Įkraunama...
Įkraunama...

Tušai blakstienoms.

nuotraukai tik šešėliai nuimti, nes vakare fotografuota.. akių spalva tokia, ryškiai mėlyna
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2012 01 18, 13:14)
Triju ilgu blakstuciu ant kiekvienos akies? biggrin.gif
Turiu nuojauta kas galetu toki efekta suteikt smile.gif

man labai grazu tos tokio voro kojeles biggrin.gif issiryskina akys kazkaip, nu man labai zavu. aisku grazu yra ir naturalios tokios nesulipusios, bet kaip kada uzeina tai norisi tokiu vorisku biggrin.gif turiu as rimmel tusa triju daliu su juo kazkas pan iseina, 1 dalis naturaliai visiskai o trecia jau kazkiek lipina.

na ir kas galetu toki efekta suteikt? smile.gif
Atsakyti
million lashes manau tikrai galetu, pakabini koses ir uzdrebi ant blakstienu ir dar sulipini sepetelio pagalba biggrin.gif

grazi spalva akiu alpinos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Prietarai: 18 sausio 2012 - 20:55
alpinos akys kokios wub.gif
Atsakyti
patarkite tikrai veiksminga ilginanty blakstienu tusa, mano bakstienos trumpos ir noretusi nors kiek ilgesniu verysad.gif ....
Atsakyti
QUOTE(booonbon @ 2012 01 18, 15:23)
na ir kas galetu toki efekta suteikt? smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Panelė Rožė @ 2012 01 14, 17:44)
Atsiliepimus prašom į eterį bigsmile.gif 4u.gif

Aš turėjau YSL ilginantį. Negali skųstis - ilgina. Tik iš pradžių man tušo masės lyg ir per daug buvo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(neraj @ 2012 01 17, 15:34)
kam priaugintom blakstienos tusas as nesuprantu, auginiesi tam,  kad dazytis nereiketu, nes jos juodos , ilgos  grazios ir taip,  cia tik mano pamastymai, nesupykit  doh.gif

As dar pridurciau, kad su paprastu tusu priaugintu isvis negalima dazyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vaivvute @ 2012 01 19, 11:13)
patarkite tikrai veiksminga ilginanty blakstienu tusa, mano bakstienos trumpos ir noretusi nors kiek ilgesniu verysad.gif  ....

Lancome Hypnose tikrai pailgina gerokai, bet turi savu minusiuku, kaip pvz nubega jau lietus ar kokia asara
Atsakyti
Man ilgiausias padarė estee lauder tušas, tik nepamenu pavadinimo, blakstienos liesdavo vokus, visi klausdavo, ar čia mano natūralios. Gal kuri dabar naudojat estee lauder tušą, parašytumėt atsiliepimus bigsmile.gif
Atsakyti
Sveiki. Ir aš užsinorėjau įsiteprti į šią temą smile.gif Norėjau pasidalinti savo patirtimi.
1.Naudojau Loreal extra volume collagen mascara black, iš tiesų dažė gražiai, tačiau ne ilgai. Vėliau sutirštėjo, pasidarė labai lipnus ir nebuvo įmanoma gražiai pasidažyti. Daugiau nepirkau.
2. Loreal Million Lashes nepatinko šepetėlis. Nusipirkau, pasidažiau du kartus ir atidaviau sesei. Jai, kiek žinau, patiko labai smile.gif
3. Nivea Nanodefinition (ružavas toks) tikrai "didino akis", blakstienos ilgesnės tačiau jokio tankinimo, kas man nelabai patiko. Tokios pavienės ilgos, atskiros blakstienos. Dažo tikrai ryškiai juodai.
4. Dabar naudoju ne visų mėgstamą Maybelline colossal volum express. Ir iš tiesų man tikrai patiko. Paprastas, nebrangus tušas. Tačiau jau baiginėjasi tad dažo labai prastai. Netepa storai,nelipina, bet greičiau visai išdžiuvo ir dažo blankiai smile.gif
Paskaičius daug visokių atsiliepimų dabar planuoju įsigyti Rimmel the max volume flash arba MAXFACTOR 2000 calorie. Kol kas nesugalvoju ką pirkti konkrečiai, nes aptarta buvo daug tušų, kurie vilioja biggrin.gif Man, manau, svarbiausia yra šepetėlis renkantis tušą. Mėgstu didokus, ir ne plastmasinius, o senesnius, "tradicinius", jei galima taip sakyt. Tad patiko loreal collagen šepetėlis smile.gif
Mano nuomone, jei turi gražias blakstienas (ilgas, riestas), tai 90% visų tušų tau tiks ir dažys gražiai. smile.gif Kaip mano mama sako, jei turi tris blakstienas, tai joks tušas tau jų nepadarys daugiau smile.gif Svarbu išsirinkti savo favoritą, kuris bent jau žiūrint į veidrodį leidžia džiaugtis ir tomis trijomis gražiai padažytomis blakstienomis biggrin.gif
Norėčiau įkelti nuotrauką padažytą su dabartiniu tušu, tačiau kol kas nepavyksta.. smile.gif Teks labiau paskaitinėti instrukcijas blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vaivvute @ 2012 01 19, 13:13)
patarkite tikrai veiksminga ilginanty blakstienu tusa, mano bakstienos trumpos ir noretusi nors kiek ilgesniu verysad.gif  ....

Man labai gražiai ilgina loreal dvipusis su raudonu antru galu. Bet jis vandeniui atsparus, tik su šiltu vandeniu taip tarsi nusimauna, bet tiktai labai labai geras tušas smile.gif
Atsakyti