Įkraunama...
Įkraunama...

Belaukiant gandrų

Konkurso pavadinimą pagal mane atitiko daugiausiai dvi nuotraukos 4u.gif na, tokios, kuriose - natūralus laukimas, paslaptis.. Toliau - buitiniai, netgi kai kurie primityvoki kadrai. Atskiras dalykas - nuotraukos, sukeliančios šypseną thumbup.gif O va gyvūnai prisispaudę prie nestuke.gif - man niekaip nesiderina schmoll.gif nors ir kokia gyvūnėlių mylėtoja būčiau unsure.gif
Juk tai KONKURSAS, tai ir nuotrauka turėtų būti ypatinga, geriausia... O ne tai - pamačiau atkreiptą fotoaparatą, atsismaukiau majkę ir parodžiau pilvą blink.gif
Atsakyti
Manau, kiekviena šeima, pateikusi savo nuotrauką savotiškai jaudinasi - nes tai labai intymu, ypač laukimo metu. Kiekvienas savaip suvokia nėštumo paslaptį, todėl galbūt vienos nuotraukos atviresnės, kitos su gyvūnėliais, trečios linksmos kompanijos apsupty. tongue.gif biggrin.gif rolleyes.gif

Linkiu sėkmės konkurso dalyviams, kurie dar tik laukia stebuklo nestuke.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aurėja: 11 balandžio 2006 - 10:01
Man labai miela nuotrauka,kur moterytė rymo prie dar tuščios lovelės wub.gif Taip pat gražios "Noriu greičiau puskės" "X failai" ax.gif Juokinga-"Subalansuota šeima" biggrin.gif
O nejauku žiūrėt į šunis,katinus prie pilvų schmoll.gif Žymiai gražiau,kai prie jų prisiglaudę būsimieji tėveliai wub.gif
Keistoki du nuogaliai ant geležinkelio ir mamytė su nuogu pilvu ant sniego g.gif
Atsakyti
"O kas tenai gyvena? " thumbup.gif och, jau turejau 3 megiamiausias ir vs nauju atsiranda doh.gif wub.gif

As nemegstu gyvunu, bet man nestuke.gif nuotraukos su jais visai patinka ax.gif dabar atsimenu ti ksu katinu kazkokiu besiilsinciu prie pilvuko bigsmile.gif tai ta nuotrauka tokia dvelkianti ramybe..laukimu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazulikee^ @ 2006 04 05, 23:42)
bet pasakykit tiesa, jei jusu foto butu ispeikta pries 20 000 kiti mamu? kaip jaustis? o gi jei mamyte dejo tokia foto vadinasi ji vistiek pretendavo i prizine vieta? as manau, reikia zmones priimti tokius kokie jie yra su pliusais ir minusais, o dabar ta mamyte kur atsieme foto manau jauciasi tarsi "su slapiu skuduru gavusi per veida"...

Taip, reikia mokėt priimt žmones tokius kokie jie yra ir su + ir su -, bet reikia mokėt ir komentarus priimt visokius - ir ir gerus ir nelabai.
QUOTE(mazhulia @ 2006 04 07, 17:09)
bet nesuprantu kitu mamyciu pykciu, galbut pavydo kankinamu ir komentuojanciu neigiamai kitas nuotraukas  g.gif

Jeigu nepatiko, tai reiškia pavydžiu doh.gif . keistas požiūris.

QUOTE(nireglina @ 2006 04 07, 22:52)
Jei negalima pareikšti savo nuomonės tai nereikalingas nei šis skyrelis. Bus visiems daug ramiau. smile.gif

Aš irgi manau, lai tada lieka tik nuotraukos, be jokio aptarimo.
QUOTE(rds @ 2006 04 09, 12:18)
o as manau, kad kritika yra gerai visur  4u.gif cia taip pat, jei idejai nuotrauka viesai i konkursa, tai ir mokek priimti visokias nuomones ir nereik slept galvos smely. Kitos tai tik kritikuodamos issilieja  biggrin.gif Viena kart iskritikavo, tai kita kart pries dedama nuotrauka viesam konkursui atidziau parinksi.
Man sis konkursas tai atrodo ne kaip konkursas o is serijos "ir as turiu pilvo nuotrauka", nesvarbu, kad ji visai netinka konkursui (nekalbu apie visas, graziu nuotrauku tikrai yra nemazai). Jei nori parodyt belekokia nuotrauka ir nenori kritikos dozes tai geriau ja rodyt draugam ir pazistamiem  smile.gif  4u.gif

drinks_cheers.gif

Man patinka nuotraukytės " O kas tenai gyvena", "Pižamų vakarėlis" labai wub.gif
"Didelė meilė, dideliam pilveliui" ir ta nuotrauka su batukais.
Atsakyti
Kiekviena nuotraukėlė yra savotiškai graži.Ir kiekvieniems tėveliams ji yra pati nuostabiausia.
Atsakyti
QUOTE(-Zoom- @ 2006 04 10, 11:04)
Fotografo sutikimas privalo būti - ar specialiai tam atvejui suteiktas, ar bendrai sutarta fotografuojantis. Ir dar fotografas turėtų būti nurodytas. Tada su Autorinių ir gretutinių teisių įstatymu tikrai nesikirsit. Priešingu atveju fotografas galėtų jus paduoti į teismą (na nebūtinai - bet jei "pričiuožęs" pasitaikys, tai gali prisikabint) dėl autorinių teisių pažeidimo.
Beje parašiau keletą pasiūlymų organizatorėms - gal pakoreguos taisykles kad nebūtų šitos dviprasmybės.

sutartyje su juo buvo parašyta, kad jis atsiklaus, jei norės foto dėti į internetą ar parodą ir t.t. unsure.gif g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Nu pasakykite man tundrai,kaip į tas nuotraukas įlysti pažiūrėti,na nerandu kur.Pirmame psl. ieškau bet nuotraukų tai nerandu. doh.gif verysad.gif
Papildyta:
kur reikia spausti?
Atsakyti
QUOTE(Kaliteja @ 2006 04 11, 20:30)
Nu pasakykite man tundrai,kaip į tas nuotraukas įlysti pažiūrėti,na nerandu kur.Pirmame psl. ieškau bet nuotraukų tai nerandu. doh.gif  verysad.gif
Papildyta:
kur reikia spausti?

spausk ant pačios mažos nuotraukos ir ji išsididins mirksiukas.gif

ar tu pačio konkurso nerandi g.gif
viršuj puslapio yra nuoroda "Konkursai" spaudi, tada patį pirmą konkursą ant pavadinimo spaudi "Belaukiant gandrų" ir atsiranda visos nuotraukytės mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Matelyk @ 2006 04 11, 19:37)

spausk ant pačios mažos nuotraukos ir ji išsididins  mirksiukas.gif

ar tu pačio konkurso nerandi  g.gif
viršuj puslapio yra nuoroda "Konkursai" spaudi, tada patį pirmą konkursą ant pavadinimo spaudi "Belaukiant gandrų" ir atsiranda visos nuotraukytės  mirksiukas.gif

Taip to ir nerandu. doh.gif Dėkui,einu mėginti,gal pavyks.
Atsakyti
QUOTE(Kaliteja @ 2006 04 11, 20:49)
Taip to ir nerandu. doh.gif Dėkui,einu mėginti,gal pavyks.

Jeigu nepasididžiuotum paklaustum sesės ph34r.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vijja: 11 balandžio 2006 - 20:06
4u.gif Graziausia bent kol kas tai saulelydis dviems..Labai grazu rolleyes.gif
Atsakyti