Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausios skalbimo mašinos - 5

QUOTE(Mupi @ 2012 02 28, 20:03)
Man idomu ka greziate ant 1400 apsuku  g.gif

skalbinius. 4u.gif smile.gif

QUOTE(Gustyte @ 2012 02 28, 20:59)
O mes issirinkome skalbimo masina Electrolux EWS 126510W. Kazin kodel Electrolux nera tokios populiarios tarp siulomu? :-)

ar jau namie masina, gal ir pajungta, kokie atsiliepimai? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(reims @ 2012 02 28, 22:18)
skalbinius. 4u.gif  smile.gif
ar jau namie masina, gal ir pajungta, kokie atsiliepimai? smile.gif

Ne dar ne namie. Laukia remonto pabaigos smile.gif Atsiliepimus galėsiu parašyti. Tiesiog vis dar seku šią temą ir nieks nesirenka Electrolux g.gif Pradėjau galvoti gal nieko gero jos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Gustyte @ 2012 02 29, 10:53)
Ne dar ne namie. Laukia remonto pabaigos  smile.gif  Atsiliepimus galėsiu parašyti. Tiesiog vis dar seku šią temą ir nieks nesirenka Electrolux  g.gif Pradėjau galvoti gal nieko gero jos  blush2.gif

Normalios. 45 cm gylio segmente EWS106410W bene geriausias pasirinkimas pagal savo kainą.
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2012 02 29, 08:56)
Normalios. 45 cm gylio segmente EWS106410W bene geriausias pasirinkimas pagal savo kainą.

Pas sita apsuku mazoka.
Papildyta:
QUOTE(Gustyte @ 2012 02 29, 08:53)
Ne dar ne namie. Laukia remonto pabaigos  smile.gif  Atsiliepimus galėsiu parašyti. Tiesiog vis dar seku šią temą ir nieks nesirenka Electrolux  g.gif Pradėjau galvoti gal nieko gero jos  blush2.gif

Manau pasirinkimas geras,6kg. nemazai papildomu funkciju joje ir apsuku 1200.Idomu, ar tu ja issirinkai iskarto nuejus i parduotuve ar ieskojai informacijos pirmiausia internete?
Atsakyti
QUOTE(reims @ 2012 02 29, 10:04)
Manau pasirinkimas geras,6kg. nemazai papildomu funkciju joje ir apsuku 1200.Idomu, ar tu ja issirinkai iskarto nuejus i parduotuve ar ieskojai informacijos pirmiausia internete?

Mano kriterijai buvo: ~45 cm gylis ir ~6 kg. skalbinių svoris. Na tarp variantų buvo ir Bosch, bet ten skalbinių svoris 4.5 kg. Konsultantas patarė imti didesnio svorio, kadangi jų būgnai būna stipresni. Buvau išsirinkus šiuos modelius:
Electrolux EWF 126410W
Electrolux EWS 126510W
Electrolux EWS 126540W

Patarė šį: Electrolux EWS 126510W

Kaip man sakė konsultantas, šios skalbimo mašinos pagamintos Italijoje. Kiek tiesos - nežinau smile.gif O atsiliepimus galėsiu parašyti, tik dar teks palaukti smile.gif Beje, kaimynė turi irgi Electrolux, tik man atrodo Speedy minėtą variantą. Sakė labai patenkinta.
Atsakyti
QUOTE(Gustyte @ 2012 02 29, 10:21)
Mano kriterijai buvo: ~45 cm gylis ir ~6 kg. skalbinių svoris. Na tarp variantų buvo ir Bosch, bet ten skalbinių svoris 4.5 kg. Konsultantas patarė imti didesnio svorio, kadangi jų būgnai būna stipresni. Buvau išsirinkus šiuos modelius:
Electrolux EWF 126410W
Electrolux EWS 126510W
Electrolux EWS 126540W

Patarė šį: Electrolux EWS 126510W

Kaip man sakė konsultantas, šios skalbimo mašinos pagamintos Italijoje. Kiek tiesos - nežinau smile.gif O atsiliepimus galėsiu parašyti, tik dar teks palaukti smile.gif Beje, kaimynė turi irgi Electrolux, tik man atrodo Speedy minėtą variantą. Sakė labai patenkinta.

istikruju labai sunku issirinkti skalbykle, atrodo jau viskas kaip ir tiktu, bet ziurek, ar kg per mazai ikrausi, ar apsukos per mazos, vis koks nors kriterijus neatitinka.
Klausimelis-kas turit skalbykle su 1400 apsuku, ar daznai greziat su max apsukom, tada su tokiom apsukom ir pati masina turi buti jau 7-8 kg. Jei kg kokie 6 ar reikia 1400 apsuku, o gal ir masinu tokiu nera?
Atsakyti
Sveiki,

Gal kas turite skalbykle ir dziovykle viename ir galite pasidalinti patirtimi? Man labai atsibodo mazuose namuose dziunantys skalbiniai, bet bijau, kad kai viskas viename, tai nieko gero.
Atsakyti
QUOTE(Jurgitukas1 @ 2012 03 02, 13:11)
Sveiki,

Gal kas turite skalbykle ir dziovykle viename ir galite pasidalinti patirtimi? Man labai atsibodo mazuose namuose dziunantys skalbiniai, bet bijau, kad kai viskas viename, tai nieko gero.

Jei norite, kad "viskas viename" būtų pusė velnio, Bosch WVH28420EU. Šitos džiovinima standartinis, nenaudoja tam vandens papildomai kaip likusios.
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2012 03 02, 13:02)
Jei norite, kad "viskas viename" būtų pusė velnio, Bosch WVH28420EU. Šitos džiovinima standartinis, nenaudoja tam vandens papildomai kaip likusios.

O as mastau apie AEG Lavamat 16950A3.. Kazin kaip ji g.gif
Atsakyti
Ir dar elektrolux EWW 168540W.. Taip noriu dziovykles, bet del vietos trukumo galiu rinktis tik 2in1 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(daivushkina @ 2012 03 05, 10:30)
Ir dar elektrolux EWW 168540W.. Taip noriu dziovykles, bet del vietos trukumo galiu rinktis tik 2in1 smile.gif

Ar Jus tenkina vandens sąnaudos 103 litrai?
O gal vis tik geriau anas vokiskas Bosch biggrin.gif
Atsakyti
Ieskau ir as skalbykles. Nereikia man jokiu super navarotu svarbu gerai skalbtu, paparastas valdymas butu ir kad mazai vandens naudotu. Man pilnai uztenka 5kg, ir 1000 apsisukimu..

Bet su pagrindine problema susiduriu programomis, man reik paparastai kad butu o ne 100 programu ir ne viena neplauna.. doh.gif

dabar turima INDESIT http://www.indesit.l...d_62885LT/40.do bet man tai jos programos kazkaip nelabai nu neisplauna kartais, milteliai lieka..
Atsakyti