Įkraunama...
Įkraunama...

Tušai blakstienoms.

QUOTE(egluti @ 2012 04 11, 11:55)
bandykit per tarpininkes smile.gif  blogiau nebus

Sakau, gal eina kur pačiai parsisiųsti, na kad ir ne iš Amerikos, kad ir iš Anglijos kokios ax.gif Nes nenoriu terliotis per tarpininkes.

SECREAT hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(daeblack @ 2012 04 09, 17:02)
Ar esat kas merginos is parfum 24 uzsisakiusi HR Lash Queen tigriuka smile.gif brukstekit atsiliepimus labai idomu smile.gif

Esu uzsisakius ir sekmingai naudoju iki siol smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nestyte @ 2012 04 11, 10:13)
As tai uz paprasta Hypnose, jis turetu atitikti ir Jusu reikalavimus manau 4u.gif Kiek bandziau vis prie sito griztu karts nuo karto:)Nors dabar labai noreciau pabandyti Helena Rubinstein Glorious[U]:)Bet is tiesu, kazkaip baisu pinigelius metyt, o jei nepatiks...sad.gif

HR Glorious - fantastiškas tušas, bet deja deja jo nebegamina... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay @ 2012 04 11, 18:35)
HR Glorious - fantastiškas tušas, bet deja deja jo nebegamina... verysad.gif

Na va, kaip gaila:(
Atsakyti
Bet dabar žiūriu, kad čia yra tas Glorious blink.gif Rudenį Italijoj ieškojau tai ničniekur neradau šio tušo, paskui kažkas čia SM'e parašė, kad jo nebegamina verysad.gif Tai suprask dabar g.gif
http://www.la-parfum...roducts_id/7722

Iš HR turėjau tą su gipiūrais - Lash Queen Sexy Blacks (bet nesužavėjo labai),
tigrinį Lash Queen Feline Blacks- tikrai geras,
Spectacular Extension - nieko gero, labai natūraliai dažė,
na ir fantastiškąji Glorious wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Chardonnay: 11 balandžio 2012 - 20:02
QUOTE(Dideja @ 2012 04 11, 14:20)
Esu uzsisakius ir sekmingai naudoju iki siol smile.gif

Ir as ji naudoju,jau n-taji . smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nestyte @ 2012 04 10, 16:24)
Hypnose doll eyes man asmeniskai tai labai labai nepatiko. Byrejo, negraziai daze ir neilgai trukus teko ismesti:(Labai juo nusivyliau:(

drinks_cheers.gif
baisus tušas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(SaiMita @ 2012 04 12, 09:27)
drinks_cheers.gif
baisus tušas  doh.gif

Ir aš sutinku drinks_cheers.gif Visai nedažo, gaunasi lėlės akys be blakstienų lotuliukas.gif
Atsakyti
Jau antra karta isigijau DIOR EXTASE, man geriausias is turetu, o bandziau tikrai nemazai. Idomu tai, kad su tuo extase kartojasi ta pati situacija: pirmas dvi savaites negaliu susidraugauti o veliau jis tampa nerealus, daro leliskas blakstienas wub.gif pirmo tuso man uzteko beveik pusmeciui, o dazausi kiekviena diena ax.gif

user posted image
Atsakyti
Nugi merginos ar trit kokiu atsliepimu g.gif

http://2.bp.blogspot...hello kitty.bmp

http://blogs.mccannl...feline-eyes.jpg
Atsakyti
QUOTE(Ernesta23 @ 2012 04 12, 11:20)
Jau antra karta isigijau DIOR EXTASE, man geriausias is turetu, o bandziau tikrai nemazai. Idomu tai, kad su tuo extase kartojasi ta pati situacija: pirmas dvi savaites negaliu susidraugauti o veliau jis tampa nerealus, daro leliskas blakstienas  wub.gif pirmo tuso man uzteko beveik pusmeciui, o dazausi kiekviena diena  ax.gif

user posted image

Kokia jo kaina?
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay @ 2012 04 12, 11:16)
Ir aš sutinku drinks_cheers.gif  Visai nedažo, gaunasi lėlės akys be blakstienų lotuliukas.gif

Rimtai....o as jau susiruosusi ji pirktis..baikit gasdinti Kristianoj teiravausi irgi nieko baisaus apie ji nepasake... blink.gif verysad.gif
Papildyta:
Jauciu tuoj prisiauginsiu ir bus baigta biggrin.gif:D merginos dar klausimas o is to prestizo sakykite jautrioms akims koki tusai tiktu... blush2.gif
Atsakyti