QUOTE(aistuliaa @ 2012 01 17, 10:13)
Gal būtų kas gero ar kas blogo apie Clinique Lash Doubling ir Clinique High Lengths?
aš kaip tik kaupiausi apie juos parašyti nes bu šiuo metu turiu
Pirmiausia parašysiu kokios tos mano blakstienos. Poretės, trumpos ir čiut riestos.
tai štai, pirmą sesuo parvežė Clinique High Lengths, nors buvau prašiusi High impact, na bet dovana yra dovana. Tai štai, visiškai maniškėm netiko- čiut pailgino ir tiek. labai jau natūralus vaizdas su jom. gerai tai, kad man jis visiškai netrupėjo kas vakare jau pasidarydavo minusas, nes su tuo pačiu Clinique valikliu ir tai sunkiai nusigremždavo. Po kokių 5 tokių natūralių padažymų palikau aš jį ramybėje.
Tuomet sesuo parvežė Clinique Lash Doubling. pradžioje susinervinau, nes pamaniau kad vėl tą patį dovanoja nes įpakavimai identiški na bet buvau maloniai nustebinta, nes mano blakstienom jis labai tiko, jokio sulipinimo labai gražiai dengiasi ir gaunasi vėduoklės efektas na čia ant tos akies kur blakstienos normalios, nes kairės akies blakstienos taip durnai auga.. eilėse ne kaip šaškės stovi, o viena virš kitos tai betkuom dažai- visvien visa ta "sekciją" blakstienų susilipina blogybė ta kad mėgsta trupėti. jei anksti ryte pasidažau, ant pietų paakiai jau pradeda po truputį temti. Šiaip dėl dažymo tai vienas geriausių mano tušų.
Beja, ne taip seniai oro uoste GB pirkau YSL Faux Cils Shocking, tepteli košės kaip reikiant, bet tai kažkaip suvaldau ir pasidažau gražiai blakstienos išties atrodo kaip dirbtinės, bet jau trupėjims tai nesvietiškas po 3 valandų jau atrodai kaip vakarykštė. Galvoju, kad gal nevisai jau šviežią aš jį nusipirkau