Įkraunama...
Įkraunama...

Tušai blakstienoms.

QUOTE(Jovita23 @ 2012 03 29, 09:14)
O kurioj Lt parduotuvej ju yra pirkti?

Gal turejo omeny internetinej parduotuvej LT smile.gif
As siunciau sau is parfum24.lt
Atsakyti
QUOTE(comep @ 2012 03 28, 14:16)
nuo vakar bandysiu draugauti su situ...
prie tokiu sepeteliu pereiti po guminuku - sunkoka, teko pasiterlinti siandien ryte.. lauksiu kol patirstes

Nu ir kaip? Netrupa, netepa paakių, nealergizuoja, lengvai nusivalo? Va kiek klausimų biggrin.gif Sarmoj pirkot?

Bandau Isadora Big Bold Mascara, nu... tragedija doh.gif Lipina, trupa, tepa paakius, bet vakare laaabai sunkiai nusiplauna. Šepetėlis neatskiria blakstienų. Šiandien mėginau su kitokiu šepetukų pasidažyti, tai atrodo geriau, bet vien vargas vakare bandant nuvalyti šitą tušą ko vertas schmoll.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2012 03 29, 10:55)
Nu ir kaip? Netrupa, netepa paakių, nealergizuoja, lengvai nusivalo? Va kiek klausimų biggrin.gif Sarmoj pirkot?

tenka pavargti kol pasidazau, nes labai jau svieziena biggrin.gif
netrupa, netepa schmoll.gif valio - nealergizuoja, man tas laaaaaabai svarbu, o nuvalyt kiek sunkiau, nei tarkime MF tusus, bet siaip kolkas be minusu wink.gif
aha - sarmoje
Atsakyti
QUOTE(miyako @ 2012 03 29, 08:51)
Merginos, o kuo skiriasi senasis Maybelline Volum'express OneByOne nuo naujojo ??

QUOTE(comep @ 2012 03 29, 09:25)
sepeteliu  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
o siaip sitas man dienos begyje trupa...

Tikrai ne sepeteliu.. ax.gif Naujasis yra super juodas ...Sepetelis toks pats mirksiukas.gif
Atsakyti
Merginos, jai nemaciau atsiprasau, o gal kurios zinote kaip M.A.C. tusai ar geri, man reikia tik tankinancio ir nelipinancio kuo daugiau sluoksniu tuo tankesnes kad butu.Naudodavau Max factor fals lash effect bet kazko sugedo, kazkas nebegerai su juo, ir greit isdziusta ir nebedazo taip kaip dazydavo sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Elija* @ 2012 03 29, 12:16)
Tikrai ne sepeteliu..  ax.gif Naujasis yra super juodas ...Sepetelis toks pats  mirksiukas.gif

as ten ne taip perskaiciau o pakeisti posta buvo per velu, ai galvoju... biggrin.gif

QUOTE(daeblack @ 2012 03 29, 15:33)
Merginos, jai nemaciau atsiprasau, o gal kurios zinote kaip M.A.C. tusai ar geri, man reikia tik tankinancio ir nelipinancio kuo daugiau sluoksniu tuo tankesnes kad butu.Naudodavau Max factor fals lash effect bet kazko sugedo, kazkas nebegerai su juo, ir greit isdziusta ir nebedazo taip kaip dazydavo sad.gif

esu turejusi mac tusa, tai man nepatiko schmoll.gif is UK lauktuve buvau gavusi... man veldavo blakstienas
Atsakyti
QUOTE(comep @ 2012 03 29, 16:58)
as ten ne taip perskaiciau o pakeisti posta buvo per velu, ai galvoju...  biggrin.gif
esu turejusi mac tusa, tai man nepatiko  schmoll.gif  is UK lauktuve buvau gavusi... man veldavo blakstienas

Aciu 4u.gif nezinau tada ka pirktis.. sad.gif
Atsakyti
Naudoju dbr naująjį bourjois volume glamour.Nu visai neprilipo schmoll.gif ,trupa labai ir blakstienas lipina nors ir išukuoju su šukelėm unsure.gif
Atsakyti
Atėjau pagirti. Tik nusipirkus jau buvau pradėjus keiksnoti, nes buvo labai skystas ir lipino blakstienas labai, be to, dienos pabaigoje pradėjo trupėti doh.gif O dabar padžiuvo, ir labai gražiai dažo. Ir kaip ir nebetrupa, nežinau, kas čia per stebuklas biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Sveikos,

gal kuri bande CLARINS tusus? ax.gif nezinau kuris geresnis
Atsakyti
QUOTE(daeblack @ 2012 03 29, 15:33)
kuo daugiau sluoksniu tuo tankesnes kad butu

O kaip logiskai tai imanoma? Na, pvz. yra 10 blakstienu,tai kaip imanoma jas paverst i 20 ar 30? biggrin.gif Suprantu, kad tusas gali is 10 nekokiu padaryti 10 ispudingu.
Atsakyti
O as labai noreciau, kad is mano 1cm ilgumo blakstienos, koks nors tusas padarytu nors 1,5cm, bet turbut logiskai tai irgi nelabai imanoma? biggrin.gif
Man tusas jas tik paryskina, pastorina ir "pakelia" (neuzriecia nes net nera ka riesti doh.gif )
Papildyta:
Ka tik paziurejau i liniuote tai gerokai pasiilginau, nebus net 1cm biggrin.gif verysad.gif
Atsakyti