Įkraunama...
Įkraunama...

Belaukiant gandrų

QUOTE(californiagirl @ 2006 04 05, 09:49)
Siaip sutinku su viskuo ka parasei, BET...Butent sioje paminetoje nuotraukoje KA tu izvelgi neestetisko ir nepadoraus?????????? Juk viskas pridengta, pliki papai akiu nebado, poza neprovokuojanti....zodziu nesupratau g.gif  blink.gif

blink.gif blink.gif ???????? g.gif

QUOTE(Agotukas @ 2006 04 05, 10:47)
O ką tu šitoj nuotraukoje įžvelgi estetiško?????? Čia ne fiziologinis konkursas "Kienos pilvas didesnis ir bamba labiau išvirtusi" ...

Wau ! No comments ban.gif Deja bet be pilvo nestuke.gif net negaliu isivaizduoti mastau.gif hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puiki_mamyte: 05 balandžio 2006 - 23:50
QUOTE(Mazulikee^ @ 2006 04 06, 00:42)
as manau, reikia zmones priimti tokius kokie jie yra su pliusais ir minusais, o dabar ta mamyte kur atsieme foto manau jauciasi tarsi "su slapiu skuduru gavusi per veida"...

drinks_cheers.gif .
Gali būti, kad dar nuotraukyčių pamažės. Liks tik tos, kurios džiugina akį ir į jas kai kurioms malonu žiūrėt... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kajote @ 2006 04 05, 23:52)
Bla...bla...bla irnesakyk.gif

QUOTE(kajote @ 2006 04 04, 17:45)
Nu, tai niekaip neatspejat,  kuri mano nuotrauka laugh.gif
Pasufliaruosiu ax.gif ieskokite leopardines pagalves "backgrounde" rolleyes.gif

Tai jau tikrai... bla bla bla irnesakyk.gif

Yra pasakoje tokia frazė - O KARALIUS JUK NUOGAS... Išverčiu - visi gyrė karaliaus drabužius, kurių nebuvo. Ir čia taip pat. Nesvarbu, kad fotkė... Bet geriau parašysiu, kad thumbup.gif wub.gif o mintyse pagalvosiu, scare.gif Ar tai toks moteriškas solidarumas? Suokti, kad viskas ok ir mano fotkė pasirodys tarp tokių gražesnė?

Vis atsimenu praeitą nėštukių konkursą. Ten buvo tooookių šokiruojančių fotkių, švelniai tariant scare.gif Norėčiau, kad šito konkurso nuotraukas peržiūrėtų gerb. Rakauskas. Nors gal ne,būtų aparpuolis meninykui ir paskutinioji ateitų...
Nesakau, kad visos fotkės turėtų būti saldžios kaip cukraus sirupas. Gali būti net labai pikant rolleyes.gif Bet šita riba tarp pikant ir vulgarumo juk tokia plonytė frusty.gif Jei turi didelį pilvuką, tam nebūtina parinkti rakursą iš apačios stambiu planu, kad jis būtų dar "galingesnis" . Uždėk mažulyčius marškinukus ar kojinytes ir visi matys, koks didelis pilvukas, bet koks mažytis lėliukas ateinantis į šį pasaulį wub.gif
Atsakyti
Agotuk, malačius, išsakei kitų nutylėtas mintis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Agotukas @ 2006 04 06, 07:58)
Tai jau tikrai... bla bla bla irnesakyk.gif
...

O kodėl nuotrauka negali būti ironiška g.gif Aš pvz. turiu labai gražių savo nėštukės nuotraukų, bet užsimaniau šį kartą kitokios, tai ką negaliu jos dėti ir man dzin ką kiti pasakys... irnesakyk.gif kartais nuo to saldumo jau ... cool.gif

pasitaisiau, kad neįsižeistų niekas, sorry blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žiba®: 06 balandžio 2006 - 08:47
QUOTE(jėga @ 2006 04 05, 23:11)
Būtent drinks_cheers.gif 
Niekada neįvardiju nuotraukų, kurios man nepatinka. Tiesiog pasakau, kad tokių yra. O buvau užpulta, kaip nemandagumo įsikūnijimas blink.gif  kam išvis čia lendu, jei kažkas nepatinka... blink.gif  doh.gif

