Įkraunama...
Įkraunama...

Belaukiant gandrų

QUOTE(Veitė @ 2006 03 30, 13:21)
NORĖJAU PAKLAUSTI MODERATORIŲ <...>

Žinoma galima! Nesvarbu, kiek metų tai nuotraukai, jei tik dar nedalyvavot su ja konkurse - laukiam.
Atsakyti
AUREJA, o ar galima dalyvauti su foto is 3 daliu? nu kaip ir atskiros foto, bet padaryta trilogija? ir formatas - "panoraminis"

blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mutantė @ 2006 03 30, 09:49)
Nežinau man atrodo, kad aš nieščia buvau pati baisiausia, stora strijos išlenda, nei apsirengti nėra pasirinkimo, tad nesifotografavau, šitam konkursui aš nepritariu, nes man geriau dešimt kart pagimdyti nei devynis mėnesius kentėti doh.gif

O man tie 9 mėnesiai buvo nuostabiausi gyvenime. Jaučiausi fantastiškai thumbup.gif!
Atsakyti
Visos nestukes yra grazios!!!
Saunus konkurselis.Pati nedalyvauju,bet paziureti bus malonu.O balsuoti dar maloniau.
Atsakyti
QUOTE(she @ 2006 03 30, 15:19)
ar galima dalyvauti su foto is 3 daliu? nu kaip ir atskiros foto, bet padaryta trilogija? ir formatas - "panoraminis"

Ne, prieštarautų vienai iš bendrųjų foto konkursų taisyklių:
"9. Fotokonkurse nebus tvirtinamos tos nuotraukos, kurios buvo apdorotos naudojant fotomontažą (foto nuotraukų jungimas į vieną atvaizdą, papildomos grafikos ir kitų dailės elementų naudojimas). Gali būti pakoreguotas ryškumas, ar fotografuojant nudojami filtrai – įspūdžio, spalvų sustiprinimui, bet ne fotomontažas, nebent konkretaus konkurso taisyklėse bus nurodyta kitaip.**"

kitos taisyklės yra štai čia
Atsakyti
QUOTE(Ramunis @ 2006 03 30, 05:41)
Labai fainas konkursas thumbup.gif .Tik žiūrint į storuliukes visas labai gaila jų pasidaro... g.gif Tiek dar visko laukia- gimdymas,pirmi mėnesiukai,bemiegės naktys..Aišku,suprantu,kad gal  jau ir pagimdžiusios mamytės dalyvauja konkurse,bet vis vien žiūrint į jų pilvūzus susimąstau apie tą laukimą, nežinią, nerimą ir didelę laimę laimę tapus mama 4u.gif  biggrin.gif  wub.gif

Be reikalo (gaila pasidaro). wink.gif Nekalbu jau apie tai, kad yra dalyvaujančių, kurios ne pirmą pilvūzą augina. Bet net gi jei ir pirmą - aš asmeniškai turbūt buvau ramiausia per pirmąjį nėštumą, negąsdino jokie gimdymai ir bemiegės naktys. biggrin.gif
Lėksiu ir aš fotografuot savo pilvūziko... ax.gif
Atsakyti
AUREJA, jei ismeta vel simbolius prie foto: "keisti", "trinti", "patvirtinimui" ar suprast man, kad mano foto nepatvirtinta ? g.gif
jei taip, tai del ko? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo she: 31 kovo 2006 - 08:47
QUOTE(Aurėja @ 2006 03 30, 15:59)
"9. Fotokonkurse nebus tvirtinamos tos nuotraukos, kurios buvo apdorotos naudojant fotomontažą (foto nuotraukų jungimas į vieną atvaizdą, papildomos grafikos ir kitų dailės elementų naudojimas). Gali būti pakoreguotas ryškumas, ar fotografuojant nudojami filtrai – įspūdžio, spalvų sustiprinimui, bet ne fotomontažas, nebent konkretaus konkurso taisyklėse bus nurodyta kitaip.**"

QUOTE(she @ 2006 03 31, 08:39)
ar suprast man, kad mano foto nepatvirtinta ?  g.gif
jei taip, tai del ko?  unsure.gif

vėl ta pati taisyklė kurią pacitavau aukščiau. pvz. net ir dėl rėmelio uždėto ant nuotraukos, jau nekalbant apie didesnius foto pagražinimus, nuotraukos netvirtinamos. Būna pas mus kartais specialių fotokonkursų, kuriuose galima dalyvauti tik su apdorotomis nuotraukomis, tačiau šis yra kitoks.
Atsakyti
QUOTE(Aurėja @ 2006 03 31, 09:01)
vėl ta pati taisyklė kurią pacitavau aukščiau. pvz. net ir dėl rėmelio uždėto ant nuotraukos, jau nekalbant apie didesnius foto pagražinimus,  nuotraukos netvirtinamos. Būna pas mus kartais specialių fotokonkursų, kuriuose galima dalyvauti tik su apdorotomis nuotraukomis, tačiau šis yra kitoks.

ajej, net remelis? unsure.gif doh.gif kazkaip visada savo darba norisi subtiliau pateikti, tai remelis niekur nelaikomas montazu g.gif
bet jei taip nusprendet tai tebunie.
o ka reiskia foto pagrazinimas? filtru naudojimas tai juk leidziamas? g.gif
Atsakyti
subalansuota šeima thumbup.gif nuotraukytė
Atsakyti
QUOTE(she @ 2006 03 31, 09:16)
o ka reiskia foto pagrazinimas?

pvz. va čia ir dar štai čia: - daugybė pavyzdžių smile.gif
Atsakyti
man ta vasariška foto nereali wub.gif
Atsakyti