Įkraunama...
Įkraunama...

Tušai blakstienoms.

QUOTE(illuminated @ 2012 04 05, 18:59)
Rimtai, o ar įmanoma HR tušų rast kur nors? Klaipėdoj, konkrečiau. Nes kažkaip internetu užsisakyt nė nebandžius, nežinau, nežinau:D

HR tušais Parfumexpress'ai prekiauja Lietuvoje.
Atsakyti
QUOTE(jbs @ 2012 04 12, 20:15)

Jau senai ju ten nemaciau ax.gif
Atsakyti
Parfum24.lt turi turi HR, bet ne visus.
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay @ 2012 04 12, 11:16)
Ir aš sutinku drinks_cheers.gif  Visai nedažo, gaunasi lėlės akys be blakstienų lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(jbs @ 2012 04 12, 20:15)

Pries kelis metus is ten buvau pirkus HR tigrini, vakar praeidama maciau tik lanqome, max factor, o HR nemaciau, kazkaip nepaklausiau, bet jauciu kad nebera ju:(
Atsakyti
QUOTE(Nestyte @ 2012 04 12, 23:49)
Pries kelis metus is ten buvau pirkus HR tigrini, vakar praeidama maciau tik lanqome, max factor, o HR nemaciau, kazkaip nepaklausiau, bet jauciu kad nebera ju:(

Galite pirkti internetu. Jei apie tą patį kalbate...
HR tušai
Atsakyti
Sveikute, mergaitės gal galite patarti 4u.gif Naudoju L'Oréal Volume Million Lashes tusa, rezultatu ir savo blakstienomis kaip jos atrodo pasidazius siuo tusu esu labai patenkinta, taciau yra vienas minusiukas, jis man teplioja paakius verysad.gif Gal yra koks panasus tusas suteikiantis toki, ar panasu efekta kaip L'Oréal Volume Million Lashes ir netepantis paakiu? 4u.gif
Atsakyti
merginos o kodel baisus tusas..Hypnose doll eyes ...sad.gif as taip gundausi ji isigyti labai noreja HR leopardini, bet kazkaip jau perdege g.gif
Papildyta:
QUOTE(Cinamonas* @ 2012 04 13, 10:28)
Sveikute, mergaitės gal galite patarti  4u.gif  Naudoju L'Oréal Volume Million Lashes tusa, rezultatu ir savo blakstienomis kaip jos atrodo pasidazius siuo tusu esu labai patenkinta, taciau yra vienas minusiukas, jis man teplioja paakius  verysad.gif  Gal yra koks panasus tusas suteikiantis toki, ar panasu efekta kaip L'Oréal Volume Million Lashes ir  netepantis paakiu?  4u.gif

MF Fals lash effect man geresni efekta dave nei Loreal;)
Atsakyti
QUOTE(daeblack @ 2012 04 13, 14:36)
merginos o kodel baisus tusas..Hypnose doll eyes ...sad.gif as taip gundausi ji isigyti labai noreja HR leopardini, bet kazkaip jau perdege g.gif
Papildyta:

Aš ir nesuprantu, kas su juo negerai. Man tai jis labai patiko ax.gif Gal bėda ta, kad iš jo labai daug tikimasi, jau vien pavadinimas labai daug žadantis o ir kaina nėra viena mažiausių. g.gif ax.gif
Mano įvertinimas šio tušo yra 8/10. Šiaip vienas geriausių, kuriuos bandžiau, o išbandžius esu tikrai nemažai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*moon* @ 2012 04 12, 18:25)
Kokia jo kaina?

Laba diena, jungiuos ir aš prie jūsų 4u.gif Klausimas ne man, bet atsakysiu. Jei neklystu Diorshow Extase kainuoja apie 107lt. Kristianoj, bet internete yra pigiau.
Atsakyti
QUOTE(ELlJA @ 2012 04 13, 15:13)
Aš ir nesuprantu, kas su juo negerai. Man tai jis labai patiko  ax.gif  Gal bėda ta, kad iš jo labai daug tikimasi, jau vien pavadinimas labai daug žadantis o ir kaina nėra viena mažiausių.  g.gif  ax.gif
Mano įvertinimas šio tušo yra 8/10. Šiaip vienas geriausių, kuriuos bandžiau, o išbandžius esu tikrai nemažai  smile.gif

o kuris geriau, Doll eyes ar HR leoparas g.gif
Papildyta:
QUOTE(daeblack @ 2012 04 13, 16:29)

Ir dar merginos turiu klausima, koks tusas palieka isdziuves blakstienas lankscias, na jo snesudziusta taip lyg kad plasmasines...nezinau kaip ivardinti lotuliukas.gif atrodo paimtums ir nulaustum pusiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(daeblack @ 2012 04 13, 16:32)

HR neesu bandžiusi. Kolegė turėjo, nes labai viena kosmetologė išgyrė, sakė geras, bet ne tiek, kiek buvo išgirtas. Pirma gal bandykit HR, nes jis pigesnis, o kada prie progos pabandysit ir Doll. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ELlJA @ 2012 04 13, 18:28)
HR neesu bandžiusi. Kolegė turėjo, nes labai viena kosmetologė išgyrė, sakė geras, bet ne tiek, kiek buvo išgirtas. Pirma gal bandykit HR, nes jis pigesnis, o kada prie progos pabandysit ir Doll.  smile.gif

del pigumo olialia shop, merginos yra rinkinys uz 91 lita.... blink.gif
o ten originali sakykit, tai kogero jai rinkiniai.... g.gif
ka manote, panos...
http://www.olialiash...gbb6v0qcr5rg2p1
Atsakyti