Įkraunama...
Įkraunama...

Tušai blakstienoms.

QUOTE(daeblack @ 2012 04 04, 10:16)
PRITARIU VISISKAI del MF ..Buvo idealus tusas dabar kazkas su juo  negerai:blink:  doh.gif  schmoll.gif
Papildyta:
Merginos, o kuris cia tas YSL taip isgirtas, nes galvoju gal nusipirkti bet nezinau kuri, nes pasikartosiu reik tik tankinancio.Pirko drauge nesenai sake nemazai koses krauna, ar tai tiesa:)

Jei kalba eina apie YSL faux cils, tai jis man visai nepatiko, nors uvo isgirtas. Sudziuvo per dvi savaites, ir baigesi dazymas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Harmonija1983 @ 2012 04 04, 14:36)
Jei kalba eina apie YSL faux cils, tai jis man visai nepatiko, nors uvo isgirtas. Sudziuvo per dvi savaites, ir baigesi dazymas doh.gif

Gal pasenusį nusipirkot, aš beveik pusę metų galiu jį naudoti ir nesudžiūsta.
Atsakyti
QUOTE(Madam Butterfly @ 2012 04 04, 14:42)
gal ilginantį? aš jį turiu, sunkoka dažytis, nes šukos, o ne šepetėlis. Bet tikrai pailgina blakstienas. Šiaip netrupa, netepa paakių, bet manau geresnių yra.

Taip, tą patį. Na, pabandysiu, pamatysim: patiks ar ne. Jau nubidinau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(S@lsa @ 2012 04 03, 21:24)
Ansciau prigyriau Prestige my bigest lashes tusa, tai atnesu nuotrauka. Mane toks dazymas tenkina, daugiau sluoksniu uzdejus galima ir storesnes padaryt. Cia dviem padazyta.  smile.gif

Gražu wub.gif O jūsų natūralios blakstienos turbūt ir taip labai ilgos?
Atsakyti
Nera jos labai ilgos, tokios neisskirtines sakyciau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*moon* @ 2012 04 01, 22:33)
Tigriniai, turejau siuos abu ir abu patiko labai  thumbup.gif
user posted image

O man tas kaireje ('extravaganza') kaip tik nepatiko - kazkoks ziauriai slapias, skystas, lipina blakstienas ir per visa turejimo laika nesikeite. O desinysis, tai pats paciausias visu laiku tusas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Pieva* @ 2012 04 04, 10:10)

Lancome Hypnose patiko labiau, gražiau dažė, geriau naudojosi.

Na, dabar pabandysiu HR tigrinį. Gal čia bus maniškis?  doh.gif Dar draugė siūlo išbandyti Clinique tokį baltoje tūbelėje, bet čia nemačiau apie jį atsiliepimų, tai dvejoju, ar pirkti.

HR tigrinis man daug fainesnis, nei Lancome Hypnose 4u.gif
Ir sepetelis tigrinio man labiau "limpa" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2012 04 05, 11:58)
HR tigrinis man daug fainesnis, nei Lancome Hypnose 4u.gif
Ir sepetelis tigrinio man labiau "limpa" smile.gif

Bet to juodo sepetelis kaip tik atrodo labiau link tankinacio.. g.gif
Planuoju si tusa pirkti kazin ar verta... nezinau sako nepabandzius nesuzinosi bet nesinori pro sona prabandyti kai pabandymai po 70-80 litu doh.gif lotuliukas.gif

o kur siuos tusus parduoda ax.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daeblack: 05 balandžio 2012 - 18:29
QUOTE(daeblack @ 2012 04 05, 19:28)
Bet to juodo sepetelis kaip tik atrodo labiau link tankinacio.. g.gif
Planuoju si tusa pirkti kazin ar verta... nezinau sako nepabandzius nesuzinosi bet nesinori pro sona prabandyti  kai pabandymai po 70-80 litu doh.gif  lotuliukas.gif

o kur siuos tusus parduoda ax.gif  blush2.gif

Tai dar gerai kad 70lt kainuotu,tai griebciau is kart, o ir Lt jo nera doh.gif
Atsakyti
Rimtai, o ar įmanoma HR tušų rast kur nors? Klaipėdoj, konkrečiau. Nes kažkaip internetu užsisakyt nė nebandžius, nežinau, nežinau:D
Atsakyti
Mergaites o tai cia fufelius siulo, ka manot...o tai kaip rimtai juos isigyti... blink.gif
http://www.manodrabu...lakstienu-tusas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daeblack: 05 balandžio 2012 - 19:10
Nuotrauka - viena ir ta pati internetinė, kaina gan juokinga (suprasčiau, žmogus vieną tušą parduoda, nes netiko gal dar kas, tai kaina mažesnė, bet ne "daug naujų" už tokią). Fuflo, manau.
Atsakyti