Įkraunama...
Įkraunama...

Tušai blakstienoms.

QUOTE(MėlynaUgnis @ 2012 01 06, 01:01)
Ale įdomu kodėl gi taip skiriasi žmonėms..  g.gif Nes man jis kaip tik labai gražiai visas (kad ir "pasivėlusias") blakstienas atskiria, ilgai laikosi. Kiek bandžius esu, ir brangesnių, ir pigesnių, šis labiausiai atitiko ir patiko.  rolleyes.gif

drinks_cheers.gif aš irgi tą Million lashes turiu, pusseserė iš JAV lauktuvių parvežė. Na man jis super thumbup.gif
Atsakyti
Man tai Dior netrupa visai, net patrynus, Estee Lauder, dar rytoj Lancome bandysiu, tai tik poryt galėsiu parašyt, o pigesni tai visi man patrupėdavo, t.y. L'oreal, Max Faktor(ypatingai tepdavo paakius), Isa Dora ir pan. Va, Millon lashes nebandžiau, bet rašo merginos, kad gerai laikosi. Įdomu kitų atsiliepimai g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gražutė: 06 sausio 2012 - 23:33
QUOTE(gražutė @ 2012 01 06, 23:31)
Va, Millon lashes nebandžiau, bet rašo merginos, kad gerai laikosi. Įdomu kitų atsiliepimai g.gif

šiek tiek aptrupa paakiai 4u.gif
Atsakyti
man nei kiek netrupa, nesvarbu, ar pliaupia ar stringa.. mano akys labai jautrios vėjui, saulei, todėl tuoj pat ašaroja, o milion'as nejuda iš vietos (man tai vienas pagrindinių kriterijų) smile.gif
Atsakyti
as dabar naudoju rimmel toki 3-iju efektu tipo, naturaliai tepa, po to daugiau, o po to jau dirbtines daro. Nu siaip geras, bet jei tepu su tuo 3 - kur dirbtines blakstienos nu tai nutrupa baisiai, nuo apatiniu is viso atrodo, nebutu dazyta + paakiu rezultatas - sudauzyta atrodau. Nu neisivaizduoju koks gali netrupet. tiek bandzius atrodo.

doh.gif
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo virdzina: 07 sausio 2012 - 23:42
Man millione lashes kažkas baisaus. doh.gif doh.gif Man atrodo alergizuoja akis beprotiškai, sulipina, neįmanoma atskirt, tikėjausi tankinimo,bet nieko.. Čia antras pirktas, tikėjausi, kad bus geresnis, bet ne ax.gif Ir dar be to trupa baisia. Man visi tušai nerealiai trupa, nežinau ką ir be daryt. Pirmą, nusipirkus tą Loreal tušą, į pačią pabaigą jis visai pradėjo gerai dažyt, tad todėl nutariau įsigyt kitą, bet vis dėlto nee. Ne man jis.
Merginos, gal pasiūlytumėt kokį gerą tušą iš Rimmel, kuris tankintų? Girdėjau gerų atsiliepimų apie Rimmel tušus, tad norėčiau kurį išbandyt, bet man reikia tankinimo. blush2.gif
Atsakyti
Nu va as sakau turiu RIMMEL, tai nieko blatno - trupa ir lipina smile.gif mano melynas toks, 3 skirtingi variantai tipo tepa, va toks:

http://sassisamblog....rio-261x300.jpg
Atsakyti
man loreal volume million lashes nelabai patiko, kazkaip blogai jis padazo blakstienas mano, nubyra, taciau turbut del to, jog paties tuso konstistencija mano blakstienoms netinka. Loreal voluminous pirkau net 3 kartus, nes labai paryskina blakstienas, nesulimpa, tik truputi byra. dabar naudoju bourjois volume glamour max, tai esu labai patenkinta, tik gal sepetelis didokas. Asmeniskai mano blakstienoms labiau tinka tie tusai, kuriose maziau vasko, patarciau renkantis tusa issiaiskint, ar jums tinka dregnesni tusai, ar "sausesni". Kai susiradau atsakyma i si klausima, tai iskart kitaip tusus pradejau rinktis, ne pagal draugiu atsiliepimus ir nebeismetu ir neatiduodu tusus ka tik nupirktus ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Blanche89: 08 sausio 2012 - 13:48
Atnesu atsiliepima, gal kam bus idomu. Gavau dovanu toki Loreal tusa (net nzn ar pas pus LT tokiu yra, nes neperku tokiu tusu). Bet sis pasirode tikrai neblogas, buvau nustebinta bigsmile.gif Sepetelis patogus, ilgas labai, graziai galima pasidazyti visas blakstienas, tikrai labai isilgina ir mano manymu suteikia neblogos apimties. Vakarop kiek patrupa, bet man daugiau ar maziau beveik visi tusai trupa (o dauguma dar ir vokus tepa, nes blakstienos uzsiriete ir juos liecia, bet sis lyg netepa). Bendrai paemus (atsizvelgiant i kaina, nes Loreal tusai nera brangus) tai vertas demesio, kartociau antra karta.
user posted image
Foto pasidazius, aisku, reiktu dar issukuoti blakstienas, bet cia ant greito siandien daziau
user posted image
Atsakyti
gražiai atrodo thumbup.gif bet ir blakstienų daaaaaug, tad nevisoms, manau, taip atrodytų mirksiukas.gif

dėl byrėjimo pasikartosiu - naudokite tušo bazę ir tikrai nebyrės daugelis tušų. Na, nebent LABAI prasti būtų blush2.gif o dėl vaško kiekio tuše visai pritariu - man, pvz, labiausiai ir tinka toks vienas, kur to vaško ir dar cukraus yra - vaizdas super, bėda tik ta, kad kur vaškas ir dar cukrus - tušas išdžiūva greičiau, nei galima įsivaizduoti unsure.gif
Atsakyti
O man patinka Lancome doll eyes. Turėjau 2 paprastus hypnose, tačiau anie nervuodavo, jog palipdydavo blakstienas. Šio smagesnis šepetėlis, nelipdo, ir besidažydama neišsiteplioju vokų. Turbūt ilgesni šereliai man mažiau tinka. Iš tiesų, pritariu kažkurios išsakytai nuomonei, jog dažo subtiliau - labai gražiai atskleidė blakstienų "vėduoklę", parietė, neišstorino vulgariai, juoda spalva intesyvesnė nei bandyto Chanel Inimitable intense. Nors žiemą akys ašaroja, o tušas lengvai nusivalo, tačiau dar nei karto nenubėgo, nenutrupėjo ar neištepė paakių. O jo kvapas wub.gif
Turiu ir Loreal Million lashes - vaizdas įspūdingas, blakstienos atrodo giga didelės, labai pakelia, tačiau per daug storina. Tą ir vadinu vulgariu storinimu biggrin.gif Su antru sluoksniu ima lipinti ir jau turiu ypač atsargiai dažytis.
Išmečiau Dr. Hauschka Volume mascara, nes jau galutinai uždžiūvo. Nepatiko, labai natūralus vaizdelis, bet kažkiek pariečia blakstienas, suteikia joms apimties ir gražiai atskiria. Kasdienai tinka, ypač gerai dažantis ala "no make up make up" smile.gif Kadangi man reikėjo tušo dažančio daugiau nei natūraliai, šis nebus kartojamas.
Atsakyti