Įkraunama...
Įkraunama...

Tušai blakstienoms.

tai jo as del to ir paklausiau, nes cia daug kas rase , kad ale krenta nuo maxfactor, as pati nusipirkau dabar maxfactor tai tikiuos sekmingai naudosiu 4u.gif
Atsakyti
Cia nepabandzius nesuzinosi, vienom krenta kitom - ne. Man nuo maxfactoriaus krito ir ziauriai gaila, nes tusas labai patiko sad.gif Ji naudojant beveik kiekviena vakara valant isbyredavo po 1 ar 2 blakstienas is kiekvienos akies. Po keliu savaiciu atsirado tarpai tarp blakstienu, tai jau ir nepasidazydavo graziai, nes neliko ka dazyti sad.gif Po kazkurio laiko daviau jam antra sansa ir vel viskas kartojosi doh.gif Dabar is vis menesi laiko blakstienu nedazau, tai iskrenta per savaite viena kokia tik. Tai va, kas naudoja ji ir nekrenta blakstienos ir naudokit ir dziaukites, nes jei kristu, tikrai pastebetumet.
Atsakyti
Na pora menesiu max factor naudojant manau nieko nepastebesit dauguma,bet as naudojau max factor tusus viena po kito kokius metus, nes man jie patys geriausi, tai paskutiniu metu pastebejau ziauru blakstienu kritima.Ne tik valant,ar patrinant akis ranka,bet net per treniruotes ant kilimelio rasdavau savo blakstiena vis, pradejo matytis tarpai platus tarp blakstienu ir t.t Dabar jau antra menesi naudoju Dior ir Golden Rose tusus iskrentanciu blakstienu nebematau.
Atsakyti
as naudoju ysl singular ir man kiekviena, o gal ir kas antra vakara valant akis iskrenta po 1-2 blakstienas. bet nemanau kad nuo tuso g.gif
Atsakyti
QUOTE(mmmune @ 2012 03 23, 12:35)
Paskutinis mano įsigytas tušas štai šis:
user posted image
Labai patiko  thumbup.gif Tiesa, aš mėgstu tušus tik su guminiais šepetėliai, kam tas nepatinka, įtariu, kad ir tušas nepatiks  tongue.gif

Si tusa rimi pirkau visai neseniai , susigundziau todel, nes buvo gera kaina. Antra karta tokio tikrai nepirkciau, kazkoks nesusipratimas, sepetelis, kad guminis viskas ok, bet, kad jis toks nepatogus dazanta tai negalvojau, ziauriai didelis ir pan. Ir aplamai pati tuso mase man nepatiko, nei ten pailgino nei pastorino. Nebent ten n kartu reikia tepti, kad gerai matytusi. Zodziu man jis nepatiko. doh.gif
Atsakyti
mano ysl singular po 1,5 menesio jau gumuliukais pradejo dazyti,dziuvsta. tai as siandiena i ji 2 lasus akiu lasu ilasinau ir ka! vel dazo biggrin.gif
O jus ar kas nors taip bandete?gal kas naudojate koki kita buda?
Atsakyti
kad iškrenta viena dvi blakstienos per dieną, tai nemanau, kad kažkas blogo. man atrodo, tai normalu. lygiai taip kaip ir plaukai šukuojantis iškrenta, bet tik dėl to, kad plaukas irgi turi savo gyvenimo laiką g.gif
nuo MF man blakstienos daugiau nei įprasta nekrito schmoll.gif
Atsakyti
Man nuo max factor blakstienos nekrenta.Labi labai labai aptinka maxfactor 2000 calories,su riestu sepeteliu.Tobulas jis man 4u.gif
Atsakyti
Na kas gali pasiulyti tusa,kuris netepa paakiu,man visi tepa,nors visokiu bandziau, tiek Lancome,tiek YSL, MF ir.t.t.
O tai jau galvoju vel blakstienas prisiauginti,kad nereiketu pergyventi issitepus paakius esu , ar ne doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo angelute: 27 kovo 2012 - 16:15
QUOTE(angelute @ 2012 03 27, 16:14)
Na kas gali pasiulyti tusa,kuris netepa paakiu,man visi tepa,nors visokiu bandziau, tiek Lancome,tiek YSL, MF ir.t.t.
O tai jau galvoju vel blakstienas prisiauginti,kad nereiketu pergyventi issitepus paakius esu , ar ne doh.gif

Ar nepagalvojot, kad tusai jums paakius gali tepti del priemoniu, kurias naudojate veidui? gal naudojate koki paakiu, ar siaip krema, kuris gali buti to priezastimi smile.gif pati esu pastebejusi, kad pries dazantis geriau nieko riebaus netepti, nes tada tusai gali tepti paakius, bent jau man yra taip buve unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(angelute @ 2012 03 27, 18:14)

Neprisiauginekit blakstienu, nuosirdziai patariu, gailesites, nes po to prarasit visas blakstienas smile.gif O as kazkaip nezinau, neturiu jokiu problemu del to, kad tusas tema paaikius ar kad byra g.gif Gal tikrai cia nuo kokiu naudojamu priemoniu gali buti, ar nuo kokio kremo....
Atsakyti
Supratau, mano paakiu kremas riebus,matyt nuo to riebumo viskas ir ,,isplaukia" smile.gif
Atsakyti