Įkraunama...
Įkraunama...

Tušai blakstienoms.

QUOTE(egluti @ 2012 05 03, 13:38)
MF Colorie 2000 (geresnio dar neradau)

Labai seniai esu jį naudojusi - priminki, ką jis daro? Man aktualiausia ilginimas, nes tankumo užtenka g.gif
Atsakyti
QUOTE(Everlasting @ 2012 05 03, 18:39)
Labai seniai esu jį naudojusi - priminki, ką jis daro? Man aktualiausia ilginimas, nes tankumo užtenka g.gif

man tai jis nieko daugiau nedaro o tik ilgina lotuliukas.gif
Atsakyti
aš perku riečiamąjį smile.gif na jis toks suteikiantis apimties, man jis daugiau tankina, bet tikrai taip saikingai, ne barbiškai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(egluti @ 2012 05 03, 17:08)
man nuo jo tikrai daugiau blakstienų neišbyrėjo nei paprastai  ax.gif  tikrai geriausias, ką esu radusi, o ir kaina  irnesakyk.gif tik kažkaip neužmačiau ar jų būna rudos spalvos???  g.gif

o vandeniui atparus ir paprastas 2000 calorie skiriasi efektu? nes bent šepetėliai tai skirtingi..
Atsakyti
Ismeginau tris Cover Girl tusus, man visai patiko. Labiausiai tai tankinantis, Lash Blast volume smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mergyna su sijonu @ 2012 05 03, 09:49)
ieskausi kito tuso, storincio- gal turi kas atsiliepimus kuri rinktis is siu pvz?  smile.gif

user posted image

user posted image

Abu isbandyti, bet patiko tik antras. Labai graziai mano blakstienas padazydavo wub.gif Reikes vel isigyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rosea @ 2012 04 30, 13:45)
Sveikos,
ar isbandziusiu si dior new look tusa? Svarbiausia domina ar nebyra po akimis dienos begyje?
user posted image

pati save pacituosiu:) isigijau sita tusa,nenuburejes atlaike puikiausiai visa diena, labai pailgino ir pastorino,sepetelis maziukas pasieke kiekviena blakstiena, galetu tik labiau uzriesti, bet is esmes labai neblogas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rosea: 03 gegužės 2012 - 21:55
Kaip jums sitas MAYBELLINE PULSE PERFECTION , nusipirkau, per Beta LT atrodo, dar neatsiemiau , kaina suviliojo, tongue.gif ar vertas demesio smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neraj: 04 gegužės 2012 - 08:37
QUOTE(rosea @ 2012 05 03, 21:54)
pati save pacituosiu:) isigijau sita tusa,nenuburejes atlaike puikiausiai visa diena, labai pailgino ir pastorino,sepetelis maziukas pasieke kiekviena blakstiena, galetu tik labiau uzriesti, bet is esmes labai neblogas.

man irgi jis labai neblogas: nenubyra, gražiai pastorina, nesuvelia... žodžiu, thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(venus*from*mars @ 2012 05 01, 15:13)
ot velnias  doh.gif  tai kokį dabar pirkti tušą? biggrin.gif

Dar esu naudojus LANCOME hypnose doll eyes, blakstienas gražiai išskleidžia, bet visiškai netankino. Naudojau Chanel tušą (dabar Kristianoje naujiena, su guminiu šepetėliu). Blakstienas patankina, pailgina, tačiau greitai labai baigiasi, mėnesiui vos užtenka. Dabar turiu Shiseido Perfect Mascara Defining Volume, ilgina, tankina, prieš tai pariečiu blakstienas, tai blakstienas išlaiko riestas, bet jį nuvalyti, tai kažkokia problema doh.gif Dabar net nežinau kurį sekantį bandyti.
Atsakyti
As po ilgu ieskojim u atradau savo Nr.1 tusha biggrin.gif tai MF false lashes, jau kokius 5 sunaudojau ir toliau pirksiu tik ji first.gif pailgina,patankina,atskiria, nera koshes,super
Atsakyti
QUOTE(myglle @ 2012 04 26, 21:35)

naujausiu pirkiniu temoje klause atsiliepimo.
tai galiu pasakyti, kad panaudojus viena savaite, nepatinka man jis, blakstienas labai naturales padaro, pailgina, bet ir lipina man labai.neatskite blakstienu.
tai dar kol tempia mano ysl singular dazausi juo,nes tusas labai patinka, atskire blakstienas, kaip veduokles padaro, o paskui HR tigriuka pirksiu vel...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo myglle: 05 gegužės 2012 - 10:15