Įkraunama...
Įkraunama...

Belaukiant gandrų

QUOTE(Ramunis @ 2006 04 07, 14:02)
Pritariu  thumbup.gif  visom keturiom šiai nuomonei.
O mamytėms,kurios jaučiasi apšnekėtos šiame forume,norėčiau palinkėti nekreipti dėmesio į netaktiškus pasisakymus. 4u.gif Viskas žinokit iš pavydo biggrin.gif Sėkmės 4u.gif

Nesuprantu... Kur tu matai pavydą? Pagal tave, mes dieną naktį tik ir tesvajojame būti nėščios, o nėštukių juodai nekenčiame. Taip, aš savo nėštumą prisimenu su malonumu bet tai nereiškia, kad be proto pavydžiu nėštukėms, nes parašiau jog kai kurios nuotraukos man nepatiko.
Atsakyti
ale kiek čia profesionalių meno kritikių doh.gif doh.gif - triusikai ne tie, skudurai raudoni ne tie, rakursas ne tas, per skurdžios dekoracijos doh.gif...... teisingai tyrimai rodo - tolerancija tarp lietuvių baigia išnykti. man nuotraukos visos gražios - nes pati mylėjau save tokią, kokia buvau, todėl ir į kitas žiūrint nei man šlykštu, nei negražu.... natūralu. "paslaptingumo skraistės, šydai, paslaptį palikit" - tai po to ir bijom nuogo kūno ir o jau vyriško tai išvis neduok die. man be išimčių gražus neščios moters kūnas. nes aš nematau nei nuogumo, nei fiziologijos.......ale matyt čia man nėštumas per smegenis gerai trinktelėjo mastau.gif
kaip sakant matom tai ką norim matyti wink.gif nekalbu apie tai, kad pasakoma "nepatinka, nedėčiau"...bet tokių užvadinimų prisiskaičiau swoon.gif ...ir čia skaitosi pareiškia numonę g.gif:
minčių daugybė, bet neteršiu eterio daugiau irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(nireglina @ 2006 04 07, 20:50)
Nesuprantu... Kur tu matai pavydą?

Aš irgi nesuprantu, apie kokį pavydą čia kalbama g.gif
Niu, pažiūrėkit į mano parašą. Ir ko man pavydėt g.gif

QUOTE(linada @ 2006 04 07, 20:58)
man be išimčių gražus neščios moters kūnas. nes aš nematau nei nuogumo, nei fiziologijos.......

Gražu, jeigu tai tinkamai pateikta wink.gif Yra kelios nuotraukos, kurios man nepatinka schmoll.gif Taip ir noris įvardint, bet nesakysiu schmoll.gif Tik iš pagarbos nestuke.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos...kokiu graziu ir mielu nuotraukyciu yra...ir kokiu piktu komentaru...man irgi ne visos nuotraukos mielos,bet ne del to,kd jos neestetiskos..kazkaip nieko bloga nematau,kad kazkas fotkinosi ant begiu ir pan...na,galiu pasakyt kodel ne visos nuotraukytes man mielos-tik nepykit labai-as dar nebuvau nestuke.gif ir toss nuotraukytes,kur labai didelis pilvelis su juosta (ar kaip ja ten vadina) man atrodo skausmingai... blush2.gif man atroso,kad tai mamytei skauda...bet tik tiek ax.gif
Atsakyti
Manau, kad išskyrus Agotuką, daugiau piktai niekas nekomentavo. Ar tik nesutirštinat spalvų ir pasakymą, kad ne visos nuotraukos patinka priimat kaip didžiausią įžeidimą ar nepagarbą? Kodėl turėčiau meluoti ir teigti, kad žaviuosi visomis nuotraukomis, jei taip nėra?
Atsakyti
QUOTE(mazhulia @ 2006 04 07, 19:44)
nepavydziu ne vienai. MAN mano pilvukas buvo pats mieliausias ir graziausias  rolleyes.gif todel ir dejau nuotrauka i si konkursa, nors prisipazinsiu, pasiskaicius tokiu komentavimu buvo kiles noras nuotrauka pasalinti, bet ai  irnesakyk.gif

