Įkraunama...
Įkraunama...

Belaukiant gandrų

QUOTE(ketti @ 2006 04 10, 15:20)
Žinoma, kad formaliai galima prikibti dėl autoriaus teisių, bet jei neformaliai, tai Čekanavičiui gaunasi nebloga nemokama reklama biggrin.gif
Vis tiek manau, kad atsiras daug  nestuke.gif , kurios norės standartinės nuotraukos, t.y. pilvuko su skraiste tamsiame fone mirksiukas.gif

Gražu tos standartinės su skraiste ir tamsiame fone. Na ir kas, kad tokių nuotraukyčių daug, bet moterys visos kitokios. Tas besilaukiančios grožis kiekvienos savitas, o pateikimo forma labai estetiška. Savame albume kiekviena turės smagų prisiminimą- tai svarbiausia.
Atsakyti
QUOTE(Enija @ 2006 04 10, 16:02)
Gražu tos standartinės su skraiste ir tamsiame fone. Na ir kas, kad tokių nuotraukyčių daug, bet moterys visos kitokios. Tas besilaukiančios grožis kiekvienos savitas, o pateikimo forma labai estetiška. Savame albume kiekviena turės smagų prisiminimą- tai svarbiausia.

as irgi taip manau 4u.gif

Net miela skaityti grazius merginu atsiliepimus.. manau, akd tikrai visos VISOS nestuke.gif pilvuku nuotraukeles siltos ir labai grazios.. wub.gif Visos nestuke.gif jau ir yra laimetojos vien besilaukdamos savo angeleliu wub.gif

Is naujesniu man labai patiko

Mažas svajoklis, bet didelė svajonė...

ir

Mama, negi Tu manai, kad brolį mums atneš gandrai?
Nors kaip sakiau man visos nuotraukeles labai mielos wub.gif

Dar apie fotografus.. mane kai fotkino sake, jog tos nuotraukos kurias gausiu emailu yra mano, nes jos nera koreguotos, o va tos kurias jis uzretusuoja, pakoreguoja ir atprintina jau vsio, nerodomos niekur, tik ant sienos bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(mazhulia @ 2006 04 09, 17:38)
xixi tai kad ne visos su skudurais kaip kazkas apibudino fotkes darytos Cekanaviciaus  doh.gif stilius panasus...ka prigalvosi su audiniu ir pilvuku gi..dauag fotografu sitaip fotkina ne tik Lietuveleje bigsmile.gif

Mazhulia as ne apie tai, as zinau konkreciai kurie jo darbai, nes kituose skyreliuose ju maciau miliijona kartu tu nuotraukeliu, tiesiog siaip idomu, nes zinau kad pas mus kaip tu kad kalbi tai neleidzia ju nei kopijuot o tuo labiau publikuot viesai, tik kaip tu sakai tas kurias gauni nepakoreguotas ne orgnalias tik...e-mail...
QUOTE(-Zoom- @ 2006 04 10, 03:04)
Fotografo sutikimas privalo būti - ar specialiai tam atvejui suteiktas, ar bendrai sutarta fotografuojantis. Ir dar fotografas turėtų būti nurodytas. Tada su Autorinių ir gretutinių teisių įstatymu tikrai nesikirsit. Priešingu atveju fotografas galėtų jus paduoti į teismą (na nebūtinai - bet jei "pričiuožęs" pasitaikys, tai gali prisikabint) dėl autorinių teisių pažeidimo.
Beje parašiau keletą pasiūlymų organizatorėms - gal pakoreguos taisykles kad nebūtų šitos dviprasmybės.

