Įkraunama...
Įkraunama...

Tušai blakstienoms.

Jau kelias dienas bandau YSL faux cills 4u.gif
user posted image

iki šiol mano mylimukas buvo Max Factor 2000 calorie. YSL tikrai maloniai nustebino, dažo iškart gražiai thumbup.gif puikiai išilgina, atsiria, galėtų voooos labiau storint 4u.gif rezultatą išgaunu labai panašų kaip su max factor, tik pliusas tas, kad ideeealiai laikosi visą dieną, niekur nenutrupa ir neištepa thumbup.gif žiūrėsiu kaip ilgai jis man gyvuos, kolkas dedu pliusą thumbup.gif

įkelsiu kokią dieną gal fotoreportažą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*moon* @ 2012 04 27, 10:49)
Tikrai manau kad bus neoriginalus, nes kaina tikrai juokinga  g.gif Man tiesa pasakius butu gaila metyti pinigus ant fufliaku  doh.gif Geriau jau tada koks Max Factor  smile.gif

Nezinau ar cia ta kaina labai skiriasi juokingai nuo
http://www.yslbeauty...default,pd.html
o 30 zalio ir desim svaru tai plius minus 20 litu skirtumas. ir dar priklauso is kur ji gauna juos, jai tarkim is kazkur vogti kaip kad pas mus buna, tai visai naturalu kad uz puse kainos parduoda, taigi manau nebutinai turi buti fuflo...Gi ne parduotuveje perka tam kad e-bay parduotu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daeblack: 27 balandžio 2012 - 19:26
o gal moon zinot kur originala gaut ir kaip??? butu liuks i ateiti, dabar teks fufeliu kuri laika dazytis lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daeblack: 27 balandžio 2012 - 19:49
Praejo gal menesis ar pusantro, o Benefit They're real jau isdziuvo.
ir panaudojus tai Maxfactorai ar Rimmeliai taip pat dazo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(daeblack @ 2012 04 27, 20:49)
o gal moon zinot kur originala gaut ir kaip??? butu liuks i ateiti, dabar teks fufeliu kuri laika dazytis  lotuliukas.gif

E-bay reikia klausti pdavejo, ar daiktas 100% authentic, jei parasys, kad TAIP, o atsius padielka, tada galesit reikalaut $ refund'o mirksiukas.gif Ir meluot neturetu, nes kinieciai labai stradalina del 100% positive feedback mirksiukas.gif

As speju, kad irgi nusipirkau HR ta tigrini padielka, nes mokejau tik 10 svaru, bet man tai visai nieko hihihi.gif tik jau nezinau, ar originala noresiu isbanyti, nes kai besidazydama tuputi istepu virsutinius vokus, l.sunkiai nusivalo, lieka juodos demes doh.gif Bet gal ir originalas toks pats? g.gif

O kas liecia tusu trupejima, tai man ne vienas netrupejo... Gal tik Dior Show liezuvis.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pieva*: 28 balandžio 2012 - 07:51
QUOTE(daeblack @ 2012 04 27, 20:49)
o gal moon zinot kur originala gaut ir kaip??? butu liuks i ateiti, dabar teks fufeliu kuri laika dazytis  lotuliukas.gif

Yra pilna patikimu svetainiu, bet aisku kainos ne po 11 svaru blink.gif Turint omeny jog pardavejas kazkiek uzsideda, o ne uz ta pacia kaina parduoda, tai kokia tada to tuso verte doh.gif Be to pasiskaitytkit neigiamus atsiliepimus, yra keleta zmoniu kurie gavo Fake doh.gif
Atsakyti
QUOTE(SaiMita @ 2012 04 27, 13:45)
Jau kelias dienas bandau YSL faux cills  4u.gif

įkelsiu kokią dieną gal fotoreportažą  4u.gif

blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kucci_kucci @ 2012 04 27, 22:38)
Praejo gal menesis ar pusantro, o Benefit They're real jau isdziuvo.

As tik juos naudoju nuo pernai pavasario. Taciau dazant beveik kasdien, tris menesiu tikrai nesimato nert dziuvimo, o paskui staigiai dziut pradeda.
Bet skaitau kad 3 menesius labai normalus laikas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(myglle @ 2012 04 28, 10:23)

supratau biggrin.gif
pasistengsiu tuoj kąnors sugalvot 4u.gif
Atsakyti
aišku, kai bandai "pasirodymui" dažyt - nieko nesigauna doh.gif lotuliukas.gif
dažyta vienas sluoksnis 4u.gif
user posted image

turiu ir foto, kai dažiau su juo pirmą kartą. Jei ką įžiūrėt eis tik blush2.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(SaiMita @ 2012 04 28, 12:32)

graziai, pati dabar turiu YSL tusa singular, bet tai buvo pirmas mano ir paskutinis ySL tusas.tusas patiko,per greit uzdziuvo verysad.gif
Atsakyti
SaiMita, grazu bigsmile.gif bet tavo blakstienos ir taip grazios, manau dauguma tusu graziai padazo smile.gif
Atsakyti