Naudoju jau kuris laikas ir tiesiog negaliu nepagirti šio tušo čia, padaro ne kietas, bet itin ryškias, atskirtas ir tankias blakstienas
QUOTE(sauleleee_ @ 2012 04 29, 11:54)
kaip tik zadu siomis dienomis tusa pirkti ir niekaip neapsisprendziu koki
Gal kuri bandet Loreal 4D? Temos neseku,atsiprasau jeigu buvo atsiliepimai
Gal kuri bandet Loreal 4D? Temos neseku,atsiprasau jeigu buvo atsiliepimai
galvojau rasiu atsiliepimų...
nu man tai tragedija , o ne tušas.pačioje košejė atrandu begales mažų mažulyčių atplaišėlių plaukelių, iš kur šis gėris .bet pirkau šį tušą kaip NAUJĄ internetu, tai gal pardavėja buvo sugalvojusi atnaujinti tušą, jį pavalant vatos skrituliuku.vienu žo tai š...baisesnio neturėjus, trupėjo, dapylus skysto akių valiklio, nes bandžiau dar gaivint, sėkmingai ištrenktas į konteinerį.
labai patinka Lancome "Hypnose"
QUOTE(rentabili @ 2012 05 02, 20:21)
galvojau rasiu atsiliepimų...
nu man tai tragedija , o ne tušas.pačioje košejė atrandu begales mažų mažulyčių atplaišėlių plaukelių, iš kur šis gėris .bet pirkau šį tušą kaip NAUJĄ internetu, tai gal pardavėja buvo sugalvojusi atnaujinti tušą, jį pavalant vatos skrituliuku.vienu žo tai š...baisesnio neturėjus, trupėjo, dapylus skysto akių valiklio, nes bandžiau dar gaivint, sėkmingai ištrenktas į konteinerį.
Nee jis toks sh... yra as ji pirkau naujuteli is parduotuves, tai tikrai jau baisesnio tuso nesu turejus
Papildyta:
QUOTE(myglle @ 2012 05 02, 17:19)
ir kaip tusas? ar patinka?
Siandien kaip tik ji gavau, bet neisbandziau dar,noriu pirma subaigti HR tigriuka Kai isbandysiu butinai parasysiu
[quote=*moon*,2012 05 02, 21:10]
Nee jis toks sh... yra as ji pirkau naujuteli is parduotuves, tai tikrai jau baisesnio tuso nesu turejus
Papildyta:
o ar pastebėjote tuos plaukelius?kas čia per nesąmonė, ar tik manąjam "gėryje" jų yra?
bet tai pard.kaina turbūt apie kokius 50lt, nu aš gavau žyyyymiai pigiau, bet visvien sunervino.
Papildyta:
o ar pastebėjote tuos plaukelius?kas čia per nesąmonė, ar tik manąjam "gėryje" jų yra?
bet tai pard.kaina turbūt apie kokius 50lt, nu aš gavau žyyyymiai pigiau, bet visvien sunervino.
sunaudojau toki, geri atsiliepimai, storina-ilgina,patogus sepetelis- kaina ir kokybe atitinka. tiek,kad uzdziuvo pakankamai greitai
ieskausi kito tuso, storincio- gal turi kas atsiliepimus kuri rinktis is siu pvz?
ieskausi kito tuso, storincio- gal turi kas atsiliepimus kuri rinktis is siu pvz?
QUOTE(mergyna su sijonu @ 2012 05 03, 10:49)
sunaudojau toki, geri atsiliepimai, storina-ilgina,patogus sepetelis- kaina ir kokybe atitinka. tiek,kad uzdziuvo pakankamai greitai
naudoju šitą loreal volume milion lashes. labai patinka turiu skirtą žalioms akims tai draugė sakė kad akys atrodo žalesnės.. nes pas mane jos su pilku atspalviu viena draugė sako a lindzes isidėjai.. kažkokios sako akys ryškesnės Matosi ant šepetėlio tos žalios dalelės
Įsigijau šitą :
Bent jau man neilgina blakstienų Labai juodas, tankina. Geresnis auksiniame įpakavime
Bent jau man neilgina blakstienų Labai juodas, tankina. Geresnis auksiniame įpakavime
QUOTE(mergyna su sijonu @ 2012 05 03, 10:49)
turiu naują sandėliuke, smalsu išbandyt
QUOTE(Everlasting @ 2012 05 03, 13:30)
man nei vienas iš jų auksinis per mažai storina, nesutvarko mano netvarkingų blakstienų, o juodas per daug apkrauna kažkaip nelabai man Loreal tušai
kaip visada grįžtu prie savo MF Colorie 2000 (geresnio dar neradau) ir laukiu akcijos išbandyti Benefit tušą They're real
QUOTE(Estela_ @ 2012 05 02, 18:36)
Blakstienos nuo jo nebyra?
Na, kad per daug dažnai iškristų tai nepastebėjau, turbūt natūraliai iškrenta, o ne būtent nuo šio tušo. Kadangi manosios blakstienos neįspūdingos, tai kol kas geresnio neatradau nei šis
QUOTE(Bon_Bon. @ 2012 05 03, 15:21)
Na, kad per daug dažnai iškristų tai nepastebėjau, turbūt natūraliai iškrenta, o ne būtent nuo šio tušo. Kadangi manosios blakstienos neįspūdingos, tai kol kas geresnio neatradau nei šis
man nuo jo tikrai daugiau blakstienų neišbyrėjo nei paprastai tikrai geriausias, ką esu radusi, o ir kaina tik kažkaip neužmačiau ar jų būna rudos spalvos???