o tavo kalbos nebeprasmes cia?  lotuliukas.gif

Aisku, kad ir mano kalbos beprasmes. Bet kai nera kas veikti, kai mano kudikelis saldziai miega, tai reikia su kazkuo bendrauti, tai cia atlendu trumpam padiskutuoti. Tik cia tuoj ne diskusija bus bet virtualios pestynes biggrin.gif

MAMYTES GYVENKIME DRAUGISKAI 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(nireglina @ 2006 04 07, 20:49)
Manau, kad išskyrus Agotuką, daugiau piktai niekas nekomentavo. Ar tik nesutirštinat spalvų ir pasakymą, kad ne visos nuotraukos patinka priimat kaip didžiausią įžeidimą ar nepagarbą? Kodėl turėčiau meluoti ir teigti, kad žaviuosi visomis nuotraukomis, jei taip nėra?

as kalbu apie komentarus apsikritai sioje temoje...tiek Agotuko, tiek mamyciu,komentavusiu Agotuka...siaip,kazkaip paziurejus i kokia svajokliskai laiminga nestuke jokie komentarai cia nedera...nei kai kuriu pasisakymai apie nuotraukas,nei kai kuriu reakcija i tuos pasisakymus...siaip Agotukas komentavo ne piktai,bet ironiskai...
Atsakyti
pasiskaiciusi jusu komentarus.....nustebau!bet ne geraja to zodzio prasme....kazkaip nejaukiai pasijutau,tarsi kas i dusia man prisik...:(nors savo nuotraukytes cia nedejau(labai gaila jad nescia jau buvau,o kompe nuotrauku neliko)!as is vis nesuprantu kam yra sukurta ta tema!!!!!!!!tam kad mes aptarinetume nuotraukas?kam?kas mes tokios?man sis forumas yra gero(laisvo) laiko prakeidimas,galejimas pabendrauti,suzinoti naujienu,paziureti i kitas mamytes ir zuikucius,pasidalinti dziaugsmais ir vargais.....o uzejusi i sia tema pasijutau tarsi stovedama kieme prie kokio suoliuko pilno bobuciu spaudanciu semkes ir apkalbancias praeivius!!!!!
man visada atrode,kad cia SM susirenka pacios nuostabiausios siolaikiskaiusios maytes,o dabar ziauriai nusiviliau....
manau tokio dalyko kaip nuotrauku aptarinejimo is viso negali buti!!!!prabalsok kaip nori ir viskas!!!o tai kiekviena is jusu tarsi persa savo nomuone kitom!!!!o paskui raso kad cia tik siaip mano nomuone....galite nekreipti demesio!ziauru!!!!uzdrausciau rasyti bet kokius blogus zodzius!!!!jei jau taip norisi ka nors apsikti tai atsistokit pries veidrodi ir varikit!!!!
na stai jau ir man gieda skaityti ka prirasiau is susijaudinimo....jauciu uzmigti negalesiu....:(bet ne del savo zodziu,o del jusu nepagarbos viena kitai!!!!gal visai konkursu neskelbti?????
Atsakyti
rynkeviciene, nereikia taip audringai reaguoti ax.gif Tema tam ir sukurta, kad pasidalint nuomonėm - patinka, nepatinka... Nekalbu apie tai, kad įvardinant tiesiogiai, užgaunant, bet bendrai. O forumas toks dalykas, kad žmonių čia susirenka visokių ir su visokiom nuomonėm ir nuotaikom...
Todėl kiekviena, prieš dėdama nuotrauką į konkursą, turi žinoti, kad yra šita tema, kurioj komentarų gali susilaukt visokių visokiausių, reik būti tam pasiruošus. Negali pakęsti kritikos, reiškia - nedalyvauk, tokia jau realybė mirksiukas.gif
Atsakyti
Jo jo... Čia vienas Agotukas kaltas smoke.gif Aš pikta ir bloga user posted image Tai tik aš ir tik vėl aš...
Cha, man visai negaila, kad sukėliau visą šitą kipišą topsecret.gif Gal kuri ir ašarą nubraukė, gal kuri ir apsibliovė, bet bent jau susiprato, kad ne visos fotkės yra skirtos viešumai smile.gif Įskaudinti tikrai nenorėjau nė vienos...
Ir tai visai nesvarbu, nėštukių tai konkursas ar ne, jei būčiau mačius tiek *** nuotraukų kitame konkurse, būčiau parašius lygiai taip pat. Pavydėt tikrai niekam nepavydžiu, neturiu ko laugh.gif
Dar kartą kartoju - JAU UŽKNISO TIE "RANKA RANKĄ PLAUNA". Siūlyčiau Iš viso neleisti dalyvaujantiems konkurse balsuot tongue.gif Nes dabar balsuojama už nicką, kuris paskleidžiamas artimųjų ratelyje, o ne už fotkę doh.gif Aš jums garantuoju, kad tokių (Kajote, nepyk, ale pati prisiprašei mirksiukas.gif ) dar bent 20 vnt pririnkčiau cool.gif

