Įkraunama...
Įkraunama...

Belaukiant gandrų

QUOTE(gritte @ 2006 04 08, 10:31)
Nieko, dėl įdomumo  bigsmile.gif

Aš tai tingėčiau tyrinėti, kas už ką balsavo.
Atsakyti
QUOTE(Krisliukas @ 2006 04 05, 19:46)
Nepamenu kurio konkurso aptarime skaičiau, kad jei jau nusprendei dėti nuotrauką i konkursą, tai buk pasiruošusi išgirsti ne tik gerus, gražius žodžius, bet ir kritiką. Kritiką kaip ir pagyras reikia mokėti priimti, o ne pyktis.

Taigi, kad reikia moketi priimti..nes visi zmones yra skirtingi, vieni "drebia" tai kas jiems nepatinka tieisiai sviesiai, o kiti geriau patyli.. ir kiekvieni kiekvienu yra skirtingai vertinami ax.gif 4u.gif

QUOTE(garbane @ 2006 04 05, 19:52)
O as vistiek nematau reikalo pareiksti "nu jau i sita tai negaliu ziuret"  schmoll.gif mane tai ziauriai iskaudintu toks pasakymas. nes jeigu deciau i SM konkursa nuotrauka tai deciau tokia kuri man GRAZI. Ir jeigu cia pora "eksperciu" pareiskia kad jom bloga darosi i ja ziurint.. na tai neziurekit.. kam zmones koneveikt? man pvz ta ispeikta nuotrauka kuria mamyte jau atsieme buvo visai grazi. ir zodziai labai faini. juk renkam GRAZIAUSIA, o ne baisiausia nuotrauka, bet diskusijos kaip matau tik apie pastaraja "nominacija"  schmoll.gif

Bet zinai, skirtingi zmones skirtingos nuomones..na siaip tai as su tavimi visiskai pilnai sutinku, kad renkame ne baisiausia o graziausia foto wub.gif
Atsakyti
Nebuvau nescia, todel galite mane pulti, kad neturiu teises i nuomone apie nuotraukas, bet. Kai kurios nuotraukos puikiai tiktu nesciuju vadovelio iliustracijoms - grynai mediciniskai blink.gif Jos nera negrazios ar dar kazkokios, bet, mano nuomone, labiau tinkamos temai "Nestumo sukelti pokyciai moters organizmui" ar pan.

Tema - "Gandru belaukiant". Visos puikiai zinome, kad ne gandrai vaikus atnesa, taciau si pasaka juk tokia grazi - kur kas grazesne nei realybe apie spermatozoidus ir kiausialastes. Ir perskaicius toki grazu pavadinima tikiesi kazko tookio - na, kaip ta nuotrauka su sieno kugiu ir gandro laukiancia nestuke. Arba kazko linksmo ir originalaus kaip subalansuotoje seimoje. Juk konkursas apie gandrus - pasaka, kuria tikejome vaikysteje.

Nuotraukoms reikia jausmo, nuotaikos, pagautos akimirkos, paslapties - tik tada jos bus vertingos. Jeigu nuotrauka yra tik fiksuojanti nestuma kaip fakta - cia jau dokumentikos sritis. O juk pvz. paso nuotrauku i konkursus nesiunciame, ar ne? mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Minerva @ 2006 04 08, 10:40)
Nebuvau nescia, todel galite mane pulti, kad neturiu teises i nuomone apie nuotraukas, bet.

4u.gif visi turi teise i savo nuomone

"...Tema - "Gandru belaukiant". Visos ................pagautos akimirkos, paslapties - tik tada jos bus vertingos. Jeigu nuotrauka yra tik fiksuojanti nestuma kaip fakta - cia jau dokumentikos sritis. O juk pvz. paso nuotrauku i konkursus nesiunciame, ar ne?  mirksiukas.gif

labai teisingos mintys!
Atsakyti
visos suprantam, kad konkurse yra ivairiu nuotrauku, bet komentarais vargu ar pavyktu iskiepyti zmogui trukstamo subtilumo ir estetiskumo pojucio, supratimo apie idomu ir nuotaikinga kitu akiai vaizda... kiekviena turi individualia sito vertinimo skale. palinkeciau tik kad kuo toliau tuo labiau ta skale tobuletu mirksiukas.gif ir kad visi ateities konkursai tik grazetu, isbristu is "sausos dokumentikos" kuria Minerva minejo ir mazetu pretekstu gincitiniems komentarams smile.gif
drinks_cheers.gif

buuuchepaula, senai matyta ax.gif
nebeuzsuki i skyreli liepinukiu, tai net nezinau kaip tau tau sekasi? brukstelk kokiu naujienu i AZ mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(mazhulia @ 2006 04 07, 16:31)
dvesk dvesk, bet pasiziurek, kad ne kiekviena nestuke turedama dideli pilvuziuka, kankinama visu  nestuke.gif "malonumu" sugeba atrodyti grazi, pasitempusi ir elegantiska mirksiukas.gif

Nematau nieko blogo jeigu rodomas pilvukas, kuris kiekvienai  nestuke.gif yra pats mieliausias  wub.gif kadangi ten gyveno/a musu stebukleliai...

