As tai uz paprasta Hypnose, jis turetu atitikti ir Jusu reikalavimus manau Kiek bandziau vis prie sito griztu karts nuo karto:)Nors dabar labai noreciau pabandyti Helena Rubinstein Glorious[U]:)Bet is tiesu, kazkaip baisu pinigelius metyt, o jei nepatiks...
Bet dabar žiūriu, kad čia yra tas Glorious Rudenį Italijoj ieškojau tai ničniekur neradau šio tušo, paskui kažkas čia SM'e parašė, kad jo nebegamina Tai suprask dabar http://www.la-parfum...roducts_id/7722
Iš HR turėjau tą su gipiūrais - Lash Queen Sexy Blacks (bet nesužavėjo labai), tigrinį Lash Queen Feline Blacks- tikrai geras, Spectacular Extension - nieko gero, labai natūraliai dažė, na ir fantastiškąji Glorious
Jau antra karta isigijau DIOR EXTASE, man geriausias is turetu, o bandziau tikrai nemazai. Idomu tai, kad su tuo extase kartojasi ta pati situacija: pirmas dvi savaites negaliu susidraugauti o veliau jis tampa nerealus, daro leliskas blakstienas pirmo tuso man uzteko beveik pusmeciui, o dazausi kiekviena diena
Jau antra karta isigijau DIOR EXTASE, man geriausias is turetu, o bandziau tikrai nemazai. Idomu tai, kad su tuo extase kartojasi ta pati situacija: pirmas dvi savaites negaliu susidraugauti o veliau jis tampa nerealus, daro leliskas blakstienas pirmo tuso man uzteko beveik pusmeciui, o dazausi kiekviena diena
Rimtai....o as jau susiruosusi ji pirktis..baikit gasdinti Kristianoj teiravausi irgi nieko baisaus apie ji nepasake... Papildyta:
Jauciu tuoj prisiauginsiu ir bus baigta merginos dar klausimas o is to prestizo sakykite jautrioms akims koki tusai tiktu...