manau laikas pasidziaugti su Jumis...
Visada buvau apkuni, ugis 1.70 , svoris 75kg...visada guodziau save, kad buna ir storesniu, esa dar gerai atrodau, kad buna ir blogiau, kol per savo paguodas ir 3 nestumus, dasiauginau 103kg...zinau, siaubinga...o esu jauna, mama, netik mama, svarbiausia jauna moteris.Ka buvau pamirsusi...
Labai dziaugiuosi, kad mane aplanke kazkoks tai smegeneliu apsvietimas, kad gana taip gyventi, gana ryti ir saves gailetis...susiradau L.Chazano dieta.Abejojau savo valia ir ryztu, bet savo nuostabai, dietinuosi beveik 3 men ir nebeturiu 22kg.dar iki tikslo nemazai, bet as ji pasieksiu, nes skraidau nuo demesio, nuo pagyru, pati save myliu.
siuo metu turiu 81kg, daug, bet tikiu, kad apmazinsiu
Taigi, mes visos galim siekt savo svajones
Nu džiaugiuosi jūsų sėkme
Manęs Chazano dieta kažkaip neužkabino, nes tas maisto matavimas kortelėm ir puodeliais..
Bet linkiu jums pasiekti tikslą ir laukiu tesinio
Manęs Chazano dieta kažkaip neužkabino, nes tas maisto matavimas kortelėm ir puodeliais..
Bet linkiu jums pasiekti tikslą ir laukiu tesinio
aciu mergaites, mamuke68, Jumis reikia didziuotis ir dziaugtis, oho, kokie pasiekimai sveikinu
taigi, tesiu...tebesilaikau anksciau minetos dietos, atrodo puikiai sekas, ryzto, kantrybes, valios dar uztenka visdar uztenka, siai dienai numesta 26kg.Neisivaizduojate, koks man brangus tas kiekvienas numestas kg
Siandien sveriu 77kg, ne pabaiga, tikrai nepabaiga...
patikekit tikrai yra skirtumas kai sveri 103 kg ir 77kg taigi mergaites, sekmes sau ir Jums
patikekit tikrai yra skirtumas kai sveri 103 kg ir 77kg taigi mergaites, sekmes sau ir Jums
QUOTE(ziviliukas25 @ 2012 01 17, 13:39)
taigi, tesiu...tebesilaikau anksciau minetos dietos, atrodo puikiai sekas, ryzto, kantrybes, valios dar uztenka visdar uztenka, siai dienai numesta 26kg.Neisivaizduojate, koks man brangus tas kiekvienas numestas kg
OHO liuks pasiekimai
nenoriu cia negatyviai kalbeti, bet pagal save žinau, kad numesti tai numesti, bet išlaikyti, kad neaugtų yra dar sunkiau
Sėkmės Jums
Živiliuk,tiesiog tirpsti, gražėji. Šaunuolė !
O man Chazanovo dieta labai baisiai atrodo. Labai jau ribojanti viską. Rodos, pastoviai nevalgiusi, viskas labai normuota.Bet rezultatai kokie ! Turi žmogus rinktis: arba atrodai gražiai ir neprivalgai,arba mauroji ir tampi drambliu...
O man Chazanovo dieta labai baisiai atrodo. Labai jau ribojanti viską. Rodos, pastoviai nevalgiusi, viskas labai normuota.Bet rezultatai kokie ! Turi žmogus rinktis: arba atrodai gražiai ir neprivalgai,arba mauroji ir tampi drambliu...
QUOTE(Domicele @ 2012 01 17, 15:18)
OHO liuks pasiekimai
nenoriu cia negatyviai kalbeti, bet pagal save žinau, kad numesti tai numesti, bet išlaikyti, kad neaugtų yra dar sunkiau
Sėkmės Jums
Sėkmės Jums
as isivaizduoju, kad juos islaikyt bus sunku, bet tikrai nebenoriu but stora ir asarojanti su 100kg
Papildyta:
QUOTE(serbentėlė @ 2012 01 17, 23:01)
Živiliuk,tiesiog tirpsti, gražėji. Šaunuolė !
aciu
QUOTE(ziviliukas25 @ 2012 01 20, 10:16)
sveikinu, sveikinu, sveikinu bandau semtis ir as stiprybes is Jusu istorijos, dar turiu vilties, kad ir man pavyks...
QUOTE(justejan @ 2012 01 26, 15:18)
sveikinu, sveikinu, sveikinu bandau semtis ir as stiprybes is Jusu istorijos, dar turiu vilties, kad ir man pavyks...
dekui , pameginkit, Jums tikrai pavyks, tik susitarkit su savimi ir labai norekit
QUOTE(ziviliukas25 @ 2012 01 27, 11:58)
dekui , pameginkit, Jums tikrai pavyks, tik susitarkit su savimi ir labai norekit
labai noriu, jau 6 metai tas svoris manes neapleidzia, manau jau atejo laikas keistis