Įkraunama...
Įkraunama...

Belaukiant gandrų

kokiai gi viesumai skirti tie konkursai,nesuprantu as biski!!!argi cia ne dauguma mamyciu,kurios sedi namie arba drabe,neturi ka veikti arba nori kai ko paklausti!!!!as suorantu jei tai butu konkursai kokiam nors zurnale,kuri skaito ne tik mamos,bet teciai,seneliai ir...bet gi cia forumas kur bendrauja mamytes,pacios nori pasigirti,pasidziaugti savo laime,o mes pacios save ir (kaip jus rasot) "kritikuojam"!visai nsutinku su pasisakimu,kad cia susirenka visokiu zmoniu!kokiu visokiu????ar daug is musu bus ne mamyciu arba ne besilaukianciu???

ir dar...as niekada neieskau tarp dalyviu savo pazistamu,tiesiog balsuoju uz patikusia nuotrauka!kam tada konkursas jei balsuoti uz pazistamus!!!cia tipo labai jau kieta laimeti,ar kaip?svarbu nelaimeti,o dalivauti!!!
pacios rasot kad nestumas yra didziausias stebuklos,o kitu savo sakiniu paneigiat tai!!!
Atsakyti
QUOTE(jėga @ 2006 04 07, 22:28)
O kas iš to, jei neleisi dalyvaujančiai balsuot g.gif  Gi sakai, kad balsuoja artimieji iš ratelio, o jų gali būti daug blink.gif  ir visai nedalyvaujančių...

O ką Kajote g.gif  rolleyes.gif  ax.gif

O Kajote nieko tongue.gif
Principas toks: Aš įdedu fotkę, na žinau, kad bus fainesnių, nu bet aš dalyvauju beee.gif Ir pašnabždu lyg tarp kitko kokiuose bendraamžiuose topsecret.gif Už savo fotkę balsuot negali, ale kaip ir du lyšni balsai lieka, taip sakant smoke.gif Teko netyčia perskaityt - mergaitės, mūsų nuotraukytė ta ir ta, labai bijau, kad negausim nė balso, būkit gerutės, prabalsuokit, parašykit paskui man į až, kad žinočiau kam sekantį kartą skolą atiduot wub.gif Atvira tokia moteriškė, sakyčiau laugh.gif Nesakau, kad aš už žinomus nickus nebalsuoju, bet patikėkit, tik tada , kai nuotrauka patinka ir nekitaip schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Agotukas @ 2006 04 07, 22:36)
parašykit paskui man į až, kad žinočiau kam sekantį kartą skolą atiduot  wub.gif

hihihi.gif doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rynkeviciene @ 2006 04 07, 22:32)
kokiai gi viesumai skirti tie konkursai,nesuprantu as biski!!!argi cia ne dauguma mamyciu,kurios sedi namie arba drabe,neturi ka veikti arba nori kai ko paklausti!!!!as suorantu jei tai butu konkursai kokiam nors zurnale,kuri skaito ne tik mamos,bet teciai,seneliai ir...bet gi cia forumas kur bendrauja mamytes,pacios nori pasigirti,pasidziaugti savo laime,o mes pacios save ir (kaip jus rasot) "kritikuojam"!visai nsutinku su pasisakimu,kad cia susirenka visokiu zmoniu!kokiu visokiu????ar daug is musu bus ne mamyciu arba ne besilaukianciu???

Rynkevičiene, nu tu tik taip nesinervuok biggrin.gif Bet nuliūdinsiu, kad šitas forumas pilnas visokio bieso, ne tik mamyčių hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Agotukas @ 2006 04 07, 21:22)
bet bent jau susiprato, kad ne visos fotkės yra skirtos viešumai  smile.gif

O kas tau iš to, kad suprato ar nesuprato? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Patieška @ 2006 04 07, 22:40)
O kas tau iš to, kad suprato ar nesuprato?  unsure.gif

Čia jau prisiduot, ania mastau.gif Pvz žinau, kad mano giminaitis, paauglys dar, prisiregistravęs čia kažkokiu Pūkučiukėliu hihihi.gif Žinučių 0 ir netikiu, kad kada rašys, bet iš jo toooookių komentarų apie praėjusį nėštukių konkursą išgirdau, kad... user posted image
.... Pusę posto ištryniau, nes suvalgysit mane iš viso scare.gif
Atsakyti
Na ir diskusija išsirutuliojo... Panašu, kad silpnų nervų forumietėms neverta net skaityti. Rynkeviciene nusiramink, nes tikrai po to nebeužmigsi. Gyvenime yra tikrai daug baisesnių dalykų dėl kurių gali nemiga užpulti.
Jei negalima pareikšti savo nuomonės tai nereikalingas nei šis skyrelis. Bus visiems daug ramiau. smile.gif
Atsakyti
Dabar tai jau ir as pribloksta. Kad visokio plauko zmones cia landzioja tai zinau. Nuotraukas galima pasiziureti ir neprisiregistravus. Galima jas nusikopijuoti. Persiusti ir t.t. Bet, kad taip vyktu balsavimas.....ir t.t...... g.gif Liudna.

O gal tu Agotuk nori sukelti intriga?????????????? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Krisliukas: 07 balandžio 2006 - 22:03
QUOTE(Krisliukas @ 2006 04 07, 23:00)
Dabar tai jau ir as pribloksta. Kad visokio plauko zmones cia landzioja tai zinau. Nuotraukas galima pasiziureti ir neprisiregistravus. Galima jas nusikopijuoti. Persiusti ir t.t. Bet, kad taip vyktu balsavimas.....ir t.t...... g.gif  Liudna.

Bet juk balsavimas dar nevyksta. Gal nesupratau tavo minties, Krisliuk?
Pasirodė tavo posto pabaiga. Supratau, ką turėjai galvoje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nireglina: 07 balandžio 2006 - 22:06
QUOTE(Krisliukas @ 2006 04 07, 23:00)

Jo jo ... aš bloga, labai bloga...
Atsakyti
QUOTE(nireglina @ 2006 04 07, 23:04)
Bet juk balsavimas dar nevyksta. Gal nesupratau tavo minties, Krisliuk?

Agotukas pasakojo kaip apskritai vyksta balsavimas. Tai ir pribloske mane. Manau, kad tai jis daro specialiai, kad intriga kazkokia butu ir tiek. Juk skaitei, ka agotukas parase.
Papildyta:
QUOTE(Agotukas @ 2006 04 07, 23:08)
Jo jo ... aš bloga, labai bloga...

Taiiipp l
Taip laabbbaiii bbloogaa. biggrin.gif

Forumo blogiete tongue.gif

Mes dabar tave visos uzsipulsim ir suvalgysim biggrin.gif

hi hi hi biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Krisliukas @ 2006 04 07, 23:09)
Agotukas pasakojo kaip apskritai vyksta balsavimas. Tai ir pribloske mane. Manau, kad tai jis daro specialiai, kad intriga kazkokia butu ir tiek. Juk skaitei, ka agotukas parase.

O kokia jai iš to nauda? g.gif
Atsakyti