Įkraunama...
Įkraunama...

Belaukiant gandrų

QUOTE(Agotukas @ 2006 04 05, 14:42)
1 "belaukiant gandrų"

2 "Tavęs laukimas - tai nepakartojamas jausmas... "
3 "Kol dar nebuvau mama..."

1 ir 2 nuotraukytės jau aptartos, a ko netiko 3? Juk ten nieko nesimato. Sėdi mama, apsikabinus pilvuką. Kas ten neestetiško? Nugis įdomu pasidarė g.gif
Atsakyti
QUOTE(Flirta @ 2006 04 05, 20:22)
1 ir 2 nuotraukytės jau aptartos, a ko netiko 3? Juk ten nieko nesimato. Sėdi mama, apsikabinus pilvuką. Kas ten neestetiško? Nugis įdomu pasidarė g.gif

Niu, neradau tos 3-os... schmoll.gif g.gif

Ir išvis, ko čia parintis. Jei kas nuomonę neigiamą išsakė, visos tuoj pat puola bash.gif Taigi tema tam ir sukurta, kad išsakyt savo nuomones, pastebėjimus. Ir jeigu man kažkokia nuotrauka yra negraži, kodėl negaliu to pasakyti čia, viešai g.gif Negi reikia tik džiaugtis ir aikčioti: kaip gražu bigsmile.gif jeigu į kai kurias net žiūrėt nemalonu... beee.gif
Atsakyti
QUOTE(jėga @ 2006 04 05, 22:24)
Niu, neradau tos 3-os... schmoll.gif  g.gif

Ir išvis, ko čia parintis. Jei kas nuomonę neigiamą išsakė, visos tuoj pat puola bash.gif  Taigi tema tam ir sukurta, kad išsakyt savo nuomones, pastebėjimus. Ir jeigu man kažkokia nuotrauka yra negraži, kodėl negaliu to pasakyti čia, viešai g.gif  Negi reikia tik džiaugtis ir aikčioti: kaip gražu bigsmile.gif  jeigu į kai kurias net žiūrėt nemalonu... beee.gif

Aš irgi jau neberadau, įtariu, kad mama Įsižeidė ar pan. Ten kiek pamenu, buvo mama, sėdinti ant lovos, apsikabinusi pilvelį, prisidengusi krūtinę....
Papildyta:
Agotukas turėtų atsimint tą nuotraukėlę.
Atsakyti
O mane kažkaip labai smagiai ir žaismingai nuteikia nuotraukos pavadinimas:
Pasivijo...pasigavo
vat tongue.gif
Atsakyti
Nepamenu kurio konkurso aptarime skaičiau, kad jei jau nusprendei dėti nuotrauką i konkursą, tai buk pasiruošusi išgirsti ne tik gerus, gražius žodžius, bet ir kritiką. Kritiką kaip ir pagyras reikia mokėti priimti, o ne pyktis.

O išsakyti neigiama nuomonę tikrai nėra nemandagu. Nemandagu yra rašyti, kad viskas labai gerai ir gražu, o širdyje viskas atvirkščiai. Žinoma, aš įsivaizduoju, kad dabar pradėsite rašyti, kaip reikia išsakyti tą neigiamą nuomonę. Tai kiekvienas supranta kitaip. Nes mes visi esame skirtingi ir skirtingai reaguojame i neigiamus dalykus. Vienoms ta kritika bus labai baisi, o kitos tik pasijuoks.

Pastebėjau, jeigu rašai, kad viskas gražu, gerai tai ir buna gerai. Bet tik jeigu parašai, kad kažkas nepatiko, tai tuoj daugelis forumo dalyviu užsipuola. Tu tokia, anokia, pažiurėk i save....dažniausiai vartojamas žodis pavydi. Juk galima diskutuoti protingai. mirksiukas.gif

Man pacios graziausio nuotraukas islieka vis tos pacios
Stebuklo laukimas - tarsi nesibaigianti vasara
Subalansuota seima

Atsakyti
O as vistiek nematau reikalo pareiksti "nu jau i sita tai negaliu ziuret" schmoll.gif mane tai ziauriai iskaudintu toks pasakymas. nes jeigu deciau i SM konkursa nuotrauka tai deciau tokia kuri man GRAZI. Ir jeigu cia pora "eksperciu" pareiskia kad jom bloga darosi i ja ziurint.. na tai neziurekit.. kam zmones koneveikt? man pvz ta ispeikta nuotrauka kuria mamyte jau atsieme buvo visai grazi. ir zodziai labai faini. juk renkam GRAZIAUSIA, o ne baisiausia nuotrauka, bet diskusijos kaip matau tik apie pastaraja "nominacija" schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Krisliukas @ 2006 04 05, 22:46)
O išsakyti neigiama nuomonę tikrai nėra nemandagu. Nemandagu yra rašyti, kad viskas labai gerai ir gražu, o širdyje viskas atvirkščiai. Žinoma, aš įsivaizduoju, kad dabar pradėsite rašyti, kaip reikia išsakyti tą neigiamą nuomonę. Tai kiekvienas supranta kitaip. Nes mes visi esame skirtingi ir skirtingai reaguojame i neigiamus dalykus. Vienoms ta kritika bus labai baisi, o kitos tik pasijuoks.