As irgi neivardijau, kurios man nepatiko. POarasiau, kad tokiu yra. Nemanau, kad tai blogai.
Papildyta:
QUOTE(Žiba® @ 2006 04 06, 09:12)
O kodėl nuotrauka negali būti ironiška g.gif Aš pvz. turiu labai gražių savo nėštukės nuotraukų, bet užsimaniau šį kartą kitokios, tai ką negaliu jos dėti ir man dzin ką kiti pasakys...  irnesakyk.gif kartais nuo to saldumo jau vemt norisi  cool.gif

Nuo nuotrauku saldumo vemt norisi. O nuo zodziu saldumo nesinori? Tai kaip cia suprasti? Nesupyk, kad taip parasiau bet niekas cia nesirisa.Nuotraukos saldzios nepatinka, tai jau tu pati izeidei tas mamytes, kuriu nuotraukos labai grazios. Tau nuo ju vemt norisi. Mes nei viena taip neparasem ant nuotrauku, kurios mums nepatinka.

Ajajai negerai? Pacios kabinejates ir nezinot ko.
Atsakyti
Dalyvavimas sitame konkurse, truputi primena Eurovizijos atranka tongue.gif
(uz ekranu is ju visi tyciojasi, o jie patys karstai tiki, kad yra labai gabus) doh.gif
tokia jau daugumos zmoniu prigimtis - nesvarbu kaip, bet svarbu pasirodyti!

galetu kiekviena sau uzduoti sita klausima pries dedant foto "ar joje yra kazkas "tokio", kazkas idomaus kitam zmogui, ziurinciam is salies?"

visos turi grazius pilvukus ir kiekviena turi vienoda galimybe ji parodyti idomiai ir iskirtinai kiek leidzia ju fantazija ar fotografo profesionalumas. O tai, kaip kiekviena supranta ta grozi tai asmeninis pliusas ar minusas. Tegu lieka tai prie pacio zmogaus, kam papildomai ji apmetyti akmenimis?
Atsakyti
QUOTE(Mazulikee^ @ 2006 04 05, 23:42)
bet pasakykit tiesa, jei jusu foto butu ispeikta pries 20 000 kiti mamu? kaip jaustis? o gi jei mamyte dejo tokia foto vadinasi ji vistiek pretendavo i prizine vieta? as manau, reikia zmones priimti tokius kokie jie yra su pliusais ir minusais, o dabar ta mamyte kur atsieme foto manau jauciasi tarsi "su slapiu skuduru gavusi per veida"...

p.s. tikrai nenoiu nieko izeist ir niekam asmeniskai nesakau, bet jeigu atsiras daugiau tokiu mamyciu kurioms uzklius viskas, manau tokie konkursai is vis praras prasme, nes bus baime deti foto, o jei isjuoks?  doh.gif

As dar truputi isikisiu. Mano nuotrauka buvo kritikuojama. Tiesiogiai nebuvo ivardijima bet... assupratau, bent man taip atrode...gavom 0 balu.
As visa tai priemiau kaip svetimu zmoniu nuomone, kuri man maziausiai rupi. Ta nuotrauka man buvo labai grazi nes tai buvo mano pirmas darbas mazyliui su spec programa. Kritika mano nuomones nepakeite apie nuotrauka. As ja padariau fotoatelje ir iklijavau mazyliui i albumo pirma puslapi. Nes ji spindi siluma ir meile. Mes matom konkurse tik nuotrauka, bet nezinom jos turinio. Todel nereikia cia taip nervintis del issakytos kritikos.
Lietuviai jau tokie zmones - megsta buti liaupsinami ir tik taip
Atsakyti
QUOTE(Krisliukas @ 2006 04 06, 08:31)
As irgi neivardijau, kurios man nepatiko. POarasiau, kad tokiu yra. Nemanau, kad tai blogai.
Papildyta:

Nuo nuotrauku saldumo vemt norisi. O nuo zodziu saldumo nesinori? Tai kaip cia suprasti?  Nesupyk, kad taip parasiau bet niekas cia nesirisa.Nuotraukos saldzios nepatinka, tai jau tu pati izeidei tas mamytes, kuriu nuotraukos labai grazios. Tau nuo ju vemt norisi. Mes nei viena taip neparasem ant nuotrauku, kurios mums nepatinka.

