Įkraunama...
Įkraunama...

Tušai blakstienoms.

QUOTE(jovita25 @ 2012 04 19, 16:12)
Man doll Lancomo kaip ir rasiau ismetas jau po menesio laiko  doh.gif sss paskutinis kitaip neivardinsiu... tepe kose, sulipina ir t.t. tragiskai balkstienos atrodydavo... anksciau turejau klasikini hypnose patikdavo, o dabar siaubingai nusivyliau...

tikra tiesa, turiu ir aš doll eyes, tai kažkokia tragedija - prastai dažo, o dar tas sintetinis rožių kvapelis.. gerai, kad dovanų gavau, nes šitas tušas nevertas nė vieno savo kainos lito.. o dėl hypnose sutinku - tai vienas geresnių naudotų tušų.. o šiaip max factor mano nuomone atitinka kainos ir kokybes santykį..
Atsakyti
QUOTE(Elafonisse @ 2012 04 25, 12:34)
tikra tiesa, turiu ir aš doll eyes, tai kažkokia tragedija - prastai dažo, o dar tas sintetinis rožių kvapelis.. gerai, kad dovanų gavau, nes šitas tušas nevertas nė vieno savo kainos lito.. o dėl hypnose sutinku - tai vienas geresnių naudotų tušų.. o šiaip max factor mano nuomone atitinka kainos ir kokybes santykį..

del kvapelio taip pat sutinku plius prie visko dar ir nubega dienos eigoje doh.gif
gaila pinigu...
dabar mastau ka pirkti
Atsakyti
QUOTE(jovita25 @ 2012 04 25, 12:00)
del kvapelio taip pat sutinku plius prie visko dar ir nubega dienos eigoje  doh.gif
gaila pinigu...
dabar mastau ka pirkti

Jau merginos nebeperku Doll eyes...uzsisakiau YSL everlong is e-bay... sakykit kas gal bandete IKOS stai si tusa??? sepetelis atrodo labai efektyvys wink.gif
http://www.ikos-beau...eliai_ir_tusas/
Atsakyti
QUOTE(MaiYa @ 2012 04 19, 12:39)
Susigundziau nusipirkti Estee Lauder Sumptuous Extreme tusa..

user posted image

Dazo lyg ir graziai bet sepetelis man atrodo kiek per didelis. Taip pat kolkas (gal kol naujas), tepa daug koses, kuri man ne itin patinka.. Gal po kiek laiko apdzius/sumazes tuso ir dazys geriau (tikiuosi). Lygiai taip pat buvo su maxfactor masterpiece.. is pradziu daze su daug koses, veliau po kokio men pamazejo tuso ir daze super graziai (nemegstu perkrautu blakstienu ir ypac sulipusiu).. smile.gif

man šito irgi šepetėlis per didelis, bet pats tušas puikus, man šios firmoj tušia labai patinka nes netrupa.
Tuo pačiu pasidalinsiu apie šį tušą
user posted image
padažo gražiai, vibruojantis jis, galima dienos eigoje ant viršaus tepti jei yra poreikis, vienintelis minusas jo kvapas. kai nusipirkau ir gryžau namo susiruošiau ji gražinti kaip pasenusi, nes man jis pelėsiu smirdi. Bet išbadžiusi ne vienoj parduotuvej supratau kad jis turi specifini kvapą doh.gif
user posted image
ilgai išliekantis tušas, pirkau, nes akys dažnai ašaroja nuo vėjo, saulės ir panašiai tai kad neišmurzintu akių kai pasivalau ašaras smile.gif netrupa, kas man didelis pliusas, jei padažytu tankiau būtu super.

tai tiek apie mano tobulo tušo paieškas smile.gif kol kas tokio neradau
Atsakyti
QUOTE(daeblack @ 2012 04 25, 12:28)
Jau merginos nebeperku Doll eyes...uzsisakiau YSL everlong is e-bay... sakykit kas gal bandete IKOS stai si tusa??? sepetelis atrodo labai efektyvys wink.gif
http://www.ikos-beau...eliai_ir_tusas/

O jus nebijot pirkti per ebay? ten 90% fuflo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*moon* @ 2012 04 25, 14:45)
O jus nebijot pirkti per ebay? ten 90% fuflo  doh.gif

bijau, bet kad ner iseities.LT ju jau nebebus..o ar buna fuflo tokiu kaip originalo nes analogu speteliai tai labai skiriasi sad.gifsad.gif bet daba sunervinote mane sad.gifsad.gifsad.gif kol daba gausiu tai bijosiu, o sakykite kaip zinoti ar originalus ar fufeli jai ir sepeteliai nesiskirs.. g.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daeblack: 25 balandžio 2012 - 15:01
QUOTE(daeblack @ 2012 04 25, 15:54)
bijau, bet kad ner iseities.LT ju jau nebebus..o ar buna fuflo tokiu kaip originalo nes analogu speteliai tai labai skiriasi sad.gifsad.gif bet daba sunervinote mane sad.gifsad.gifsad.gif kol daba gausiu tai bijosiu, o sakykite kaip zinoti ar originalus ar fufeli jai ir sepeteliai nesiskirs.. g.gif  doh.gif

Kad butu aiskiau klausiu, pardavejas Kinietis? Kokia kaina buvo be siuntimo? Gal nuoroda turit, kas aiskiau butu? g.gif
Atsakyti
O kokie atsiliepimai būtų apie Clinique High Impact?
Atsakyti
ar kas turejote Guerlain rechargeable tusa? kaip jis jums?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(*moon* @ 2012 04 25, 16:07)
Kad butu aiskiau klausiu, pardavejas Kinietis? Kokia kaina buvo be siuntimo? Gal nuoroda turit, kas aiskiau butu?  g.gif

Ne cia e-bay uk. VA nuoroda....
http://www.ebay.co.u...=item4164f5b2f1
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daeblack: 25 balandžio 2012 - 20:29
QUOTE(distancija @ 2012 04 25, 19:44)
ar kas turejote Guerlain rechargeable tusa? kaip jis jums?
user posted image

as turiu 4u.gif dabar jį naudoju. šiaip viskas labai gerai, ir gražiai blakstienas atskiria, ir lengva dažytis, ir pailgina, ir pariečia, na bet kaina doh.gif 189 lt. pakeitimas apie 90 lt. Aš manau, kad čia tas vien dėžutė 100 lt kainuoja lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(daeblack @ 2012 04 25, 21:26)

Tikrai manau kad bus neoriginalus, nes kaina tikrai juokinga g.gif Man tiesa pasakius butu gaila metyti pinigus ant fufliaku doh.gif Geriau jau tada koks Max Factor smile.gif
Atsakyti