Būtent drinks_cheers.gif
Niekada neįvardiju nuotraukų, kurios man nepatinka. Tiesiog pasakau, kad tokių yra. O buvau užpulta, kaip nemandagumo įsikūnijimas blink.gif kam išvis čia lendu, jei kažkas nepatinka... blink.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kajote @ 2006 04 05, 20:04)
Teisingai thumbup.gif nes kaip tu atrodytum, tarp tokiu graziu pilvuku wub.gif 

Užkabinau kartelinius susitarimus, ane smoke.gif Visos viena kitą palaikot, nes bendraujat virtualiai, nesmagu rašyt, kad persiprašau, bet yra gražesnių fotkių... Ir net ne už ačiū visa tai. Tiesiog tarsi tarp kitko kokioj bendraamžių temoj tarstelsit, kad "įdėjau nuotrauką, gal kas matėt blush2.gif "

Kajote žinau, kuri tavo fotkė mirksiukas.gif Tavo pilvukas labai dailus, bet fotkė, nu nepyk jau labai, bet schmoll.gif

Ir nepulkit į asmeniškumus kaip tu nėščia buvai strijuota ar dar kaip nors, neišgasdinsit smoke.gif Manęs nematėt, nežinot kaip atrodau liezuvis.gif Pagaliau man kyla klausimas, kodėl čia būtina rodyt nuogą pilvą???? Iš kur šita mada pasakykit? Kad gandras žinotų kur tūpt mastau.gif Bet čia tik tarp kitko... Net ir nuoga nėštukė bus graži, jei tai bus gražiai perteikta smile.gif

Atsakyti
Jeigu ka tai nepriklausau as jokiam karteliniam susitarimui, nei vienos mamos nepazistu, net nicku nezinau bigsmile.gif Tsakant elgiuosi pagal sazine biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(garbane @ 2006 04 05, 23:15)
Jeigu ka tai nepriklausau as jokiam karteliniam susitarimui, nei vienos mamos nepazistu, net nicku nezinau  bigsmile.gif Tsakant elgiuosi pagal sazine biggrin.gif

Aš ir nepažįstu, todėl mano nuomonė ir gaunasi tokia iš šono smile.gif Gal suklydau įvardinusi kelias nuotraukas, bet gi tos, kurios gražiausios, įvardinamos g.gif Fotokonkursai, nors ir jaučiamas didelis noras juose dalyvauti, vis labiau praranda prasmę unsure.gif Gaila... verysad.gif
Atsakyti
bet pasakykit tiesa, jei jusu foto butu ispeikta pries 20 000 kiti mamu? kaip jaustis? o gi jei mamyte dejo tokia foto vadinasi ji vistiek pretendavo i prizine vieta? as manau, reikia zmones priimti tokius kokie jie yra su pliusais ir minusais, o dabar ta mamyte kur atsieme foto manau jauciasi tarsi "su slapiu skuduru gavusi per veida"...

p.s. tikrai nenoiu nieko izeist ir niekam asmeniskai nesakau, bet jeigu atsiras daugiau tokiu mamyciu kurioms uzklius viskas, manau tokie konkursai is vis praras prasme, nes bus baime deti foto, o jei isjuoks? doh.gif

Atsakyti
QUOTE(Agotukas @ 2006 04 05, 22:13)
Kajote žinau, kuri tavo fotkė  mirksiukas.gif Tavo pilvukas labai dailus, bet fotkė, nu nepyk jau labai, bet  schmoll.gif

Bla...bla...bla irnesakyk.gif
Papildyta:
QUOTE(Mazulikee^ @ 2006 04 05, 22:42)
bet pasakykit tiesa, jei jusu foto butu ispeikta pries 20 000 kiti mamu? kaip jaustis? o gi jei mamyte dejo tokia foto vadinasi ji vistiek pretendavo i prizine vieta? as manau, reikia zmones priimti tokius kokie jie yra su pliusais ir minusais, o dabar ta mamyte kur atsieme foto manau jauciasi tarsi "su slapiu skuduru gavusi per veida"...

p.s. tikrai nenoiu nieko izeist ir niekam asmeniskai nesakau, bet jeigu atsiras daugiau tokiu mamyciu kurioms uzklius viskas, manau tokie konkursai is vis praras prasme, nes bus baime deti foto, o jei isjuoks?  doh.gif

Nebutinai schmoll.gif

Jau pradeda prarasti... doh.gif
Atsakyti