Įkraunama...
Įkraunama...

Belaukiant gandrų

nu tikrai cia ne meno ekspertes, o zmones su savo nuomone 4u.gif
geriausia iseitis - neleisti komentuoti nuotrauku, tada nebus nei teigiamu, nei neigiamu atsiliepimu ir visi bus laimingi ax.gif
Atsakyti
Tu - visas mūsų pasaulis,
telpantis tėčio ir mamos delnuose...
taip arti, toks mažas, toks laukiamas.....

Kas pilvelyje gyvena?
Kas ten taip gražiai kalena?
Gal sesutė, gal broliukas,
Mažas mažas angeliukas

šitas įsirėminčiau, jei būtų mano pilvelio foto thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cikadelė: 09 balandžio 2006 - 12:47
Na taip.. tik islek kur nors savaitgaliui - uch kokios diskusijos cia verda biggrin.gif

Man beje juokingiausia kritika - per mazai dekoraciju bigsmile.gif . Jau taip ir isivaizduoju.. dekoracijas.. didele kede.. didelis stalas.. dar videsnis vazonas ant stalo.. vazone gele tokia didele.. lotuliukas.gif arba dar galima fone koki kriokli arba kalnu vaizda uzdet lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rds @ 2006 04 09, 11:18)
Man sis konkursas tai atrodo ne kaip konkursas o is serijos "ir as turiu pilvo nuotrauka", nesvarbu, kad ji visai netinka konkursui (nekalbu apie visas, graziu nuotrauku tikrai yra nemazai). Jei nori parodyt belekokia nuotrauka ir nenori kritikos dozes tai geriau ja rodyt draugam ir pazistamiem  smile.gif  4u.gif

doh.gif ne nu bet tai blin....tai gal ir deda tą kurią mano esant gražiausia tarp savo turimų doh.gif doh.gif o kad kitiem nepatinka tai ką dabar ?
vat dabar tai tuoj rėkti pradės visos, bet kodėl pilvus tai turi teisę kritikuosi - ale va kitų konkursų tai taip nekritikuoja...atsiprašau, tai gal mano ir snukys kažkam nepatinka - tai jau neestetiška bus nuotrauka ania g.gif tai ką man daryti, akd tokiu gamta apdovanoja.....o vyras visgi vedė, tai vadinasi graži jam......tai ir su nėštukėm - gal dėl kažkokių KITIEM NESUPRANTAMŲ priežasčių įdėjusiąjai tai atrodo gražu, brangų, įdomu ar net šmaikštu. tai norit kad visų skoniai vienodi būtų. žavu pamatyti kažką neįprasto, bet ne visi tai sugebame......
aš kritiką suprantu, bet tik ne šioje temoje ir ne tokią, kokios čia prisiskaičiau.

dėl to čekanavičiaus - tai aš patyliu - išvis nematau ko čia kritikuoti, žmogus parodas po pasaulį daro, kviečiasi Es komisijos, o va matai SM meno kritikėm tai nepatinka - tai ir nesigfotkinkit, bet nebūtina išdėti į šuns dienas ir patį autorių ir besifotkinusias ir pačias nuotraukas....ir net dekoracijas..... doh.gif
vienas dalykas yra pasakyti - nuotrauka nepatinka - kitas - kritikuoti iki smulkmenų......

QUOTE(rds @ 2006 04 09, 12:03)
nu tikrai cia ne meno ekspertes, o zmones su savo nuomone  4u.gif
geriausia iseitis - neleisti komentuoti nuotrauku, tada nebus nei teigiamu, nei neigiamu atsiliepimu ir visi bus laimingi  ax.gif

aš irgi taip manau. tada kažkas, bandydamas atvesti visas į "doros" kelią nedergs to, kas kitam yra brangu, vien dėl to, kad skiriasi požiūriai. o sakydami "čia mano nuomonė" pačios pagalvokit ar ta nuomone, kažkam skauda nepadarysit... tai gal ne tik nestuke.gif turi galvoti apie tai ką deda, bet ir kritikuojančios - ką mastau.gif visada viską galima pasakyti švelniau, maloniau ir be įžeidinėjimų. ar čia dėl to kad svetimos - tai gali ir pabliauti........o jei pasirodys, kad ta nuotruka yra jūsų draugės wink.gif nenado lia lia kad tos pačios nuomonės laikomasi būtų ir tais pačiais žodžiais būtų išvadinta

ale velnias mane už liežuvio tysia fool.gif ...nieko nepakeisi, bet matomai ir man išsikoliot reikia laugh.gif - boba - faktas laugh.gif gi čia mano nuomonė.... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rds @ 2006 04 09, 12:03)
nu tikrai cia ne meno ekspertes, o zmones su savo nuomone  4u.gif
geriausia iseitis - neleisti komentuoti nuotrauku, tada nebus nei teigiamu, nei neigiamu atsiliepimu ir visi bus laimingi  ax.gif

lotuliukas.gif Mano nuomone cia lietuviu bruozas ikasti jei pats to negali parodyti..As ir pries komentarus, juk ideda pasiziureti, o man rods jog ne laimejime esme o dalyvavime. O foto yra tikrai labai graziu nestuke.gif
QUOTE(garbane @ 2006 04 09, 15:54)
Na taip.. tik islek kur nors savaitgaliui - uch kokios diskusijos cia verda biggrin.gif

