Įkraunama...
Įkraunama...

Tušai blakstienoms.

QUOTE(Jazira @ 2012 03 21, 00:08)
Le 2 sepetelis ne guminis, kazka painiojat.
user posted image

user posted image

Graziai dazo tiek Le2 tiek G. Tik G nasturaliau gasl.

Futliare yra skylutes, kurias reikia ispaust, viskas ten issiima

Atsakyti
Antra diena kaip naudoju populiaruji Covergirl tusa. Na normalus toks, pailgina, gerai uzriecia, nelipina ir netepa. Kol kas nesigailiu. smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(convict @ 2012 03 20, 14:50)
Baigineju jau trecia pakuote sio tuso. Ir net nezadu keisti i niekada niekada biggrin.gif  pats paciausias ir tobuliausias tusas wub.gif
Perku visada tik usa parduotuvese, tiksliau sephoroj. Taciau niekad neatrodo kad istraukus sepeteli jis butu sausas unsure.gif  po kurio laiko pries pabaiga pasauseja tikrai bet iskarto slapias buna g.gif
Ir dar mano akys ir snukelis laaabai jautrus bet kam unsure.gif  ir dekoju dievui kad neerzina sis tusas mano akiu biggrin.gif

Na istyriau kad tusas nedirgina man akiu smile.gif sepetelis kad sausokas pastebejau per pirma naudojima matyt dar tik atidarytas buvo ir po keliu pirmu istraukimu taip atrode, bet dabar jau normaliai mirksiukas.gif tikrai labai blakstienas paryskina, esu kairiaranke, tai kazkodel desine aki graziau issidazau nei kaire doh.gif cia kazin normalu? biggrin.gif nelabai dar suprantu kaip dazyti su tuo sepetuko galiuku-paaiskinkit kuri ax.gif bandziau staciai laikant sepeteli dazyti-sukuoti blakstienas,bet velgi desine akis graziau iseina biggrin.gif ideciau foto bet jauciu kad iseiti ir geriau issidazyti wink.gif
Atsakyti
QUOTE(kucci_kucci @ 2012 03 21, 13:58)
ideciau foto bet jauciu kad iseiti ir geriau issidazyti wink.gif

idek 4u.gif
as irgi jau po truputi galvoju koki cia tusa pirkti naudojau Helena Rubinstein Lash Queen Feline Blacks, labai buvau juo patenkinta, siuo metu naudoju Yves Saint Laurent Singulier irgi patinka, kaip blakstienas padaro, bet tik kad per menesi su pusia beveik baigia isdziuti verysad.gif tai dabar galvoju grysti prie savo tigrinio arba pabandyti dar si benefit
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2012 03 21, 13:09)
Antra diena kaip naudoju populiaruji Covergirl tusa. Na normalus toks, pailgina, gerai uzriecia, nelipina ir netepa. Kol kas nesigailiu. smile.gif
user posted image

o nebyra kazin nuo covergirl tusu blakstienos kaip nuo maxfactor, nes juos abu gamina ta pati kompanija g.gif
Atsakyti
mano Lancome hypnose i pabaiga,tai reiks kazka naujo isigyti,labiausiai linkstu prie visu isgirtojo HR Lash Queen smile.gif ilgam jo uztenka g.gif nesudziuva greit g.gif
Atsakyti
QUOTE(Solen @ 2012 03 21, 16:13)
mano Lancome hypnose i pabaiga,tai reiks kazka naujo isigyti,labiausiai linkstu prie visu isgirtojo HR Lash Queen smile.gif ilgam jo uztenka g.gif nesudziuva greit g.gif

as savo pries tai naudota metus laiko naudojau blush2.gif bet jis nebuvo kiekviena diena naudojamas, nes tuo metu nebuvo poreikio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jazira @ 2012 03 21, 02:08)
Le 2 sepetelis ne guminis, kazka painiojat.
Graziai dazo tiek Le2 tiek G. Tik G nasturaliau gasl.

Futliare yra skylutes, kurias reikia ispaust, viskas ten issiima

Nieko nepainioju smile.gif tiesiog kalbejau apie klasikini Le 2
user posted image
Atsakyti
QUOTE(shemsa @ 2012 03 21, 15:14)
o nebyra kazin nuo covergirl tusu blakstienos kaip nuo maxfactor, nes juos abu gamina ta pati kompanija  g.gif

Nebyra. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zuika_puika @ 2012 03 21, 18:06)
Nieko nepainioju smile.gif tiesiog kalbejau apie klasikini Le 2

Sita taip seniai turejau, kad net pamirsau apie ji doh.gif
Atsakyti
kas gali apšviesti, kokia diorshow extase kaina kristianoje? 4u.gif
Atsakyti
dabar naudoju Bourjois volume glamour, patinka, kad blakstienas puikiai atskiria, nededa per daug košės, blakstienos atrodo natūraliai. neišeis pasidaryti barbiškų blakstienų, bet kasdienai kaip tik.
Atsakyti