Įkraunama...
Įkraunama...

Belaukiant gandrų

Negaliu patiketi kiek cia davatku susirinke. Man tiesiog baugu kai moterys vienos apie kitas taip bjauriai sneka (aisku ne visos), juk esam ne paaugles!
Man asmeniskai visos nuotraukos kazkuo tai grazios, juk viduje auga mazytis angelelis kuris tevams bus pats graziausias.
Visoms dalyvems: neimkit i galva visu "vadinamu kritiku"! Kuodaugiau dalyviu tuo geriau thumbup.gif
Atsakyti
labai daug naujų smagių nuotraukėlių atsirado thumbup.gif Manau, rimta konkurencija čia taip išliaupsintom foto smile.gif
Man labai patiko šios :

Tavęs dar negirdžiu, nors tu jau taip arti...
Tavęs dar nematau, juk tu mamytėj gyveni...
Kaip gaila, kad paliest tavęs aš negaliu...
Bet jau myliu, myliu, myliu!!!!
Labai miela foto, iš jos tiesiog sklinda meilė wub.gif

Saulėlydis dviems
originali ir graži nuotrauka

o šioje pilvukas labai labai gražus 4u.gif :
Ištrauka iš asmeninio albumo - dienoraščio:
"Mano mažyli, batukai laukia tavo nuostabių mažyčių kojyčių! Na, pasimatuok smile.gif
(2005 m. rugpjūtis. Pilveliui 27 sav.)".
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Veitė: 10 balandžio 2006 - 10:44
QUOTE(Puiki_mamyte @ 2006 04 10, 01:36)
O as dabar susidomejau o autoriniai darbai tokiu kaip Cekanaviciaus galimi publikuoti viesai internete be pacio autoriaus sutikimo? g.gif

Fotografo sutikimas privalo būti - ar specialiai tam atvejui suteiktas, ar bendrai sutarta fotografuojantis. Ir dar fotografas turėtų būti nurodytas. Tada su Autorinių ir gretutinių teisių įstatymu tikrai nesikirsit. Priešingu atveju fotografas galėtų jus paduoti į teismą (na nebūtinai - bet jei "pričiuožęs" pasitaikys, tai gali prisikabint) dėl autorinių teisių pažeidimo.
Beje parašiau keletą pasiūlymų organizatorėms - gal pakoreguos taisykles kad nebūtų šitos dviprasmybės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Zoom-: 10 balandžio 2006 - 11:12
QUOTE(Puiki_mamyte @ 2006 04 10, 01:36)
O as dabar susidomejau o autoriniai darbai tokiu kaip Cekanaviciaus galimi publikuoti viesai internete be pacio autoriaus sutikimo? g.gif

Šiaip viešai dedant kažkur tiesiog reikėtų nurodyti, kad čia to ar to fotgrafo darbas... Bet čia neina nurodyti ax.gif tas daugiau galioja spaudai...
Bet Čekanavičius nepyks manau 4u.gif

-zoom- nu dėl teismo tai bigsmile.gif kodėl fotografas turi paduoti (nebent jis sutartį pakišo tokią, kad negalima niekur rodyti - o tai labai jau savanaudiška tongue.gif ), bet tai atsiprašau, tada jau turėtų fotgrafas man mokėti už pozavimą biggrin.gif Bet jei jau moku už nuotraukytes, tai jos yra ir MANO, ne tik fotografo 4u.gif juo lab kad čia prizai "mamiški" ir fotografui neaktualūs biggrin.gif

Atsakyti
Prieš siųsdami nuotraukas konkursui, turėtumėte įsitikinti, ar nepažeidžiate sutarties su autoriumi sąlygų, ar turite teisę ją publikuoti (jei apskritai kažkoks susitarimas raštu ar žodžiu buvo).

Forumo administracija nekontroliuoja forumo dalyvių paskelbtos informacijos turinio, ir neatsako už jį.

Visa atsakomybė už supermama.lt portale pateiktos informacijos teisingumą ir atitikimą Lietuvos Respulikos teisės aktams tenka informaciją pateikusiam asmeniui/forumo dalyviui.

Atsakyti
QUOTE(Flirta @ 2006 04 09, 12:36)
Ir dar, kažkas rašė, kad kaip išsirinkti gražiausią - neperžiūrėjus.... Juk puikiai matosi visos, jei kokia tavo akies nepatraukia, nepatinka, atrodo neestetiška, tai kokiam velniui ją didint ir žiūrėt iš arčiau. Argi tam kad įžiūrėt, su kokiom aplikacijom triusikėliai, kokios dekoracijos, kokios formos sofkutė... Nemanau. Juokinga kažko darosi, tiek jau to.

