Įkraunama...
Įkraunama...

Tušai blakstienoms.

QUOTE(SaiMita @ 2012 04 28, 13:32)
aišku, kai bandai "pasirodymui" dažyt - nieko nesigauna  doh.gif  lotuliukas.gif
dažyta vienas sluoksnis  4u.gif

man grazu, patinka , kai blakstienos atrodo lengvos ir neapkrautos 4u.gif
Atsakyti
kaip tik zadu siomis dienomis tusa pirkti ir niekaip neapsisprendziu koki doh.gif
Gal kuri bandet Loreal 4D? Temos neseku,atsiprasau jeigu buvo atsiliepimai 4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(sauleleee_ @ 2012 04 29, 11:54)
kaip tik zadu siomis dienomis tusa pirkti ir niekaip neapsisprendziu koki  doh.gif
Gal kuri bandet Loreal 4D? Temos neseku,atsiprasau jeigu buvo atsiliepimai  4u.gif

user posted image

Turejau as ji, man tai jis tragiskai daze doh.gif doh.gif doh.gif Vienas prasciausiu turetu tusu,man asmeniskai zymiai geresnis Telescopic smile.gif
Atsakyti
Sveikos,
ar isbandziusiu si dior new look tusa? Svarbiausia domina ar nebyra po akimis dienos begyje?
user posted image
Atsakyti
as bandziau, man nebyrejo, bet wow efekto neduoda, labasi naturaliai padazo, bent man 4u.gif
Atsakyti
kokie atsiliepimai apie isadora tušus? sudomino šis naujasis, dar neteko išbandyti tai įdomu kaip jų kokybė smile.gif
ISADORA PRECISION MASCARA
user posted image
Papildyta:
beje, kalbant apie DIOR tušus, tai kuris galėtų būti verčiausias dėmesio? mane kažkaip gundo extase, tik vis neprisiruošiu pirkti, nes jei ir iš jo nesulauksi kažko geresnio, tai būtų gaila pinigėlių doh.gif
Atsakyti
QUOTE(venus*from*mars @ 2012 04 30, 13:15)
kokie atsiliepimai apie isadora tušus? sudomino šis naujasis, dar neteko išbandyti tai įdomu kaip jų kokybė  smile.gif
ISADORA PRECISION MASCARA
user posted image
Papildyta:
beje, kalbant apie  DIOR tušus, tai kuris galėtų būti verčiausias dėmesio? mane kažkaip gundo extase, tik vis neprisiruošiu pirkti, nes jei ir iš jo nesulauksi kažko geresnio, tai būtų gaila pinigėlių  doh.gif

Man extase visiškai nepatiko. Dažė natūraliai.
Atsakyti
QUOTE(pumpuška @ 2012 05 01, 09:21)
Man extase visiškai nepatiko. Dažė natūraliai.

ot velnias doh.gif tai kokį dabar pirkti tušą? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(venus*from*mars @ 2012 05 01, 16:13)
ot velnias  doh.gif  tai kokį dabar pirkti tušą? biggrin.gif

Nu va as irgi apie ji masciau, bet nusipirkau YSL Singulier, nes gera nuolaida jam buvo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(venus*from*mars @ 2012 05 01, 17:13)
ot velnias  doh.gif  tai kokį dabar pirkti tušą? biggrin.gif

Max Factor 2000 calorie biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*moon* @ 2012 05 01, 20:59)
Nu va as irgi apie ji masciau, bet nusipirkau YSL Singulier, nes gera nuolaida jam buvo  4u.gif

ir kaip tusas? ar patinka?
Atsakyti
QUOTE(Bon_Bon. @ 2012 05 02, 14:50)
Max Factor 2000 calorie biggrin.gif

Blakstienos nuo jo nebyra? g.gif
Atsakyti