Rynkevičiene, ne visoms jautrioms širdelėms kai kurios temos šiame forume, oi ne nevisoms wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agotukas: 07 balandžio 2006 - 21:25
QUOTE(jėga @ 2006 04 07, 20:35)
Gražu, jeigu tai tinkamai pateikta wink.gif Yra kelios nuotraukos, kurios man nepatinka schmoll.gif  Taip ir noris įvardint, bet nesakysiu  schmoll.gif  Tik iš pagarbos nestuke.gif  mirksiukas.gif

kas yra tinkamai pateikta g.gif man atrodo jei jau nuotrauka įdėta tai dėjusioji ir galvoja - kad estetiška, ar kaip čia mastau.gif ar galvoja - "va mano šlykščiausia nuotrauka, šokiruosiu visus...."....... unsure.gif galbūt jai kažką reiškia - bet nebūtinai reiškia jum......ir tikrai manau nesitikėjo būti pavadintos "neestetiškom plikšėm" ar dar kuo (magėjo surinkti tuos "diskusijų" perliukus, bet kam...irnesakyk.gif) faktas - skiriasi mūsų skoniai, bet apskritai čia nėra net ką diskutuoti apie estetikas, tinkamą pateikimą ir bla bla. tada jau reikia daryti arba profesionalius konkursus arba tegu praeina cenzūra, ania?
ir dar vienas faktas - kur susirenka krūva moteriškių........ cool.gif ir jei vyksta diskusijos mojuojant plakaitais "tai mano nuomonė" "nepatinka nežiūrėk" "internetas viešas ką noriu tą sakau"........ ėt...
o sakyt kad tai kritika g.gif man šios diskusijos į sveiką kritiką nepanašios schmoll.gif

QUOTE(rynkeviciene @ 2006 04 07, 21:05)
manau tokio dalyko kaip nuotrauku aptarinejimo is viso negali buti!!!!prabalsok kaip nori ir viskas!!!

drinks_cheers.gif taip ir pasakysi - kas patiko, kas ne wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Agotukas @ 2006 04 07, 22:22)
Siūlyčiau Iš viso neleisti dalyvaujantiems konkurse balsuot  tongue.gif Nes dabar balsuojama už nicką, kuris paskleidžiamas artimųjų ratelyje, o ne už fotkę  doh.gif

O kas iš to, jei neleisi dalyvaujančiai balsuot g.gif Gi sakai, kad balsuoja artimieji iš ratelio, o jų gali būti daug blink.gif ir visai nedalyvaujančių...

O ką Kajote g.gif rolleyes.gif ax.gif
Atsakyti