Ajajai negerai? Pacios kabinejates ir nezinot ko.

O prie kurios aš kabinėjausi, leiskit paklausti g.gif Aš pati kritikos nebijau, o dėl požūrio nesiginčysiu, gal man gražu, ne tai kas tau mirksiukas.gif Man patinka kai yra iš ko rinktis... Ir išvis, nemačiau dar kad kuriam konkurse moterys nepasiginčytų dėl grožio, taigi ir čia neverta čia ginčytis cool.gif Nu jei man tikrai saldžios nepatinka, tai ką turiu sakyt, kad patinka?
Atsakyti
QUOTE(Krisliukas @ 2006 04 06, 08:42)
As dar truputi isikisiu. Mano nuotrauka buvo kritikuojama. Tiesiogiai nebuvo ivardijima bet... assupratau, bent man taip atrode...gavom 0 balu.
As visa tai priemiau kaip svetimu zmoniu nuomone, kuri man maziausiai rupi. Ta nuotrauka man buvo labai grazi nes tai buvo mano pirmas darbas mazyliui su spec programa. Kritika mano nuomones nepakeite apie nuotrauka. As ja padariau fotoatelje ir iklijavau mazyliui i albumo pirma puslapi. Nes ji spindi siluma ir meile. Mes matom konkurse tik nuotrauka, bet nezinom jos turinio. Todel nereikia cia taip nervintis del issakytos kritikos.
Lietuviai jau tokie zmones - megsta buti liaupsinami ir tik taip

Krisliuk, labai shaunu, kad yra noras uzsiimti tokiais dalykais ir visiems aisku, kad savas vaikas, savos atiduotos pastangos ir siluma yra pati paciausia wub.gif
Bet butent, kaip ir rasei: "Mes matom konkurse tik nuotrauka, bet nezinom jos turinio", todel ir konkursams reikia tokiu foto, is kuriu kitas zmogus taipogi kazka pajustu, kad kazkas sukeltu ispudinguma ax.gif
juk konkurse dalyvauji ne savo, o kitu vertinimui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Žiba® @ 2006 04 06, 09:45)
O prie kurios aš kabinėjausi, leiskit paklausti g.gif Aš pati kritikos nebijau, o dėl požūrio nesiginčysiu, gal man gražu, ne tai kas tau mirksiukas.gif Man patinka kai yra iš ko rinktis... Ir išvis, nemačiau dar kad kuriam konkurse moterys nepasiginčytų dėl grožio, taigi ir čia neverta čia ginčytis cool.gif Nu jei man tikrai saldžios nepatinka, tai ką turiu sakyt, kad patinka?

Na va matai kaip kalbi. O kai as, ar bet kuri kita parasem, kad yra nuotrauku, kurios mums nepatinka (neivardijom ju). Isvadino mus nemadagiomis ir t.t. As taip suprantu, kad siame forume negalima pasakyti tikros savo nuomones. Jei nori bendrauti, tai turi tik pritarti...

As tau visiskai pritariu, kad grozi kiekviena moteris supra savaip. Ir apie tai mes diskutuojam, tiksliau barames.

Tu, kaip ir mes nesikabinejai prie konkrecios nuotraukos, o kalbejai bendrai.

Savo nuomone pasakyti visada gerai.

As kritikos nepaisu svetimu zmoniu, pvz. jusu visu. Mano gyvenimui tai itakos neturi. Taciau atkreipiu demesi i artimu zomiu, draugu kritika. Ji man yra svarbi. O cia tik zaidimas - mazos dalies laisvalaikio praleidimas.

Beje, noriu pabrezti, kad yra tokiu dalyviu, kurios specialiai jus erzina, o jus kaip mazi vaikai pasduodat ir pykstat. Jokio diplomatiskumo.
Atsakyti
Man tai irgi tik žaidimas Krisliuk drinks_cheers.gif Tik azartiška aš esu, man patinka laimėti lotuliukas.gif visur ir visada, o prie kritikos pripratau, darbas toks mirksiukas.gif Prisižūriu grožio į valias, dėl to atsirado kažkoks ironiškas požiūris į viską blush2.gif tai tiek cool.gif
Atsakyti