Įkraunama...
Įkraunama...

Tušai blakstienoms.

QUOTE(InRed @ 2012 04 03, 14:09)
tą dalį atsiliepimo mačiau, bet comep neparašė, ką tušas gero padaro - kiek ryškina, kiek ilgina, kiek storina, todėl ir prašau detalesnio atsiliepimo, jei autorė rastų laiko...

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif rastu biggrin.gif
ryski spalva, pariestos blakstienos, pailgina, nestorina siaip g.gif nelipina jei tuso pertekliu nuvalau nuo sepetelio (vis dar tusas labai sviezias), lelisku blakstienu efekto nesukuria, nors as gal net ir nesistengiu nes man to nereikia, blakstienos ryskios bet pakankamai naturalios atrodo
kol kas man patinka mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Eaglute @ 2011 12 25, 20:51)
Man labiausiai patiko Loreal 4 D , kartą ar dukart perbraukei ir tobulos blakstienos.

Nuostabu, būtinai išbandysiu drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(myglle @ 2012 03 30, 17:22)
kaip tik turejau metra po ranka, tai pasimatavau ir as  biggrin.gif  pasmane irgi net centimetro blakstienos neseke. tik 7 mm kokius.mano manymu 1 cm tai jau ilgos turetu buti blakstienos 4u.gif

Tikrai turėtų ilgos būti... rolleyes.gif
Atsakyti
O as loreal 4D ismeciau... Trupejo TRAGISKAI doh.gif
Atsakyti
QUOTE(revenage @ 2012 04 02, 11:50)
Siandien isbandziau Benefit They're real tusa. Siaip turbut per anksti vertinti, nes man visi tusai kol nauji nepatinka, bet visgi... smile.gif Nusivylus kol kas esu. Sulipino labai blakstienas, voro kojas padare, gumuliuku pilna doh.gif  Prastai issukuoja, nefiksuoja blakstienu... Na bet gana ryskiai padaze (kur nebus ryskiai, kai koses prikrauta doh.gif ) Kazkas panasaus i Mayblelline colossal... Na bet gal kai truputi pastoves prades geriau dazyti... Tikiuosi...  unsure.gif Dabar pamasciau, kad man Loreal Million Lashes, kol buvo visai sviezias, daug graziau daze...

Man po poros savaiciu jau graziau dazo, maziau tepa tuso ant blakstienu smile.gif
Atsakyti
user posted image
Ansciau prigyriau Prestige my bigest lashes tusa, tai atnesu nuotrauka. Mane toks dazymas tenkina, daugiau sluoksniu uzdejus galima ir storesnes padaryt. Cia dviem padazyta. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(S@lsa @ 2012 04 03, 21:24)
user posted image
Ansciau prigyriau Prestige my bigest lashes tusa, tai atnesu nuotrauka. Mane toks dazymas tenkina, daugiau sluoksniu uzdejus galima ir storesnes padaryt. Cia dviem padazyta.  smile.gif

grazu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kucci_kucci @ 2012 04 03, 21:13)
Man po poros savaiciu jau graziau dazo, maziau tepa tuso ant blakstienu smile.gif

Tai su visais tusais beveik taip, retas kuris tik sviezias graziai padazytu, man tip po kokio 5 karto pradeda graziai dazyti smile.gif
Atsakyti
Kas liečia tušus, savo idealaus dar nesusiradau.
ANksčiau toks buvo MF Fals Lashes, bet po to kažkaip sugedo jis...

Esu išbandžiusi Dior Show - nepatiko vissiškai, trupėdavo, prastai dažydavo, o viršutiniai vokai bėgant dienai išsiterliodavo.

Lancome Hypnose Drama irgi ne mano daiktas. Iš pradžių labai plonai dažo, paskui staiga žiūri, kad jau per daug tirštas pasidarė blink.gif Šepetėlis irgi kažkoks ne toks, suvelia.

Lancome Hypnose patiko labiau, gražiau dažė, geriau naudojosi.

Na, dabar pabandysiu HR tigrinį. Gal čia bus maniškis? doh.gif Dar draugė siūlo išbandyti Clinique tokį baltoje tūbelėje, bet čia nemačiau apie jį atsiliepimų, tai dvejoju, ar pirkti.
Atsakyti
QUOTE(Pieva* @ 2012 04 04, 10:10)
Kas liečia tušus, savo idealaus dar nesusiradau.
ANksčiau toks buvo MF Fals Lashes, bet po to kažkaip sugedo jis...
Esu išbandžiusi Dior Show - nepatiko vissiškai, trupėdavo, prastai dažydavo, o viršutiniai vokai bėgant dienai išsiterliodavo.

Lancome Hypnose Drama irgi ne mano daiktas. Iš pradžių labai plonai dažo, paskui staiga žiūri, kad jau per daug tirštas pasidarė  blink.gif Šepetėlis irgi kažkoks ne toks, suvelia.

Lancome Hypnose patiko labiau, gražiau dažė, geriau naudojosi.

Na, dabar pabandysiu HR tigrinį. Gal čia bus maniškis?  doh.gif Dar draugė siūlo išbandyti Clinique tokį baltoje tūbelėje, bet čia nemačiau apie jį atsiliepimų, tai dvejoju, ar pirkti.

PRITARIU VISISKAI del MF ..Buvo idealus tusas dabar kazkas su juo negerai:blink: doh.gif schmoll.gif
Papildyta:
Merginos, o kuris cia tas YSL taip isgirtas, nes galvoju gal nusipirkti bet nezinau kuri, nes pasikartosiu reik tik tankinancio.Pirko drauge nesenai sake nemazai koses krauna, ar tai tiesa:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daeblack: 04 balandžio 2012 - 10:10
QUOTE(daeblack @ 2012 04 04, 10:16)
PRITARIU VISISKAI del MF ..Buvo idealus tusas dabar kazkas su juo  negerai:blink:  doh.gif  schmoll.gif

Na o as, pamaciusi ta foto virsuje, jau buvau susiruosusi pirkti ta MF doh.gif
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2012 04 04, 11:55)
Na o as, pamaciusi ta foto virsuje, jau buvau susiruosusi pirkti ta MF doh.gif

O as ji naudoju ilga laika, ir visai man jis nepasikeite smile.gif Taip ir liko pats geriausias tusas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pieva* @ 2012 04 04, 09:10)
Dar draugė siūlo išbandyti Clinique tokį baltoje tūbelėje, bet čia nemačiau apie jį atsiliepimų, tai dvejoju, ar pirkti.

gal ilginantį? aš jį turiu, sunkoka dažytis, nes šukos, o ne šepetėlis. Bet tikrai pailgina blakstienas. Šiaip netrupa, netepa paakių, bet manau geresnių yra.
Atsakyti