QUOTE(illuminated @ 2012 05 16, 18:17)
Įdomi nuomonė bus. Ir apskritai įdomu dėl BeYu tušų - kaip kokybė, kaip dažo, kokybės-kainos santykis ir etc.
Kaip jau minėjau, Kristianoje konsultantė man jį pasiūlė kaip Diorshow pakaitalą, kuris, jos nuomone, Diorą net pranoksta, o ir kainos skirtumas koks gaunasi visgi, jeigu lyginsime juos
Sakė tušas labai kokybiškas ir visaip kitaip man jį prigyrė, tad susigundžiau, juolab, iš BeYu turiu antakių geliuką, kuris man labai patinka, tad nusprendžiau prigriebti ir tušą.
Testuoju dar tik antrą dieną, bet šį bei tą jau galiu pasakyti
Visų pirma, neblogai tankina ir puikiai atskiria blakstienas. Taip pat ilgina, tačiau neįspūdingai. Šiaip maniau, kad mano Lancome Hypnose Doll Eyes dažo neryškiai ir nepadaro wow blakstienų, bet klydau
Po Lancomo su BeYu jos man kūdokos atrodė pirmą dieną, bet šiaip BeYu man kol kas paliko geresnį įspūdį.
Pliusai:
Gera kaina
Patogus šepetėlis
Nedirgina akių (maniškės labai jautrios)
Gerai iššukuoja blakstienas
Neblogai tankina, kažkiek pailgina
Labai juodas
Gerai riečia (mano blakstienos labai tiesios)
Blakstienos lieka lanksčios ir minkštos, nes man visada tušuose nepatikdavo tas blakstienų kietumas, o čia netyčia radau tokį, kuris jų nekietina
Gražiai atrodo net keli sluoksniai tušo - vakar bandžiau tepti kiek tepasi, kad pasižiūrėčiau kiek max galima išdažyti. Gražiai atrodo net 3 sluoksniai, su ketvirtu jau gaunasi voro kojų efektas.
Blakstienas padaro ryškias, tačiau atrodančias natūraliai. T. y. gaunasi toks įspūdis, kad jos natūraliai juodos, riestos, ilgos, tankios ir pan. Akys neatrodo tarsi padažytos tušu.
Minusai:
Netiks lėliškų blakstienų mėgėjoms, nes teks krauti 3 sluoksnius tušo tokiam efektui išgauti
Lyginant su tuo pačiu Lancome sunkokai nusiplauna. Reikia ne tik vatyte valyti, bet ir prausiant veidą dar pamozoti akis, kad gerai nusiplautų
www.kinokadras.ltGeras kinas, įdomūs faktai, kino aprašai ir pasiūlymai ką žiūrėti kai norisi kažko ypatingo