Įkraunama...
Įkraunama...

Belaukiant gandrų

man tai graziausi tie zodziai : "kas pilvelyje gyvena..as ten taip graziai kalena.." biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
[quote=nireglina,2006 04 07, 23:13]
O kokia jai iš to nauda? g.gif
[/quot

Na net nezinau ir ka galvoti. Yra zmoniu, kuriems patinka intriguoti, sukelti diskusijas ir t.t.

O, gal tai ir teisybe. g.gif

Galu gale koks skirtumas....

Dalyvavom konkursuose ir toliau dalyvausim. Bent jau as tai tikrai. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Agotukas @ 2006 04 07, 21:36)
Teko netyčia perskaityt - mergaitės, mūsų nuotraukytė ta ir ta, labai bijau, kad negausim nė balso, būkit gerutės, prabalsuokit, parašykit paskui man į až, kad žinočiau kam sekantį kartą skolą atiduot  wub.gif Atvira tokia moteriškė, sakyčiau laugh.gif

blink.gif Dar ir taip buna g.gif
Tada, sakyciau, reiketu tu dalyviu nuotraukas pasalinti is konkurso, jei jau net agituojama balsuoti blink.gif doh.gif
Atsakyti
cha cha cha.... biggrin.gif
Atsakyti
na, ir raizgot cia minteles hihihi.gif hihihi.gif :hihihi

manau, nepamaisytu bent 5 balsai tokiam konkursui cool.gif ir aisku, bet kuriam kitam 4u.gif
kazin, kodel moderatoriai duoda tik 3 unsure.gif
man asmeniskai sunku issirinkti tik tris( net ir penkis balsus), nes dauguma nuotrauku tikrai nuostabios wub.gif nestumo jausmas - nepakartojamas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Agotukas @ 2006 04 07, 14:08)
Jo jo ... aš bloga, labai bloga...

Kazkodel man tavo postai skamba kaip 15-kos metu mergaites kuriai uzejus hormonu audra, taip ir norisi kazkam igelti doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rynkeviciene @ 2006 04 07, 21:32)
as niekada neieskau tarp dalyviu savo pazistamu,tiesiog balsuoju uz patikusia nuotrauka!kam tada konkursas jei balsuoti uz pazistamus!!!cia tipo labai jau kieta laimeti,ar kaip?svarbu nelaimeti,o dalivauti!!!
pacios rasot kad nestumas yra didziausias stebuklos,o kitu savo sakiniu paneigiat tai!!!

thumbup.gif drinks_cheers.gif as i eskau pazistamu, nes smalsu kas kokia pic idejo, bet balsuoju irgi uz tas nuotraukas, kurios man labiausiai patinka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazulikee^ @ 2006 04 07, 23:49)
cha cha cha.... biggrin.gif

Kas juokingo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Krisliukas @ 2006 04 07, 22:13)
Agotukas pasakojo kaip apskritai vyksta balsavimas. Tai ir pribloske mane. Manau, kad tai jis daro specialiai, kad intriga kazkokia butu ir tiek.

Gaila, kad tų pribloškinčių faktų nemačiau unsure.gif O jei matot, kad kažkur kažkas vyksta ne pagal taisykles, tiesiog informuokit moderatorius ir tiek.
Pagaliau supratau, ko čia Agotukas erzinas, ogi pasirodo, kad tai jis , kur jau jam moteriškus reikalus suprast lotuliukas.gif
Nors tas tamstos paauglys ir "geresnio" manau prisižiūrėjęs tongue.gif
Jei ką - pati nesu niekieno pusėj, pati kai kurių nuotraukų jei jos būtų mano, - nedėčiau. Bet jei jos patvirtintos - reiškia konkursui jos tinkamos ir taškas, o jau kuri verta laimėt spręsim pačios.
Atsakyti
Visada balsuoju tik už man patinkančias foto smile.gif , nors žinau, kad dalyvauja ir mamos iš bendraamžių skyrelio, ir atpažįstu jų vaikus ar jas pačias smile.gif

Gal reikėtų tokios funkcijos, kad po konkurso būtų galima pamatyti kas balsavo už vieną ar kitą nuotrauką hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(gritte @ 2006 04 08, 09:59)
Gal reikėtų tokios funkcijos, kad po konkurso būtų galima pamatyti kas balsavo už vieną ar kitą nuotrauką hihihi.gif

Ką tai pakeistų?
Atsakyti
QUOTE(nireglina @ 2006 04 08, 09:26)
Ką tai pakeistų?

Nieko, dėl įdomumo bigsmile.gif
Atsakyti