QUOTE(Patieška @ 2006 04 11, 23:11)
Gražu, bet man panašu į tai, kad tas saulėlydis studijoj buvo Panašu ir tiek, o kaip ten iš tiesų nesiimu spręst
Vajeeeeeeeeeeee......... Apgavo............
QUOTE(Agotukas @ 2006 04 11, 22:18)
Vajeeeeeeeeeeee......... Apgavo............
Tai aš tau gi neliepiu manim tikėt Gi pletkai ir tiek. Smagu nu
Aptarimai jėga Sveiki atvykę į Žemę, kur šalia gali egzistuoti labai plataus diapazono dalykai
Man patinka šis posakis: "Žodžiai nepriklauso nuo laiko. Turėtum juos tarti ar rašyti, žinodamas, kad jie yra amžini". Verčia susimąstyti?
Dabar apie foto...
Pirmiausia atkreipiau dėmesį į:
O kas tenai gyvena?
Stebuklo laukimas - ... (nu nostalgija vasarai atsiranda, nors kauuuuk )
Pasaulio bamba (taip ir matau ją kokiame žurnale )
Subalansuota šeima (be komentarų )
Noriu puskės...
Po pasiskaitymų ir sukant antrą ratą, pamačiau:
Mažas svajoklis, didelė svajonė (aš truputį apkarpyčiau tie krokliukai ir dalis akmenų sienos nebūtini. Graži akimirka )
Iš didelės meilės - didelis stebuklas. (kuo daugiau žiūriu, tuo daugiau patinka)
Tuk tuk. Labas, broliuk. (negaliu atsiriboti nuo pojūčio, kad žiūriu į dailininko paveikslą, ne foto. Ant liežuvio galo pavardė, bet neatkrenta )
Greit išbėgsi... (jau kai kas apibūdino, nebesikartosiu ).
Papildyta:
Apie žodžius prie foto:
šitų dar niekas neminėjo: "mintyse, širdyje, manyje..." Sakyčiau, pati nuostabiausia vaikų atėjimo į šį pasaulį FORMULĖ
Man patinka šis posakis: "Žodžiai nepriklauso nuo laiko. Turėtum juos tarti ar rašyti, žinodamas, kad jie yra amžini". Verčia susimąstyti?
Dabar apie foto...
Pirmiausia atkreipiau dėmesį į:
O kas tenai gyvena?
Stebuklo laukimas - ... (nu nostalgija vasarai atsiranda, nors kauuuuk )
Pasaulio bamba (taip ir matau ją kokiame žurnale )
Subalansuota šeima (be komentarų )
Noriu puskės...
Po pasiskaitymų ir sukant antrą ratą, pamačiau:
Mažas svajoklis, didelė svajonė (aš truputį apkarpyčiau tie krokliukai ir dalis akmenų sienos nebūtini. Graži akimirka )
Iš didelės meilės - didelis stebuklas. (kuo daugiau žiūriu, tuo daugiau patinka)
Tuk tuk. Labas, broliuk. (negaliu atsiriboti nuo pojūčio, kad žiūriu į dailininko paveikslą, ne foto. Ant liežuvio galo pavardė, bet neatkrenta )
Greit išbėgsi... (jau kai kas apibūdino, nebesikartosiu ).
Papildyta:
Apie žodžius prie foto:
šitų dar niekas neminėjo: "mintyse, širdyje, manyje..." Sakyčiau, pati nuostabiausia vaikų atėjimo į šį pasaulį FORMULĖ
QUOTE(Patieška @ 2006 04 11, 23:11)
Gražu, bet man panašu į tai, kad tas saulėlydis studijoj buvo Panašu ir tiek, o kaip ten iš tiesų nesiimu spręst
Nors iš tiesų tai nesvarbu, bet... Studija buvo tuščias Juodkrantės pliažas praeitą rugpjūtį, šviestuvai - besileidžianti saulė, na ir dar filtras ant objektyvo dangui paryškinti - vienintelė ne visai mėgėjiška gudrybė.
Kad nick'uose nesusipainioti - kadre mano žmona, jos vardu ir įdėta, o fotografavau aš.
QUOTE(-Zoom- @ 2006 04 12, 07:41)
Kad nick'uose nesusipainioti - kadre mano žmona, jos vardu ir įdėta, o fotografavau aš.
gražus darbas
QUOTE(-Zoom- @ 2006 04 12, 08:41)
Nors iš tiesų tai nesvarbu, bet... Studija buvo tuščias Juodkrantės pliažas praeitą rugpjūtį, šviestuvai - besileidžianti saulė, na ir dar filtras ant objektyvo dangui paryškinti - vienintelė ne visai mėgėjiška gudrybė.
Saunu
fui kaip pasibjaurėjau komentarais ne mamyčių interneto svetainė, o širšių lizdas...kaip čia įkandus ir įgėlus...gi nėštukes šnerkščiat...gailiuosi kad įdėjau savo foto ir kito konkurso metu labai pasvarstysiu, ar dalyvaut...turėkit jūs tas savo surūgusias nuomones, bet labiau jas apkramtykit, kai viešinat...
Saulėlydis labai graži ir kokybiška nuotrauka - man tai iškart matėsi, kad ten ne studija, o tikrovė O ir šiaip nuotraukos idėja
QUOTE(ketti @ 2006 04 12, 07:59)
Saulėlydis labai graži ir kokybiška nuotrauka - man tai iškart matėsi, kad ten ne studija, o tikrovė O ir šiaip nuotraukos idėja
Man ji irgi labai graži net jei ir studijoj daryta Ech, kad mano vyras taip fotkint mokėtų
QUOTE(-Zoom- @ 2006 04 12, 07:41)
Zoom kolega
labai smagu kad dalyvaujat konkurse, gerai zmonikei fotomenininkas vyras
man tai paciai save fotografuoti teko
QUOTE(Rucelie @ 2006 04 12, 08:57)
turėkit jūs tas savo surūgusias nuomones, bet labiau jas apkramtykit, kai viešinat...
Ale pačios komentaras irgi ne parfumerija kvepia...