Kaip mano lietuviu mokytoja sakydavo "ciupt uz vadziu, vel ispradziu" vel pasimeciau
SaiMita, aš vis masinausi tuo Doll tušu, bet visi prisimindavau Tavo atsiliepimus ir taip ir nenusipirkau. Nors mačiau dabar mūsuose yra akcija - du pilno dydžio Lancome tušai už 34 (ale susitaupo 17 perkant tokį rinkinį). O kadangi nežinau, kuris ten iš tų trijų rūšių geriausias, tai ir nerizikavau pirkt kažkaip
na, o dabar mano atsiliepimai apie Rimmel Day2Night .
Pirkau paprastą, ne waterproof (nežinau, kodėl, nes būtų buvę protingiau čia gyvenant pirkt waterproof ). Šiaip kaina apie 10, mokėjau su akcija apie 7. Tik šiandien atidarytas ir pabandytas, tai įspūdžiai tokie:
1. Pats tušas pasirodė labai sausas. Nei koks skystumas, nei košė, nieko. Ištraukiau ilginimo šepetėlį, tai net pasimečiau - ar yra ant jo tušo, ar kaip suprast
2. Atskirai šepetėliai kaip ir daro savo darbą - ilginamasis ilgina, bet ne storina, paryškina blakstienas. Suteikiantis apimties pastorina, bet ne taip ryškiai ilgina. Tačiau naudojant juos abu tai man iš viso kažkoks pakankamai natūralių blakstienų vaizdas gaunasi. Jau geriau tada vien ilgint jaučiu, nes bent kažkas kitokio matosi. Arba aš dar nemoku juo naudotis.
3. Jeigu laikui bėgant pasikeis jo konsistencija bei dažymas ir man labiau patiks terliotis su abiem šepetėliais ir matyti efektą, tai bus gerai. Bet jeigu ne ir bus viskas taip pat - neverta pirkti tokio žaidimo. Loreal Million Lashes man tuomet kur kas geresnis (nors irgi vilčių dėjau į jį daug ir gavau ne itin tai, ką tikėjausi gauti; bet all in all Loreal esu patenkinta).
Taigi, kuomet tušas pardavinėjamas su akcija, pritarčiau pirkimui. Pilna kaina - ne, o ir šiaip toms, kurios tikrai neturi laiko žaist ir nori iš vieno šepetėlio gaut viską, ką duoda šis tušas iš abiejų - nerekomenduočiau irgi. Man buvo įdomu pabandyt. Pabandžiau. Sunaudosiu, kol kas, po pirmo bandymo, sakau - nekartojamas.
na, o dabar mano atsiliepimai apie Rimmel Day2Night .
Pirkau paprastą, ne waterproof (nežinau, kodėl, nes būtų buvę protingiau čia gyvenant pirkt waterproof ). Šiaip kaina apie 10, mokėjau su akcija apie 7. Tik šiandien atidarytas ir pabandytas, tai įspūdžiai tokie:
1. Pats tušas pasirodė labai sausas. Nei koks skystumas, nei košė, nieko. Ištraukiau ilginimo šepetėlį, tai net pasimečiau - ar yra ant jo tušo, ar kaip suprast
2. Atskirai šepetėliai kaip ir daro savo darbą - ilginamasis ilgina, bet ne storina, paryškina blakstienas. Suteikiantis apimties pastorina, bet ne taip ryškiai ilgina. Tačiau naudojant juos abu tai man iš viso kažkoks pakankamai natūralių blakstienų vaizdas gaunasi. Jau geriau tada vien ilgint jaučiu, nes bent kažkas kitokio matosi. Arba aš dar nemoku juo naudotis.
3. Jeigu laikui bėgant pasikeis jo konsistencija bei dažymas ir man labiau patiks terliotis su abiem šepetėliais ir matyti efektą, tai bus gerai. Bet jeigu ne ir bus viskas taip pat - neverta pirkti tokio žaidimo. Loreal Million Lashes man tuomet kur kas geresnis (nors irgi vilčių dėjau į jį daug ir gavau ne itin tai, ką tikėjausi gauti; bet all in all Loreal esu patenkinta).
