosiu drinks_cheers.gif ).
Papildyta:
Apie žodžius prie foto:
šitų dar niekas neminėjo: "mintyse, širdyje, manyje..." Sakyčiau, pati nuostabiausia vaikų atėjimo į šį pasaulį FORMULĖ wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Patieška @ 2006 04 11, 23:11)
Gražu, bet man panašu į tai, kad tas saulėlydis studijoj buvo  biggrin.gif Panašu ir tiek, o kaip ten iš tiesų nesiimu spręst  tongue.gif

Nors iš tiesų tai nesvarbu, bet... Studija buvo tuščias Juodkrantės pliažas praeitą rugpjūtį, šviestuvai - besileidžianti saulė, na ir dar filtras ant objektyvo dangui paryškinti - vienintelė ne visai mėgėjiška gudrybė.
Kad nick'uose nesusipainioti - kadre mano žmona, jos vardu ir įdėta, o fotografavau aš.
Atsakyti
QUOTE(-Zoom- @ 2006 04 12, 07:41)
Kad nick'uose nesusipainioti - kadre mano žmona, jos vardu ir įdėta, o fotografavau aš.

gražus darbas wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(-Zoom- @ 2006 04 12, 08:41)
Nors iš tiesų tai nesvarbu, bet... Studija buvo tuščias Juodkrantės pliažas praeitą rugpjūtį, šviestuvai - besileidžianti saulė, na ir dar filtras ant objektyvo dangui paryškinti - vienintelė ne visai mėgėjiška gudrybė.

Saunu
Atsakyti
fui kaip pasibjaurėjau komentarais schmoll.gif ne mamyčių interneto svetainė, o širšių lizdas...kaip čia įkandus ir įgėlus...gi nėštukes šnerkščiat...gailiuosi kad įdėjau savo foto ir kito konkurso metu labai pasvarstysiu, ar dalyvaut...turėkit jūs tas savo surūgusias nuomones, bet labiau jas apkramtykit, kai viešinat...
Atsakyti
Saulėlydis labai graži ir kokybiška nuotrauka - man tai iškart matėsi, kad ten ne studija, o tikrovė smile.gif O ir šiaip nuotraukos idėja thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ketti @ 2006 04 12, 07:59)
Saulėlydis labai graži ir kokybiška nuotrauka - man tai iškart matėsi, kad ten ne studija, o tikrovė smile.gif O ir šiaip nuotraukos idėja thumbup.gif

Man ji irgi labai graži wub.gif net jei ir studijoj daryta mirksiukas.gif Ech, kad mano vyras taip fotkint mokėtų bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(-Zoom- @ 2006 04 12, 07:41)

Zoom drinks_cheers.gif kolega ax.gif
labai smagu kad dalyvaujat konkurse, gerai zmonikei fotomenininkas vyras mirksiukas.gif
man tai paciai save fotografuoti teko tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Rucelie @ 2006 04 12, 08:57)
turėkit jūs tas savo surūgusias nuomones, bet labiau jas apkramtykit, kai viešinat...

Ale pačios komentaras irgi ne parfumerija kvepia... unsure.gif
Atsakyti