Nesutinku. Ne visos nuotraukos gerai matosi jų neišdidinus. Pvz, aš vienos nuotraukos (jos jau nebėra) neišdidinus nesupratau. Keista nėštukės poza. Tik išdidinus pasirodė tikras vaizdas.
Atsakyti
As tai nesuprantu ko jus cia ant Agotuko puolat. Kai zmogus ideda savo nuotrauka i konkursa internete, turi susivokt, kad sulaukt gali ne tik pagyru, bet ir kritikos.
Atsakyti
Pūpso gražūs mūs pilvai, o pas ką pirmi gandrai? thumbup.gif

Prie mūsų dvarelio... Ekstremalė karsta.gif

Greitai išvysiu Pasaulį - turbūt gėlėmis prekiauja tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jėga: 10 balandžio 2006 - 14:07
QUOTE(INKOGNITO @ 2006 04 10, 12:42)

-zoom- nu dėl teismo tai  bigsmile.gif kodėl fotografas turi paduoti (nebent jis sutartį pakišo tokią, kad negalima niekur rodyti - o tai labai jau savanaudiška  tongue.gif ), bet tai atsiprašau, tada jau turėtų fotgrafas man mokėti už pozavimą  biggrin.gif Bet jei jau moku už nuotraukytes, tai jos yra ir MANO, ne tik fotografo  4u.gif  juo lab kad čia prizai "mamiški" ir fotografui neaktualūs  biggrin.gif [/color]

Na praktiškai tai netikiu, kad kuriam nors fotografui užkliūtų pats dėjimo į tokį konkursą faktas. Nebent dėl vardo nenurodymo. Bet formaliai pagal Autorių teisių ir gretutinių teisių įstatymą (čia) jis galėtų prikibti.
Čia beje apibrėžta kiek tos nuotraukos gali būti tavo, o kiek vis tiek liks fotografo.
Atsakyti
QUOTE(nireglina @ 2006 04 10, 15:04)
Nesutinku. Ne visos nuotraukos gerai matosi jų neišdidinus. Pvz, aš vienos nuotraukos (jos jau nebėra) neišdidinus nesupratau. Keista nėštukės poza. Tik išdidinus pasirodė tikras vaizdas.

Kaip suprantu Jūs čia apie tą nuotrauką, kurią nėštukė atsiėmė? Greičiausiai, nes lyg daugiau nedingo... g.gif
Atsakyti
QUOTE(baltic*girl @ 2006 04 09, 22:22)
Apziurejau visas menines nuotraukas ir neradau nei vieno to pacio "skuduro", nezinau kodel kritikems jis uzkliuvo... Nebent ju kompiuteriai nespalvoti ir mato tik viena spalva.

Deja- todėl ir užkliuvo, nes aš iš sėdėjimo prie kompo duoną valgau. Tam reikalui pas mane didelis geras ir specialiai sukalibruotas monitorius... smile.gif
Kažkas išpustė tą reikalą su dekoracijom- taigi nėr būtini tie kalnai, peizažai, vazonai. Bet visgi pasauly egzituoja ne tik raudonas nudrengtas pamušalo gabalas - yra dar šilko, atlaso, barchato, lino, perkelio, įvairiausių žakardų, tiulių, organzų- ir anos tikrai nekainuoja milijonų. Sakyčiau fotografas visai negerbia savo klienčių...
Sakykit ar negražu būtų nėštukė įsisupus į "ledinę" organzą ? Man tai gražu...
Atsakyti
QUOTE(-Zoom- @ 2006 04 10, 15:24)
Na praktiškai tai netikiu, kad kuriam nors fotografui užkliūtų pats dėjimo į tokį konkursą faktas. Nebent dėl vardo nenurodymo. Bet formaliai pagal Autorių teisių ir gretutinių teisių įstatymą (čia) jis galėtų prikibti.
Čia beje apibrėžta kiek tos nuotraukos gali būti tavo, o kiek vis tiek liks fotografo.

Žinoma, kad formaliai galima prikibti dėl autoriaus teisių, bet jei neformaliai, tai Čekanavičiui gaunasi nebloga nemokama reklama biggrin.gif
Vis tiek manau, kad atsiras daug nestuke.gif , kurios norės standartinės nuotraukos, t.y. pilvuko su skraiste tamsiame fone mirksiukas.gif
Atsakyti