Taigi, kuomet tušas pardavinėjamas su akcija, pritarčiau pirkimui. Pilna kaina - ne, o ir šiaip toms, kurios tikrai neturi laiko žaist ir nori iš vieno šepetėlio gaut viską, ką duoda šis tušas iš abiejų - nerekomenduočiau irgi. Man buvo įdomu pabandyt. Pabandžiau. Sunaudosiu, kol kas, po pirmo bandymo, sakau - nekartojamas.
Na va, išbandžiau Lancome Definicils Precious Cells tušą, tai atsiliepimai mano, sakyčiau, vidutiniški. Dengiasi smagiai, maloniai, blakstienos lieka minkštos. Natūraliai gražiai pailgina, tačiau dengiant reikia pajausti tą ribą, kai šiek tiek per ilgai dažai ir jau metasi gumulėliai, nors dažant šepetėlio nekišu antrą kartą pakabinti tušo. Šiaip visą dieną gražiai atrodo, bet vakare jau radau patrupėjusio po akimis, ko iš DIOR tūšų nėra niekada buvę taip. Taigi man geriausias iki šiol DIORshow ir Estee Lauder(nežinau pavadinimo, bet tokia didelė stora tūbelė). Dar Lancome gavęs drėgmės nubėga, pvz. akims paašarojus jau lieka juoda linija po akim.
kurie is Estee Lauder tusai verti demesio?
turiu Diorshow extase. pats tusas patiko, bet nepagtiko sepetelis. dabar jau ismokau su juo dazytis, bet nepatiko taip, kad dar karta pirkciau.
kas bandet Chanel tusus? koks vertas demesio?
QUOTE(Garbaniukė @ 2012 01 13, 19:20)
turiu Diorshow extase. pats tusas patiko, bet nepagtiko sepetelis. dabar jau ismokau su juo dazytis, bet nepatiko taip, kad dar karta pirkciau.
O kaip gerai, pagaliau apie dior extase išgirdau Aš mačiau tokią rekomendaciją extase tepti ant dior iconic tušo, nes iconic pailgina, o extase labai išstorina. Tai labai norėčiau pabandyti. Iconic turiu, reiks extase gauti nors miniuką...
siaip padengia blakstienas jis graziai... visa beda man sepetely
QUOTE(myglle @ 2012 01 10, 18:47)
Labai ieskau tuso ir niekaip negaliu issirinkti tarp siu.YSL Faux Cils ar Lancome Doll Lashes kuris geresnis???Siuo metu baigineju HR tigrini.
As imciau HR vel nes jie man nerealus, YSL fainuolis, bet sutirsteja net nebaigus viso isnaudot Siuo metu turiu HR Lash Queen Feline Extravaganza ir esu ziauriai patenkinta o antroj vietoj YSL ir Lancome
Dabar naudoju Lancome Doll Lashes, tai man visai neblogas, vakare vienas kitas trupinukas tik buna, pailgina, pastorina blakstienas, bet labai panasiai ta darba atlikdavo ir Hypnose, ir YSL Faux Cils, tik YSL labiau trupejo, o naturalios blakstienos blakstienos pakankamai ilgos tik noretusi, kad ju daugiau butu
QUOTE(Giselle @ 2012 01 14, 00:32)
As imciau HR vel nes jie man nerealus, YSL fainuolis, bet sutirsteja net nebaigus viso isnaudot Siuo metu turiu HR Lash Queen Feline Extravaganza ir esu ziauriai patenkinta o antroj vietoj YSL ir Lancome
HR man turbut patys paciausi, bent visi 'lash queen' variantai, isskyrus 'extravaganza', kuris man labai lipino blakstienas ir netirstejo net laikomas ilgesni laika.... Nors YSL ir Lancome man isvis nepatinka, tai gal ir norai bei poreikiai musu skirtingi.
tai niekas nenaudojat chanelio?