Įkraunama...
Įkraunama...

Tušai blakstienoms.

QUOTE(GammaOrionis @ 2012 03 22, 15:35)
dabar naudoju Bourjois volume glamour, patinka, kad blakstienas puikiai atskiria, nededa per daug košės, blakstienos atrodo natūraliai. neišeis pasidaryti barbiškų blakstienų, bet kasdienai kaip tik.

Man sitas tusas visai nepatiko, vos vos paspalvodavo blakstienas, bet nei graziai atskirdavo, nei kazkuo ypatingu nepasizymejo. Antra karta nepirkciau schmoll.gif
Atsakyti
Paskutinis mano įsigytas tušas štai šis:
user posted image
Labai patiko thumbup.gif Tiesa, aš mėgstu tušus tik su guminiais šepetėliai, kam tas nepatinka, įtariu, kad ir tušas nepatiks tongue.gif
Atsakyti
Saulės-siela, aš kaip dabar "pasėdusi" ant Dior Iconin, noriu paklausti, kuo tas Isadora, kur aprašėt, jį lenkia? g.gif
Atsakyti
QUOTE(InRed @ 2012 03 23, 18:12)
Saulės-siela, aš kaip dabar "pasėdusi" ant Dior Iconin, noriu paklausti, kuo tas Isadora, kur aprašėt, jį lenkia? g.gif

na iconicas man irgi patinka,nes labai graziai atskiria,bet.. man jis nepadaro dirbtiniu blakstienu efekto,o sis padaro labai greitai ir efektyviai smile.gif todel ir patiko labiau..
beje,po keliu kartu emiau pastebet,kad isadoroje daug "kosytes" pasikabina ant sepetelio,tai jei tai nepatinka,gali ir nepatikt tas tusas,nes siek tiek apkrauna blakstienas,bet as jas prasukuoju ir "vualia":)
o iconic geras,ypac tuo,kad man visiskai nelipina,bet beabejo,reikia ziuret kokio efekto norima pasiekt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2011 12 27, 21:04)
Esu patenkinta naujuoju MF  False lash Effect Fusion, naudoju neilgai, bet kolkas labai patinka.Blakstienos mano foto puikiai matos, kokios, nei tankios, nei ilgos smile.gif Neima daug košės, lengvai nusivalo, nebyra. Tepta 2 geri sluoksniai.
user posted image

Tikrai labai gražiai atrodo thumbup.gif . Kokia šio tušo kaina? g.gif
Papildyta:
QUOTE(mmmune @ 2012 03 23, 13:35)
Paskutinis mano įsigytas tušas štai šis:
user posted image
Labai patiko  thumbup.gif Tiesa, aš mėgstu tušus tik su guminiais šepetėliai, kam tas nepatinka, įtariu, kad ir tušas nepatiks  tongue.gif

Laaaaabai puikus tušas tikrai wub.gif , geriausias iš mano naudotų drinks_cheers.gif wub.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(lauryna @ 2012 03 21, 13:09)
Antra diena kaip naudoju populiaruji Covergirl tusa. Na normalus toks, pailgina, gerai uzriecia, nelipina ir netepa. Kol kas nesigailiu. smile.gif
user posted image

Puiku, reikės įsigyti gal rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(GammaOrionis @ 2012 03 22, 14:35)
dabar naudoju Bourjois volume glamour, patinka, kad blakstienas puikiai atskiria, nededa per daug košės, blakstienos atrodo natūraliai. neišeis pasidaryti barbiškų blakstienų, bet kasdienai kaip tik.

Aišku, nereikia turbūt tokių ''barbiškų'' blakstienų smile.gif pritariu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Cekava @ 2012 03 20, 15:10)
Maybeline "Falshe wimpern" su kvarbatka nupiešta ant kampštuko - pats pačiausias  thumbup.gif

Nežinau, nuo jo mano vos ne visos blakstienos nubyrėjo verysad.gif . Ne man turbūt schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(irisas @ 2012 03 20, 20:40)
Matau Italijoj gyvenat smile.gif Aš iš ten neseniai grįžau su puikiu pirkiniu KIKO tušu, nu man labai labai patiko  thumbup.gif O dar tooookia kaina, tikrai nesitikėjau  thumbup.gif Dar nusipirkau pagrindą prieš tušą, bet gal jis labiau tinka vakariniam makiažui  g.gif
user posted image
šitas tušas smile.gif

Atrodo visai nieko lotuliukas.gif
Atsakyti
user posted image

Jau sunku butu suskaiciuot, kelintas doh.gif . Kart nuo karto vis pabandau koki kita, bet ne, esu , pasirodo, tik jam vienam istikima, nes butent jis tas vietintelis ir gerausias biggrin.gif
Atsakyti
o nebyra blakstienos tau nuo jo?
Atsakyti
Palieku atsiliepimą apie mane nustebinusį tušą GOSH Metal Grey blink.gifuser posted image
Pats tušas atrodo pilkas, vos ne baltas, kažkoks blizgus. Kai užtepiau, jis atrodė visai juodas tik vos vos su pilku atspalviu kai žiūri iš šono bigsmile.gif Atrodo tikrai įdomiai. Gražiai iššukuoja, pailgina, labai nustebino gerąja prasme thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(shemsa @ 2012 03 24, 14:31)
o nebyra blakstienos tau nuo jo?

blink.gif Jetau, baikit gasdinti, o ka, turetu blink.gif ?
Atsakyti
QUOTE(micra @ 2012 03 24, 18:37)
blink.gif Jetau, baikit gasdinti, o ka, turetu blink.gif ?

cia gal tusa turejo omenyje, o ne blakstienas g.gif g.gif wacko.gif wacko.gif wacko.gif
Atsakyti
manau,kad blakstienas turejo,nes cia kazkas pasake sm,kad byra blakstienos nuo maxfactor tusu,ir visos tiki doh.gif mano nuomone,cia visiska nesamone, man tarkim tikrai daznai iskrenta blakstienu,nesvarbu,koki tusa benaudociau,nes netikiu,kad nuo tuso gali byreti blakstienos
Atsakyti
QUOTE(zydrune0916 @ 2012 03 24, 22:34)
manau,kad blakstienas turejo,nes cia kazkas pasake sm,kad byra blakstienos nuo maxfactor tusu,ir visos tiki doh.gif mano nuomone,cia visiska nesamone, man tarkim tikrai daznai iskrenta blakstienu,nesvarbu,koki tusa benaudociau,nes netikiu,kad nuo tuso gali byreti blakstienos

drinks_cheers.gif visiškai pritariu. Labai ilgą laiką išvis tušo nenaudojau, na bet blakstienos visvien karts nuo karto iškrisdavo, tokių trumpų nemažai priaugusių. Ir išvis kai merginos prisiaugina blakstienas ir nepavykus bandymui jas nusiima su savom blakstienom-jos vėl atauga. Taip kad nereikia iš kelių iškritusiu blakstienų pūsti tokio burbulo rolleyes.gif
Atsakyti