Įkraunama...
Įkraunama...

Tušai blakstienoms.

nuo vakar bandysiu draugauti su situ...
prie tokiu sepeteliu pereiti po guminuku - sunkoka, teko pasiterlinti siandien ryte.. lauksiu kol patirstes

user posted image
Atsakyti
kazkuri mergaite prase parodyti, kaip atrodo blakstienos su Benefit they are real tusu.
naturalios blush2.gif
user posted image
Benefit they are real vienas sluoksnis. ilgiau panaudojus pasirode kad tusas tikrai ''riebokas'' ir apkrauna blakstienas.reik moketi dazytis, jei neismoksiu,tai nekartosiu daugiau tuso nekartosiu biggrin.gif
user posted image
o cia dar nuo seniau radau nuotrauka, su MaxFactor 2000 man rodos. tik paskutines blakstienos uzsikreivojusios kazkaip biggrin.gif na bet matyti,kad tikrai ilgina.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(kucci_kucci @ 2012 03 28, 15:04)
Benefit they are real
MaxFactor 2000

Benefit neįpatingai-atrodo paliesi blakstienas ir nuluš-tokios per daug apkrautos.
Su MF labai gražu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kucci_kucci @ 2012 03 28, 15:04)
kazkuri mergaite prase parodyti, kaip atrodo blakstienos su Benefit they are real tusu.

as prasiau smile.gif aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mrs.mama @ 2012 03 28, 15:24)
Benefit neįpatingai-atrodo paliesi blakstienas ir nuluš-tokios per daug apkrautos.
Su MF labai gražu ax.gif

nulusti tai nenulus biggrin.gif tik kad apkrauna blakstienas,dar nespejus ne suformuoti ju.dar gerai, kad nenubyra... na gal dar kai padzius jis bus geriau.
o MF tai tikrai, kai foto radau, galvoju visai grazu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kucci_kucci: 28 kovo 2012 - 15:39
Hei merginos, as su tokiu klausimuku, nezinau kur klausti kitur biggrin.gif Ar yra koks skaidrus tusas kuris fiksuotu blakstienas g.gif Na mano siaip nera trumpos bet jos tiesios, va kai su rietikliu uzsirieciu tada anos tokios grazios buna, atrodo galeciau net nedazyt, nes pakankamai tamsios.... plius vasara ateina.... Tai va jei nepatepu su tusu, tas rietimas isbuna max 30 min.. sad.gif Tai gal sakau koks skaidrus yra fiksuojantis g.gif Aciu uz atsakymus !!!!!
Atsakyti
o as dabar naudoju avon supershock,atskiria idealiai,nelipina,pabrezia-na idealu mano blakstienoms thumbup.gif turiu rimmel Volume flash X10,bet toks ispudis,kad dazytis nemoku lotuliukas.gif perdaug ant sepetuko,nuvalyt neina,perskystas,apsunkina blakstienas,brrr blink.gif o pirmas buvo maxfactor lash extension effect,tai sitas irgi vienas is geriausiu mano blakstienoms thumbup.gif
Atsakyti
pasiziurejau parduotuvej, kad Helena Rubinstein Lash Queen yra keliu rusiu,tai kuris is ju geriausias g.gif
Atsakyti
QUOTE(Solen @ 2012 03 28, 18:38)
pasiziurejau parduotuvej, kad Helena Rubinstein Lash Queen yra keliu rusiu,tai kuris is ju geriausias g.gif

O kurioj Lt parduotuvej ju yra pirkti?
Atsakyti
Merginos, o kuo skiriasi senasis Maybelline Volum'express OneByOne nuo naujojo ?? user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo miyako: 29 kovo 2012 - 08:51
QUOTE(miyako @ 2012 03 29, 08:51)
Merginos, o kuo skiriasi senasis Maybelline Volum'express OneByOne nuo naujojo ?? user posted image

sepeteliu biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
o siaip sitas man dienos begyje trupa...
Atsakyti
QUOTE(comep @ 2012 03 29, 10:25)
sepeteliu  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
o siaip sitas man dienos begyje trupa...

Sita senaji as kazkada is smalsumo nusipirkau. Pradzioj visai nepatiko, nes pripratau prie kitokio sepetelio, prie kitokios apimties, bet paskui pamilau si tusa. ir vakar nusipirkau naujaji. DAR neprasukau, todel ir klausiu, kuo skiriasi jie..neprasukau, nes turiu dar 2 gerus tushus...kazkaip nesinori trumpint galiojimo laika..
O sis man trupejo, kai jau pradejo sent. Po kokiu 2-3 menesiu,kai pradejo graziai dazyt pagaliau, tai ir atsirado problemu su nutrupejimu..
Atsakyti