Taigi, dvesk is juoko kiek tik nori  mirksiukas.gif o mes ir toliau fotografuosimes ir desime savo pacias megstamiausias nuotraukas cia  liezuvis.gif  irnesakyk.gif  flirt.gif

Vajėėėėėzau- kaip matau nesupratai ko aš "užpavydėjau"- tikrai ne pilvūzo ir tariamos elegancijos- aš to skuduro raudono noriu...Susivynioji ir jau -pasitempusi ir elegantiška mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(linada @ 2006 04 07, 20:58)
ale kiek čia profesionalių meno kritikių doh.gif doh.gif - triusikai ne tie, skudurai raudoni ne tie, rakursas ne tas, per skurdžios dekoracijos doh.gif......

man tiesiog pagailo mamų, kurios moka už fotosesiją didelius pinigus( a la meno kūrinys , suprantate), o gauna masinį konvėjeriu pagamintą produktą...todėl ir iškritikavau tuos raudonus skurlius...
Atsakyti
QUOTE(vobla @ 2006 04 08, 15:32)
man tiesiog pagailo mamų, kurios moka už fotosesiją didelius pinigus( a la meno kūrinys , suprantate), o gauna masinį konvėjeriu pagamintą produktą...todėl ir iškritikavau tuos raudonus skurlius...

koks dar a la meno kurinys uz tuos "didelius" pora simtu hihihi.gif
produktas tas - gaminys, kurios pacios del atitinkamos technikos stokos nepasidarytu. Palik ramybej ta raudona medziaga, jei ir kartojasi ji, tai bent ne nuosavam asmeniniam albume (tai ir aciu Diev smile.gif )

Atsakyti
Paskaičius komentarus susidarė toks įspūdis, kad pageidaujami tik teigiami atsiliepimai ax.gif , yra nuotraukų, kurios man nepatinka, bet nesakau kad jos negražios, jos tiesiog man nepatinka. Kiekvianas turim teisę į savo nuomonę. Pagal kai kuriuos postus supratau, kad teigiamus atsiliepimus prašom viešai, o neigiamus tai jau būkit malonios pasilikit sau g.gif Nemanau kad turėtų įsižeisti tos, kurių nuotraukas kritikuoja, žmonės tiesiog išsako savo nuomonę.
Atsakyti
Konkursas labai gražus, nuotraukų daug nelabai ax.gif Daug tokių, kokias laikau giliai kompe užslėpus ir niekam nerodau, nes buvo tik pačiai įdomi pilvo evoliucija. Jokio meno, jokio grožio ten nėra schmoll.gif Čekanavičiaus braižas iš tolo pažįstamas ir labai labai pabodęs. Praktiškai tos pačios nuotraukos su skirtingais veidais doh.gif
Man pati gražiausia nestuke.gif ant šieno kupetos wub.gif
Atsakyti
Mano galva mamos čia ateina atsikvėpti, pabėgti nuo rutinos, pabendrauti, išsilieti. O čia jos sukritikuojamos taip, kad tenka kaip tiems stručiams galvas smėlyje slėpt, argi to reik... Kritika žinoma gerai kai kada, na bet manau ne šiuo atveju.
Atsakyti
QUOTE(Flirta @ 2006 04 09, 10:09)
Mano galva mamos čia ateina atsikvėpti, pabėgti nuo rutinos, pabendrauti, išsilieti. O čia jos sukritikuojamos taip, kad tenka kaip tiems stručiams galvas smėlyje slėpt, argi to reik... Kritika žinoma gerai kai kada, na bet manau ne šiuo atveju.

o as manau, kad kritika yra gerai visur 4u.gif cia taip pat, jei idejai nuotrauka viesai i konkursa, tai ir mokek priimti visokias nuomones ir nereik slept galvos smely. Kitos tai tik kritikuodamos issilieja biggrin.gif Viena kart iskritikavo, tai kita kart pries dedama nuotrauka viesam konkursui atidziau parinksi.
Man sis konkursas tai atrodo ne kaip konkursas o is serijos "ir as turiu pilvo nuotrauka", nesvarbu, kad ji visai netinka konkursui (nekalbu apie visas, graziu nuotrauku tikrai yra nemazai). Jei nori parodyt belekokia nuotrauka ir nenori kritikos dozes tai geriau ja rodyt draugam ir pazistamiem smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rds: 09 balandžio 2006 - 11:28
Kuo toliau, tuo labiau įsitikinu, kad nemažai čia renkasi meno eksperčių...
Gerai, komentuokit, kritikuokit, aš ne toks žmogus.
Tik jau nematau prasmės išvis tokius konkursus skelbti.....Bet tiek to, čia tik mano padrikos mintys. Kitos mąsto gal kitaip. Neketinu ginčytis, turiu tvirtą savo nuomonę šiuo klausimu.
Tik vat įdomu, jei tos nuotraukos visoms būtų neestetiškos, juk moderatoriai jų netvirtintų. Ir dar, kažkas rašė, kad kaip išsirinkti gražiausią - neperžiūrėjus.... Juk puikiai matosi visos, jei kokia tavo akies nepatraukia, nepatinka, atrodo neestetiška, tai kokiam velniui ją didint ir žiūrėt iš arčiau. Argi tam kad įžiūrėt, su kokiom aplikacijom triusikėliai, kokios dekoracijos, kokios formos sofkutė... Nemanau. Juokinga kažko darosi, tiek jau to.
Atsakyti