man tai graziausi tie zodziai : "kas pilvelyje gyvena..as ten taip graziai kalena.."
[quote=nireglina,2006 04 07, 23:13]
O kokia jai iš to nauda?
[/quot
Na net nezinau ir ka galvoti. Yra zmoniu, kuriems patinka intriguoti, sukelti diskusijas ir t.t.
O, gal tai ir teisybe.
Galu gale koks skirtumas....
Dalyvavom konkursuose ir toliau dalyvausim. Bent jau as tai tikrai.
O kokia jai iš to nauda?
[/quot
Na net nezinau ir ka galvoti. Yra zmoniu, kuriems patinka intriguoti, sukelti diskusijas ir t.t.
O, gal tai ir teisybe.
Galu gale koks skirtumas....
Dalyvavom konkursuose ir toliau dalyvausim. Bent jau as tai tikrai.
QUOTE(Agotukas @ 2006 04 07, 21:36)
Teko netyčia perskaityt - mergaitės, mūsų nuotraukytė ta ir ta, labai bijau, kad negausim nė balso, būkit gerutės, prabalsuokit, parašykit paskui man į až, kad žinočiau kam sekantį kartą skolą atiduot Atvira tokia moteriškė, sakyčiau
Dar ir taip buna
Tada, sakyciau, reiketu tu dalyviu nuotraukas pasalinti is konkurso, jei jau net agituojama balsuoti
cha cha cha....
na, ir raizgot cia minteles :hihihi
manau, nepamaisytu bent 5 balsai tokiam konkursui ir aisku, bet kuriam kitam
kazin, kodel moderatoriai duoda tik 3
man asmeniskai sunku issirinkti tik tris( net ir penkis balsus), nes dauguma nuotrauku tikrai nuostabios nestumo jausmas - nepakartojamas
manau, nepamaisytu bent 5 balsai tokiam konkursui ir aisku, bet kuriam kitam
kazin, kodel moderatoriai duoda tik 3
man asmeniskai sunku issirinkti tik tris( net ir penkis balsus), nes dauguma nuotrauku tikrai nuostabios nestumo jausmas - nepakartojamas
QUOTE(Agotukas @ 2006 04 07, 14:08)
Jo jo ... aš bloga, labai bloga...
Kazkodel man tavo postai skamba kaip 15-kos metu mergaites kuriai uzejus hormonu audra, taip ir norisi kazkam igelti
QUOTE(rynkeviciene @ 2006 04 07, 21:32)
as niekada neieskau tarp dalyviu savo pazistamu,tiesiog balsuoju uz patikusia nuotrauka!kam tada konkursas jei balsuoti uz pazistamus!!!cia tipo labai jau kieta laimeti,ar kaip?svarbu nelaimeti,o dalivauti!!!
pacios rasot kad nestumas yra didziausias stebuklos,o kitu savo sakiniu paneigiat tai!!!
pacios rasot kad nestumas yra didziausias stebuklos,o kitu savo sakiniu paneigiat tai!!!
as i eskau pazistamu, nes smalsu kas kokia pic idejo, bet balsuoju irgi uz tas nuotraukas, kurios man labiausiai patinka
QUOTE(Krisliukas @ 2006 04 07, 22:13)
Agotukas pasakojo kaip apskritai vyksta balsavimas. Tai ir pribloske mane. Manau, kad tai jis daro specialiai, kad intriga kazkokia butu ir tiek.
Gaila, kad tų pribloškinčių faktų nemačiau O jei matot, kad kažkur kažkas vyksta ne pagal taisykles, tiesiog informuokit moderatorius ir tiek.
Pagaliau supratau, ko čia Agotukas erzinas, ogi pasirodo, kad tai jis , kur jau jam moteriškus reikalus suprast
Nors tas tamstos paauglys ir "geresnio" manau prisižiūrėjęs
Jei ką - pati nesu niekieno pusėj, pati kai kurių nuotraukų jei jos būtų mano, - nedėčiau. Bet jei jos patvirtintos - reiškia konkursui jos tinkamos ir taškas, o jau kuri verta laimėt spręsim pačios.
Visada balsuoju tik už man patinkančias foto , nors žinau, kad dalyvauja ir mamos iš bendraamžių skyrelio, ir atpažįstu jų vaikus ar jas pačias
Gal reikėtų tokios funkcijos, kad po konkurso būtų galima pamatyti kas balsavo už vieną ar kitą nuotrauką
Gal reikėtų tokios funkcijos, kad po konkurso būtų galima pamatyti kas balsavo už vieną ar kitą nuotrauką
QUOTE(gritte @ 2006 04 08, 09:59)
Ką tai pakeistų?