Įkraunama...
Įkraunama...

Tušai blakstienoms.

QUOTE(FoxLady @ 2012 03 30, 13:47)
O as labai noreciau, kad is mano 1cm ilgumo blakstienos, koks nors tusas padarytu nors 1,5cm, bet turbut logiskai tai irgi nelabai imanoma? biggrin.gif
Man tusas jas tik paryskina, pastorina ir "pakelia" (neuzriecia nes net nera ka riesti doh.gif )
Papildyta:
Ka tik paziurejau i liniuote tai gerokai pasiilginau, nebus net 1cm biggrin.gif  verysad.gif

kaip tik turejau metra po ranka, tai pasimatavau ir as biggrin.gif pasmane irgi net centimetro blakstienos neseke. tik 7 mm kokius.mano manymu 1 cm tai jau ilgos turetu buti blakstienos 4u.gif
Atsakyti
Siandien nusipirkau Estee Lauder Sumptuous Extreme, ziuresim kaip dazys wink.gif Nors ilgai dvejojau tarp Clinique / Lancome ir sito.. bet parduotuveje kazkaip sita labiau ikalbejo pirkti.. ax.gif
Atsakyti
As ir pasimatavau biggrin.gif , ilgiausios siekia siek virs 1 cm. Bet kadangi visiskai neriestos, tiesios, tai graziai atrodo tik kai uzsimerkiu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Tibė @ 2012 03 29, 23:18)
Atėjau pagirti. Tik nusipirkus jau buvau pradėjus keiksnoti, nes buvo labai skystas ir lipino blakstienas labai, be to,  dienos pabaigoje pradėjo trupėti  doh.gif  O dabar padžiuvo, ir labai gražiai dažo. http://www.examiner...._mascara(1).jpg

Man irgi su Prestige'o tušu lygiai tas pats- kažkokia mistika biggrin.gif Iš pradžių matyt buvo labai šviežias ir trupėjo, dabar - nebe, nors dažo tai nekažką, norisi ryškiau ax.gif

Mano toks:

My Blackest Lashes
user posted image

Šiaip tai neblogas, už Maybelline prieš tai turėtą (Collosal 100% black) žyyymiai geriau, anas buvo tragedija ...

O šiaip tai turbūt vėl grįšiu prie MF, konkrečiau tai- Masterpiece Max - geriausias kokį teko turėti, jokie Chaneliai, YSL ar Dior man jo nepralenkė..
Atsakyti
QUOTE(comep @ 2012 03 28, 13:16)
nuo vakar bandysiu draugauti su situ...
prie tokiu sepeteliu pereiti po guminuku - sunkoka, teko pasiterlinti siandien ryte.. lauksiu kol patirstes

user posted image

Labai lauksiu atsiliepimų - vakar irgi pavarčiau pakuotę, patiko šepetėlis, galvoju, tokiu plonučiu turėtų būti patogu dažytis/riesti, bet nzn g.gif tai parašykite, jei nesunku,kaip ten naudojasi - storina? Ilgina? ryškus? nebyra?

o dar mane domina Clinique High Definition - kas naudojo ir kokie atsiliepimai? g.gif

ir dar - merginos, kuo šukuojate blakstes? Tuo plastmasiniu šepetuku "šukutėmis"?
Atsakyti
QUOTE(InRed @ 2012 04 01, 19:52)
Labai lauksiu atsiliepimų - vakar irgi pavarčiau pakuotę, patiko šepetėlis, galvoju, tokiu plonučiu turėtų būti patogu dažytis/riesti, bet nzn g.gif tai parašykite, jei nesunku,kaip ten naudojasi - storina? Ilgina? ryškus? nebyra?

o dar mane domina Clinique High Definition - kas naudojo ir kokie atsiliepimai? g.gif

ir dar - merginos, kuo šukuojate blakstes? Tuo plastmasiniu šepetuku "šukutėmis"?

man tos sukos ne velnio neissukuoja schmoll.gif as naudojuos sepetuku nuo pasibaigusio tuso tongue.gif labai graziai atskiria mirksiukas.gif
Atsakyti

Turiu klausima - ar man atrodo, ar isties Dior tusai sausesne, jei lygint su YSL 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(InRed @ 2012 04 01, 19:52)

Praeitam puslapyje rašė:

QUOTE(comep @ 2012 03 29, 12:39)
tenka pavargti kol pasidazau, nes labai jau svieziena  biggrin.gif
netrupa, netepa  schmoll.gif  valio - nealergizuoja, man tas laaaaaabai svarbu, o nuvalyt kiek sunkiau, nei tarkime MF tusus, bet siaip kolkas be minusu wink.gif
aha - sarmoje

O šukuoju su tokiom šukutėm - seno tušo šepetėliu. Jos gerokai smulkesnės ir tankesnės už tas atskirai parduodamas.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amarcord: 01 balandžio 2012 - 21:24
QUOTE(Solen @ 2012 03 28, 17:38)
pasiziurejau parduotuvej, kad Helena Rubinstein Lash Queen yra keliu rusiu,tai kuris is ju geriausias g.gif

Tigriniai, turejau siuos abu ir abu patiko labai thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
Siandien isbandziau Benefit They're real tusa. Siaip turbut per anksti vertinti, nes man visi tusai kol nauji nepatinka, bet visgi... smile.gif Nusivylus kol kas esu. Sulipino labai blakstienas, voro kojas padare, gumuliuku pilna doh.gif Prastai issukuoja, nefiksuoja blakstienu... Na bet gana ryskiai padaze (kur nebus ryskiai, kai koses prikrauta doh.gif ) Kazkas panasaus i Mayblelline colossal... Na bet gal kai truputi pastoves prades geriau dazyti... Tikiuosi... unsure.gif Dabar pamasciau, kad man Loreal Million Lashes, kol buvo visai sviezias, daug graziau daze...
Atsakyti
aciu 4u.gif ,*moon*
Atsakyti
tą dalį atsiliepimo mačiau, bet comep neparašė, ką tušas gero padaro - kiek ryškina, kiek ilgina, kiek storina, todėl ir prašau detalesnio atsiliepimo, jei autorė rastų laiko...
Atsakyti