Įkraunama...
Įkraunama...

Tušai blakstienoms.

QUOTE(ELlJA @ 2012 04 13, 15:13)
Aš ir nesuprantu, kas su juo negerai.

o kas su juo gerai? biggrin.gif
tepa siaubingai, trupa. Vos nusipirkus per skystas, sutirštėja ir sudžiūva nė dviem mėnesiam nepraėjus, o dienos eigoj visai dingsta nuo blakstienų doh.gif vienas mano blogiausių, jei ne blogiausias, tušas EVER biggrin.gif
Atsakyti

gal kuri bandet?

http://www.makeupand...er-virtuose.jpg
Atsakyti
QUOTE(SaiMita @ 2012 04 15, 22:59)
o kas su juo gerai?  biggrin.gif
tepa siaubingai, trupa. Vos nusipirkus per skystas, sutirštėja ir sudžiūva nė dviem mėnesiam nepraėjus, o dienos eigoj visai dingsta nuo blakstienų  doh.gif  vienas mano blogiausių, jei ne blogiausias, tušas EVER  biggrin.gif

O man kol kas Doll eyes vienas geriausių unsure.gif
Nuo pirmų dienų gražiai atskiria, košės nekrauna, bet padažo pakankamai, netrupa ir nedingsta. Paašarot teko, bet nei nubėgo, nei blakstienos sulipo.
Sakyčiau, kaip YSL Faux cills, tik kad tas sudžiūva greičiau, nei atsukt suspėji biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zai @ 2012 04 16, 13:13)
O man kol kas Doll eyes vienas geriausių  unsure.gif
Nuo pirmų dienų gražiai atskiria, košės nekrauna, bet padažo pakankamai, netrupa ir nedingsta. Paašarot teko, bet nei nubėgo, nei blakstienos sulipo.
Sakyčiau, kaip YSL Faux cills, tik kad tas sudžiūva greičiau, nei atsukt suspėji  biggrin.gif

Absoliučiai skirtingi tušai.Net nėr ko lygint.Doll-dažo sausai.Antro karto neužtepsi,nes blakstienos jau iš karto styro kietos,nepajudinamos.
YSL-blakstienos drėgnos,gražios,leliškos,galima ir antrą kartą tepti,jei noras yra,netrupa,netepa-gėris wub.gif Didžiulis minusas jam,kad labai greit uždžiūna drinks_cheers.gif Esu pirkusi tikrai ne vieną kartą,tai tas sudžiūvimo laikas labai skirtingas.Yra pasisekę,kad gan ilgai išsilaikė neuždžiūvęs,o yra buvę ,kad tikrai gal po trijų dienų uždžiūvo smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2012 04 17, 09:55)
Absoliučiai skirtingi tušai.Net nėr ko lygint.Doll-dažo sausai.Antro karto neužtepsi,nes blakstienos jau iš karto styro kietos,nepajudinamos.
YSL-blakstienos drėgnos,gražios,leliškos,galima ir antrą kartą tepti,jei noras yra,netrupa,netepa-gėris  wub.gif Didžiulis minusas jam,kad labai greit uždžiūna  drinks_cheers.gif Esu pirkusi tikrai ne vieną  kartą,tai tas sudžiūvimo laikas labai skirtingas.Yra pasisekę,kad gan ilgai išsilaikė neuždžiūvęs,o yra buvę ,kad tikrai gal po trijų dienų uždžiūvo  smile.gif .