Man beje juokingiausia kritika - per mazai dekoraciju bigsmile.gif . Jau taip ir isivaizduoju.. dekoracijas.. didele kede.. didelis stalas.. dar videsnis vazonas ant stalo.. vazone gele tokia didele..  lotuliukas.gif arba dar galima fone koki kriokli arba kalnu vaizda uzdet lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Gal kas ko psigenda, ga kam ir truksta stalo su vazonu lotuliukas.gif
Atsakyti
Issakysiu ir as savo nuomone:

Man pati pati graziausia nuotrauka yra "aš visai maža mergytė
laukiu mažesnės sesytės" wub.gif wub.gif

Paskui "Stebuklo laukimas - tarsi nesibaigianti vasara..."

ir "Laukimas...???!!! smile.gif "

Siaip visos nuotraukytes grazios ir labai brangios besilaukiancioms mamytems wub.gif wub.gif ...

Tik as pirmenybe teikciau "kitokioms", kabinancioms nuotraukoms....
Tos standartiniu fotosesiju nuotraukos LABAI jau vienodos... Net medziagos gabalas tas pats...Bet vistiek jos visos labai grazios ir visi pilvukai simpatiski wub.gif
Atsakyti
Apziurejau visas menines nuotraukas ir neradau nei vieno to pacio "skuduro", nezinau kodel kritikems jis uzkliuvo... Nebent ju kompiuteriai nespalvoti ir mato tik viena spalva.
Atsakyti
QUOTE(linada @ 2006 04 09, 18:09)

vat dabar tai tuoj rėkti pradės visos, bet kodėl pilvus tai turi teisę kritikuosi - ale va kitų konkursų tai taip nekritikuoja...

Bent jau aš, jei tik užeinu, kritikuoju liezuvis.gif
QUOTE(linada @ 2006 04 09, 18:09)
atsiprašau, tai gal mano ir snukys kažkam nepatinka - tai jau neestetiška bus nuotrauka ania g.gif tai ką man daryti, akd tokiu gamta apdovanoja.....o vyras visgi vedė, tai vadinasi graži jam......tai ir su nėštukėm - gal dėl kažkokių KITIEM NESUPRANTAMŲ priežasčių įdėjusiąjai tai atrodo gražu, brangų, įdomu ar net šmaikštu. tai norit kad visų skoniai vienodi būtų. žavu pamatyti kažką neįprasto, bet ne visi tai sugebame......

Aš nerašiau, kad negalima dėti negražių nuotraukų. Grožis labai jau svarstytinas dalykas. Bet vat, kad vulgarių fotkių viešai gal nereiktų rodyt, tai faktas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(baltic*girl @ 2006 04 09, 22:22)
Apziurejau visas menines nuotraukas ir neradau nei vieno to pacio "skuduro", nezinau kodel kritikems jis uzkliuvo... Nebent ju kompiuteriai nespalvoti ir mato tik viena spalva.

Kiek žmonių, tiek skirtingų reakcijų... Peržiūrėjau ir aš nuotraukas, ir jos man sukėlė tik šiltus, malonius jausmus wub.gif , pora jumoristinių nuotraukėlių ir pralinksmino thumbup.gif Nematau aš jose nei ko nors kritikuotino, nei vulgaraus, nei jokie "raudoni skurliai" ir man neužkliuvo smile.gif
O dėl aršių kritikių - manau, kad kartais problema glūdi jose pačiose, o ne kritikuojamuose objektuose. Jei žmogus laimingas, jis į viską reaguoja šiltai ir su meile. O jei žmogus nelaimingas, jį daug kas erzina, daug kas jam užkliūva, nesvarbu ar tai būtų postai, ar nuotraukos...
Atsakyti
QUOTE(linada @ 2006 04 09, 09:09)

dėl to čekanavičiaus - tai aš patyliu - išvis nematau ko čia kritikuoti, žmogus parodas po pasaulį daro, kviečiasi Es komisijos, o va matai SM meno kritikėm tai nepatinka - tai ir nesigfotkinkit, bet nebūtina išdėti į šuns dienas ir patį autorių ir besifotkinusias ir pačias nuotraukas....ir net dekoracijas..... doh.gif
vienas dalykas yra pasakyti - nuotrauka nepatinka - kitas - kritikuoti iki smulkmenų......

O as dabar susidomejau o autoriniai darbai tokiu kaip Cekanaviciaus galimi publikuoti viesai internete be pacio autoriaus sutikimo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(baltic*girl @ 2006 04 09, 21:22)

drinks_cheers.gif 4u.gif

QUOTE(Puiki_mamyte @ 2006 04 10, 00:36)
O as dabar susidomejau o autoriniai darbai tokiu kaip Cekanaviciaus galimi publikuoti viesai internete be pacio autoriaus sutikimo? g.gif

xixi tai kad ne visos su skudurais kaip kazkas apibudino fotkes darytos Cekanaviciaus doh.gif stilius panasus...ka prigalvosi su audiniu ir pilvuku gi..dauag fotografu sitaip fotkina ne tik Lietuveleje bigsmile.gif

Atsakyti
QUOTE(Puiki_mamyte @ 2006 04 06, 19:08)
Va sita kokia miela nuotraukyte  wub.gif Iš didelės meilės-didelis stebuklas...

Šita man irgi labai patinka thumbup.gif Ir ta visų giriama "Stebuklo laukimas - tarsi nesibaigianti vasara..." tikrai super wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dalilė: 10 balandžio 2006 - 01:41