Įkraunama...
Įkraunama...

Tušai blakstienoms.

QUOTE(aistuliaa @ 2012 01 17, 10:13)
Gal būtų kas gero ar kas blogo apie Clinique Lash Doubling ir Clinique High Lengthsg.gif

aš kaip tik kaupiausi apie juos parašyti nes bu šiuo metu turiu smile.gif

Pirmiausia parašysiu kokios tos mano blakstienos. Poretės, trumpos ir čiut riestos.

tai štai, pirmą sesuo parvežė Clinique High Lengths, nors buvau prašiusi High impact, na bet dovana yra dovana. Tai štai, visiškai maniškėm netiko- čiut pailgino ir tiek. labai jau natūralus vaizdas su jom. gerai tai, kad man jis visiškai netrupėjo kas vakare jau pasidarydavo minusas, nes su tuo pačiu Clinique valikliu ir tai sunkiai nusigremždavo. Po kokių 5 tokių natūralių padažymų palikau aš jį ramybėje.

Tuomet sesuo parvežė Clinique Lash Doubling. pradžioje susinervinau, nes pamaniau kad vėl tą patį dovanoja nes įpakavimai identiški smile.gif na bet buvau maloniai nustebinta, nes mano blakstienom jis labai tiko, jokio sulipinimo labai gražiai dengiasi ir gaunasi vėduoklės efektas smile.gif na čia ant tos akies kur blakstienos normalios, nes kairės akies blakstienos taip durnai auga.. eilėse ne kaip šaškės stovi, o viena virš kitos tai betkuom dažai- visvien visa ta "sekciją" blakstienų susilipina doh.gif blogybė ta kad mėgsta trupėti. jei anksti ryte pasidažau, ant pietų paakiai jau pradeda po truputį temti. Šiaip dėl dažymo tai vienas geriausių mano tušų.

Beja, ne taip seniai oro uoste GB pirkau YSL Faux Cils Shocking, tepteli košės kaip reikiant, bet tai kažkaip suvaldau ir pasidažau gražiai smile.gif blakstienos išties atrodo kaip dirbtinės, bet jau trupėjims tai nesvietiškas doh.gif po 3 valandų jau atrodai kaip vakarykštė. Galvoju, kad gal nevisai jau šviežią aš jį nusipirkau g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo axioma: 17 sausio 2012 - 13:19
QUOTE(Nagainee @ 2012 01 17, 10:29)
O man patinka sis, naujasis:
http://pakabutarnyba...comment-page-1/

priaugintoms blakstienoms daug tuso nereikia, tad pats tas man. smile.gif
Ilgina, storina, liux.

kam priaugintom blakstienos tusas as nesuprantu, auginiesi tam, kad dazytis nereiketu, nes jos juodos , ilgos grazios ir taip, cia tik mano pamastymai, nesupykit doh.gif
Atsakyti
as tai visada norejau tokio efekto blaksciu, bet tokio tuso taip ir neatradau, ir plius kuris netrupetu smile.gif turbut tokiu nei nera smile.gif

user posted image
Atsakyti
tai kad cia tos blakstes sulipusios g.gif
Atsakyti
QUOTE(booonbon @ 2012 01 17, 21:21)
as tai visada norejau tokio efekto blaksciu, bet tokio tuso taip ir neatradau, ir plius kuris netrupetu smile.gif turbut tokiu nei nera smile.gif

Nu gi paimi Loreal million lashes, pabraukai, tada su pirstukais paspaudi kuokstelius, ir vuolia biggrin.gif soriukas, nuotaika labai gera smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Flos @ 2012 01 17, 23:38)
Nu gi paimi Loreal million lashes, pabraukai, tada su pirstukais paspaudi kuokstelius, ir vuolia biggrin.gif soriukas, nuotaika labai gera smile.gif

o cia geras pasiulymas, thumbup.gif ir tusas tada tiks pigiausiais thumbup.gif Loreal million lashes tokiam veiksmui net nebutinas blush2.gif
Atsakyti
Tušas - Loreal volume million lashes, teptas vienas sluoksnis, fotografuota išbuvus visą dieną pasidažius smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(11alpina @ 2012 01 18, 12:38)
Tušas - Loreal volume million lashes, teptas vienas sluoksnis, fotografuota išbuvus visą dieną pasidažius  smile.gif

Gražu. Bet pas jus ir pačią man atrodo ilgos, gan storos blakstienos. Man tai su šituo tušu tokio efekto nesigaudavo, negana to, dar labai greit ir nuolat bėgdavo ant paakių doh.gif
Atsakyti
QUOTE(booonbon @ 2012 01 17, 20:21)

Triju ilgu blakstuciu ant kiekvienos akies? biggrin.gif
Turiu nuojauta kas galetu toki efekta suteikt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(11alpina @ 2012 01 18, 11:38)
Tušas - Loreal volume million lashes, teptas vienas sluoksnis, fotografuota išbuvus visą dieną pasidažius  smile.gif
user posted image

Aha, labai gražiai wub.gif o čia natūralios jūsiškės ar yra priaugintų?
Atsakyti
QUOTE(gražutė @ 2012 01 18, 13:53)
Aha, labai gražiai wub.gif o čia natūralios jūsiškės ar yra priaugintų?

Naturalios smile.gif
Atsakyti
alpina, nuu labai gražiai wub.gif
matau, kad nuotrauka koreguota, bet jei jūsų akių spalva tokia ir realiai, tai OMG, tobulaa! wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo koko_sa: 18 sausio 2012 - 14:28