Na taip YSL beda, kad labai greit issziuna turejau ju gal kokius 5 visi buvo pirkti UK ir praktiskai po men laiko galima mesti lauk naudosi ji kasdien ar tik keleta kartu, po menesio jis jau gali keliaut i siuksliu deze. O va HR naudoju jau 3 men, tiesa,dazausi ne kasdien ir kaip naujas thumbup.gif
Atsakyti
Nu kazkada gyriau Isadora tusa, nu bet jau pypt pypt, ateinu papeikt dabar doh.gif ... zodziu po gero menesio naudojimo, blakstienos krist pradejo doh.gif , o ir pasidazius nebeatrod taip graziai kaip pradzioj doh.gif ... Zodziu s... ne tusas biggrin.gif , o pradzioj taip dziaugiaus doh.gif Tai va mergaites pasiulykit koki kur tikrai gerai dengia blakstienas yra ryskus pakankamai ir aisku ilgina bei storina, na dar galetu ir riesti biggrin.gif Ir dar ka nors blakstienom atgaivint koki balzama ar serumuka g.gif
Atsakyti
QUOTE(...spinduliukas... @ 2012 04 17, 16:34)
Nu kazkada gyriau Isadora tusa, nu bet jau pypt pypt, ateinu papeikt dabar doh.gif ... zodziu po gero menesio naudojimo, blakstienos krist pradejo doh.gif , o ir pasidazius nebeatrod taip graziai kaip pradzioj doh.gif ... Zodziu s... ne tusas  biggrin.gif , o pradzioj taip dziaugiaus doh.gif  Tai va mergaites pasiulykit koki kur tikrai gerai dengia blakstienas yra ryskus pakankamai ir aisku ilgina bei storina, na dar galetu ir riesti biggrin.gif  Ir dar ka nors blakstienom atgaivint koki balzama ar serumuka g.gif

Ricinu aliejuka rolleyes.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(...spinduliukas... @ 2012 04 17, 17:34)
Nu kazkada gyriau Isadora tusa, nu bet jau pypt pypt, ateinu papeikt dabar doh.gif ... zodziu po gero menesio naudojimo, blakstienos krist pradejo doh.gif , o ir pasidazius nebeatrod taip graziai kaip pradzioj doh.gif ... Zodziu s... ne tusas  biggrin.gif , o pradzioj taip dziaugiaus doh.gif  Tai va mergaites pasiulykit koki kur tikrai gerai dengia blakstienas yra ryskus pakankamai ir aisku ilgina bei storina, na dar galetu ir riesti biggrin.gif  Ir dar ka nors blakstienom atgaivint koki balzama ar serumuka g.gif

O kuris čia toks negeras?

Vakar Sarmoj nugriebiau tokį, taikoma 40% nuolaida šitam ir analogiškam atspariam vandeniui. Šiandien testuoju, kol kas priekaištų neturiu smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2012 04 18, 09:20)
O kuris čia toks negeras?

Vakar Sarmoj nugriebiau tokį, taikoma 40% nuolaida šitam ir analogiškam atspariam vandeniui. Šiandien testuoju, kol kas priekaištų neturiu  smile.gif

user posted image

mano su melunu kamstuku buvo, bet ta pati serija doh.gif ... Is pradziu liux buvo, daze gerai blakstienos ilgos atrode riestos, o dabar jau kiek isbyrejo ir nutrupejo doh.gif ... Jau net MB pamate kai iskart pasidaziau, sako gal tu kita tusa nusipirk doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(...spinduliukas... @ 2012 04 18, 10:44)
mano su melunu kamstuku buvo, bet ta pati serija  doh.gif ... Is pradziu liux buvo, daze gerai blakstienos ilgos atrode riestos, o dabar jau kiek isbyrejo ir nutrupejo  doh.gif ... Jau net MB pamate kai iskart pasidaziau, sako gal tu kita tusa nusipirk doh.gif  biggrin.gif

tai jūsų waterproof, gal formulė agresyvesnė unsure.gif
Atsakyti
Susigundziau nusipirkti Estee Lauder Sumptuous Extreme tusa..

user posted image

Dazo lyg ir graziai bet sepetelis man atrodo kiek per didelis. Taip pat kolkas (gal kol naujas), tepa daug koses, kuri man ne itin patinka.. Gal po kiek laiko apdzius/sumazes tuso ir dazys geriau (tikiuosi). Lygiai taip pat buvo su maxfactor masterpiece.. is pradziu daze su daug koses, veliau po kokio men pamazejo tuso ir daze super graziai (nemegstu perkrautu blakstienu ir ypac sulipusiu).. smile.gif
Atsakyti
Merginos, parekomenduokit kokį tušą, padarantį vėduokliškas, neapkrautas blakstienas.
Atsakyti