Man doll Lancomo kaip ir rasiau ismetas jau po menesio laiko sss paskutinis kitaip neivardinsiu... tepe kose, sulipina ir t.t. tragiskai balkstienos atrodydavo... anksciau turejau klasikini hypnose patikdavo, o dabar siaubingai nusivyliau...
Mergytes,gal zinot kas prekiauja kosmetika ir turi YSL tusu? Arba kas prekiauja tiktai jais, veza ar turi is seniau, zodziu labai reikia YSL Everlong juodo,newaterproof, blogiausiu atveju tiks ir tas., zinoma tik originaliais.
pagaliau susiradau ko noriu-LT isparduota..kaip suprantu nebegamins
pagaliau susiradau ko noriu-LT isparduota..kaip suprantu nebegamins
Pagirsiu pigų Flormar tušą,nenutrupa visą dieną,didelis pliusas jam.
15ml kaina tik 8,90,rinkausi iš trijų (tankinantis,ilginantis,vandeniui atsparus)šio variantų vandeniui atsparų:
http://www.flormar.c.......2&markaid=7
15ml kaina tik 8,90,rinkausi iš trijų (tankinantis,ilginantis,vandeniui atsparus)šio variantų vandeniui atsparų:
http://www.flormar.c.......2&markaid=7
Labai norejau vis isbandyti Clinique High Lengths tusa. Ir nusipirkau net nesibandziu. Ir zinokit likau svelniai nustebinta. Man tokie sepeteliai ypac patinka, gal todel ir patiko sis tusas. Ilgina blakstienas kaip ir priklauso labai gerai, jeigu dar taip pat storintu, butu pats tobuliausias tusas pasaulyje taciau uztepus pora trejeta sluoksniu pasistorina ir blakstienos
Zodziu sitas antroje vietoj po Benefit They are real tuso
QUOTE(convict @ 2012 04 22, 12:31)
Labai norejau vis isbandyti Clinique High Lengths tusa. Ir nusipirkau net nesibandziu. Ir zinokit likau svelniai nustebinta. Man tokie sepeteliai ypac patinka, gal todel ir patiko sis tusas. Ilgina blakstienas kaip ir priklauso labai gerai, jeigu dar taip pat storintu, butu pats tobuliausias tusas pasaulyje taciau uztepus pora trejeta sluoksniu pasistorina ir blakstienos
Kur pirkote ir kokia kaina? Turiu Clinique High Imct, tai jis man ir pastorina, ir pailgina. o labiausiai džiaugiuos, kad jis nė kiek netrupa, netepa blakstienų, labai kokybiškas tušas.
likau žiauriai nepatenkinta..
QUOTE(abiga @ 2012 04 22, 13:00)
Kur pirkote ir kokia kaina? Turiu Clinique High Imct, tai jis man ir pastorina, ir pailgina. o labiausiai džiaugiuos, kad jis nė kiek netrupa, netepa blakstienų, labai kokybiškas tušas.
Pirkau sephora parduotuvej, man rodos 15$
QUOTE(abiga @ 2012 04 22, 13:00)
Kaip tik galvoju šį tušą pirkti, tik įdomu, ar bent kiek jis pariečia blakstienas? Nebent jūsų ir taip riestos
QUOTE(rapoja @ 2012 04 17, 09:55)
YSL-blakstienos drėgnos,gražios,leliškos,galima ir antrą kartą tepti,jei noras yra,netrupa,netepa-gėris Didžiulis minusas jam,kad labai greit uždžiūna Esu pirkusi tikrai ne vieną kartą,tai tas sudžiūvimo laikas labai skirtingas.Yra pasisekę,kad gan ilgai išsilaikė neuždžiūvęs,o yra buvę ,kad tikrai gal po trijų dienų uždžiūvo .
YSLir man labai patiko.Lb graziai padazo blakstienas, neuslipina ju, atrodo tokios visos atskiros.Ir kas man svarbiausia-netepa.Tik minusas, kad vakare paakiai pajuode buna, beje as nedazau apatiniu blastienu
Patiko ir ARMANI eyes to kill excess mascara
dazo slapiai, gerai tepasi, blakstienas padaro ilgas, tik jau minusas-labai tepa virsutinius vokus naudoju gal jau antra men tai jau ziuriu susidaro gumuliukai ant sepetelio.....is 10 balu kokius 8 duociau
Armani tušas labai nepatiko,tepa paakius,byra,ir šiap kaip išėjo padažytos blakstienos bendrai nepatiko.