na ir man pabodo skaityt visus pykčius
Gal pakomentuokim mamų kūrybą?? Kalbu apie mamų kūrybos eilėraštukus ir mintis šalia nuotraukų
Man pvz labai labai patiko šis:
Kaip rasos lašelis,
kaip saulės zuikelis -
į pasaulį ateis tuoj mažas vaikelis...
O man labai graži-kūrybiška nuotrauka, ir eilėraštis
SUBALANSUOTA ŠEIMA
Gera būti jiems kartu,
Subalansuoti jie abu...
Būsima mama stora,
O iš tėčio tik "skūra"...
Jie - figūros, iš kurių
Vieną sulipdyt galiu...
Kai mažylis jos pilve,
Užsipildo tuštuma!
SUBALANSUOTA ŠEIMA
Gera būti jiems kartu,
Subalansuoti jie abu...
Būsima mama stora,
O iš tėčio tik "skūra"...
Jie - figūros, iš kurių
Vieną sulipdyt galiu...
Kai mažylis jos pilve,
Užsipildo tuštuma!
QUOTE(garbane @ 2006 04 05, 21:52)
O as vistiek nematau reikalo pareiksti "nu jau i sita tai negaliu ziuret" mane tai ziauriai iskaudintu toks pasakymas. nes jeigu deciau i SM konkursa nuotrauka tai deciau tokia kuri man GRAZI. Ir jeigu cia pora "eksperciu" pareiskia kad jom bloga darosi i ja ziurint.. na tai neziurekit.. kam zmones koneveikt?
Kas gražu tau, nebūtinai turi būti gražu kitiems.
O nežiūrėt negali, juk reikia išsirinkt gražiausią...
Apskritai, kritika - sveikas dalykas. Nereikia jos bijoti, ją reikia protingai priimti.
Man su šienu ta graži... šilta, jauki ir stiliova
Dar "Subalansuota šeima"... linksma tokia
O kas negražu - nesakysiu Kiek suprantu, pageidaujama tik teigiama nuomonė
oiiii kokios nuotraukytės jau žinau už ką balsuosiu
dalyvio žinutė ištrinta. (www.supermama.lt administracija)
! | Primename forumo taisykles: Forume draudžiama rašyti įžeidžiančius komentarus bet kokiu pavidalu, grubaus tono žinutes ("varančias ant asmens"). Net jei buvo ginčytasi, netgi jei jūs buvote teisūs, už tokį elgesį jūs būsite įspėti. Nekreipkite dėmesio į provokotarius. Neerzinkite jų ir neatsakykite jiems tuo pačiu, net jei manote, kad jus įžeidė - dėmesio stoka savaime slopina audringą diskusiją. Visa kita - jau moderatoriaus arba administratoriaus darbas. |
Mamos, pernelyg audringai reaguojat. Agotukas parašė, o jūs užsipuolėt visas, kurios pasakė, kad yra nuotrukų, kurios nepatinka. Tai negi nebeturiu teisės pareikšti nuomonės, jog ne visos nuotraukos man gražios? Vadinasi turiu galvoti kaip dauguma? O pasakymas "Nepatinka, nežiūrėk"- nelogiškas. Kaip tuomet išrinkti gražiausias, jei visų neperžiūrėsi?
Kaip nemandagu forumo dalyves išvadinti ******.
Mes mandagiai pareiskiame savo nuomone. Issakome kas patinka ir kas nepatinka, bet nesmeiziam.
Nepyk, bet tu pati ne ka geresne už Agotuka.
Mes mandagiai pareiskiame savo nuomone. Issakome kas patinka ir kas nepatinka, bet nesmeiziam.
Nepyk, bet tu pati ne ka geresne už Agotuka.
o aš skaitau skaitau ir man vis atrodo, kad mano nuotrauką tik peikia, tik peikia.. nors niekur neįvardino, ale man jau paranoja
QUOTE(Raganiute @ 2006 04 06, 20:25)
o aš skaitau skaitau ir man vis atrodo, kad mano nuotrauką tik peikia, tik peikia.. nors niekur neįvardino, ale man jau paranoja
Ko tu cia dabar pergyveni. Koks tau skirtumas, svarbu tau ir tavo vyrui grazu. O mes cia tauskiam abilia ka. Vienos kitu nesuprantam. Viena paraso, kita drambli padaro, trecia dar prisigalvoja ir .t.t.
Pabaigoje netiesiogiai issikoliojo ir t.t..
Maziausiai suk galva del to...Nu nepatiko, nepatiko ir ka. Pasaulis sugriuvo...