Aciu uz isamu atsakyma 4u.gif

QUOTE(INKOGNITO @ 2006 04 10, 03:42)
Šiaip viešai dedant kažkur tiesiog reikėtų nurodyti, kad čia to ar to fotgrafo darbas... Bet čia neina nurodyti  ax.gif tas daugiau galioja spaudai...
Bet Čekanavičius nepyks manau  4u.gif

Va gal ir man taip atrodo, bet ir as manau kad Cekanavicius nesupyks, nes tikrai grazus jo darbai nieko negaliu prikisti ir as drinks_cheers.gif

QUOTE(-Zoom- @ 2006 04 10, 06:24)
Na praktiškai tai netikiu, kad kuriam nors fotografui užkliūtų pats dėjimo į tokį konkursą faktas. Nebent dėl vardo nenurodymo. Bet formaliai pagal Autorių teisių ir gretutinių teisių įstatymą (čia) jis galėtų prikibti.
Čia beje apibrėžta kiek tos nuotraukos gali būti tavo, o kiek vis tiek liks fotografo.

g.gif
QUOTE(mazhulia @ 2006 04 10, 08:33)
Dar apie fotografus.. mane kai fotkino sake, jog tos nuotraukos kurias gausiu emailu yra mano, nes jos nera koreguotos, o va tos kurias jis uzretusuoja, pakoreguoja ir atprintina jau vsio, nerodomos niekur, tik ant sienos bigsmile.gif

thumbup.gif drinks_cheers.gif

Vajei vajei kiek graziu nuotrauku yra, kazin kaip reikes isrinkti tas tris jau net galva apsisuko doh.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puiki_mamyte: 10 balandžio 2006 - 17:41
QUOTE(ametista @ 2006 04 10, 14:06)
As tai nesuprantu ko jus cia ant Agotuko puolat. Kai zmogus ideda savo nuotrauka i konkursa internete, turi susivokt, kad sulaukt gali ne tik pagyru, bet ir kritikos.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif tai tu man papasakok, jei išeinu į gatvę "į viešumą" kiekvienas turi teisę aiškinti koks mano pilvas, snukys, kaip aš apsiregus, ir atrodau ania ?kad mol galėjai ne vilnonį megstinį užsidėti kaip dabar madoj, o kokį nertinį, kad aprangoj mano nulis fantazijos ir pan..... o kodėl nuotraukas galima suderginėti g.gif

QUOTE(vobla @ 2006 04 10, 15:11)
Deja- todėl ir užkliuvo, nes aš iš sėdėjimo prie kompo duoną valgau. Tam reikalui pas mane didelis geras ir specialiai sukalibruotas monitorius... smile.gif
Kažkas išpustė tą reikalą su dekoracijom- taigi nėr būtini tie kalnai, peizažai, vazonai. Bet visgi pasauly egzituoja ne tik raudonas nudrengtas pamušalo gabalas - yra dar šilko, atlaso, barchato, lino, perkelio, įvairiausių žakardų, tiulių, organzų- ir  anos tikrai nekainuoja milijonų. Sakyčiau fotografas visai negerbia savo klienčių...
Sakykit ar negražu būtų nėštukė įsisupus į "ledinę" organzą ? Man tai gražu...

tai gal kai fotkiniesi tai pati matai kas tau patinka kas ne ir jei tau patinka ta raudona medžiaga - nesineši lininio maišo prisdengti ax.gif , tai fotografo stilius ir jei tau nepatinka - eik pas kitą. o šiaip niekas netrukdo atsinešti savo - daiktų, skudurų.aš pas tą patį fotografą ir su kašio kamuoliu fotkinausi ir su muilo burbulais (ko nebuvo anksčiau) ir jis puikiai priima tavo idėjas, tai nereikia ant fotografų važiuoti wink.gif

Atsakyti
Kiek grozybiu atsirado wub.gif
Labai patinka "Mama, negi Tu manai, kad broli mums atnes gandrai" wub.gif wub.gif wub.gif ir "Mazas svajoklis, didele svajone..." wub.gif wub.gif wub.gif
Be galo siltos nuotraukytes wub.gif
Atsakyti
QUOTE(linada @ 2006 04 10, 17:49)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif tai tu man papasakok, jei išeinu į gatvę "į viešumą" kiekvienas turi teisę aiškinti koks mano pilvas, snukys

O kodėl pas tave tas "skambus" žodis vis kartojas? rolleyes.gif Jau kai prasideda komentarai apie komentarus arba kuri kurią labiau apspjaus doh.gif
Gražus konkursas, rinkitės tai ką mėgstat ir balsuokit už tai, kas patinka. O tai gaunas šlykštu. Abipusiai.
Atsakyti
QUOTE(Patieška @ 2006 04 10, 18:00)
O kodėl pas tave tas "skambus" žodis vis kartojas?  rolleyes.gif Jau kai prasideda komentarai apie komentarus arba kuri kurią labiau apspjaus  doh.gif
Gražus konkursas, rinkitės tai ką mėgstat ir balsuokit už tai, kas patinka. O tai gaunas šlykštu. Abipusiai.

savikritiška esu biggrin.gif be to kalbu apie save ir tik save wink.gif ir niekeno nespajudžiau....bent jau nepastebėjau..... doh.gif jei taip tai atsiprašau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vobla @ 2006 04 10, 16:11)
Deja- todėl ir užkliuvo, nes aš iš sėdėjimo prie kompo duoną valgau. Tam reikalui pas mane didelis geras ir specialiai sukalibruotas monitorius... smile.gif
Kažkas išpustė tą reikalą su dekoracijom- taigi nėr būtini tie kalnai, peizažai, vazonai. Bet visgi pasauly egzituoja ne tik raudonas nudrengtas pamušalo gabalas - yra dar šilko, atlaso, barchato, lino, perkelio, įvairiausių žakardų, tiulių, organzų- ir  anos tikrai nekainuoja milijonų. Sakyčiau fotografas visai negerbia savo klienčių...

Vobla, tavo sieloj šiandien turėtų būti šventė - jau ir žalias skuduras atsirado hihihi.gif Ai, tie skudurai tai tik šiaip, dėl statistikos smoke.gif Pvz man viena nėštukė su raudonu škurliuku ant pečių ir kyšančiu pilviuku man net labai nieko thumbup.gif Ir dar ta, kur mamka nuoga prie jūros wub.gif Visai jau susisentimentalinau blink.gif Ale nekreipkit dėmesio, nebijokit atsisukusio varžtelio anot reklamos laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(linada @ 2006 04 10, 18:49)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif tai tu man papasakok, jei išeinu į gatvę "į viešumą" kiekvienas turi teisę aiškinti koks mano pilvas, snukys, kaip aš apsiregus, ir atrodau ania ?kad mol galėjai ne vilnonį megstinį užsidėti kaip dabar madoj, o kokį nertinį, kad aprangoj mano nulis fantazijos ir pan..... o kodėl nuotraukas galima suderginėti  g.gif

Turbūt todėl, kad čia yra konkursas ir pačios pateikiame nuotraukas viešam "dergimui", "garbinimui", komentavimui, vertinimui, BALSAVIMUI 4u.gif
Atsakyti
Perziurejau naujas nuotraukas. Labai, labai patiko ,,mama nejaugi tu manai, kad broliuka mums atnes gandrai" tikiuosi, kad gerai atsiminiau pavadinima. Jau turiu tris nuotraukas uz kurias atiduosiu tris savo balselius-dviem lieku istikima t.y. subalansuota seima ir su sieneliu mama (nepamenu pavadinimo, kazkas su vasara). biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Krisliukas: 10 balandžio 2006 - 20:10
Tik šendien pamačiau šia nuotrauka "Mama, negi tu manai, kad brolį mums atneš gandrai. Man jinai tai thumbup.gif
Man tikrai labai įdomu ka pagimdė (pagimdis) ši mamyte. Man visdelto atrodo kad turetu but mergyte wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vobla @ 2006 04 10, 16:11)
Bet visgi pasauly egzituoja ne tik raudonas nudrengtas pamušalo gabalas - yra dar šilko, atlaso, barchato, lino, perkelio, įvairiausių žakardų, tiulių, organzų- ir  anos tikrai nekainuoja milijonų. Sakyčiau fotografas visai negerbia savo klienčių...

Na, aš jei teisingai suskaičiavau, tai keturiose foto yra panaudotas raudonos spalvos audinys, bet tik dviejose jis identiškas, o kitose dviejose skiriasi ir atspalvis, ir pats audinys. Gali būti, kad pas tą fotografą yra pasirinkimas įvairių audinių, bet raudona spalva tarp mamyčių populiariausia. Aišku, idėja išlieka ta pati.
Atsakyti